OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV4 Film

tisdag den 30 maj

TV4 Film bjuder på långfilm för alla i familjen. Se moderna klassiker från 70-, 80- och 90-talen, Oscarsbelönade storfilmer, smala kultfilmer, kärlek, skratt och tårar. På TV4 Film ser du långfilm från mitt på dagen till långt in på natten, sju dagar i veckan, året om.

On Set!

Vi följer med bakom kulisserna i Hollywoods filmindustri. Vi träffar såväl filmstjärnor som regissörer och tar en titt på inspelningarna av en lång rad filmfavoriter.

On Set!

Vi följer med bakom kulisserna i Hollywoods filmindustri. Vi träffar såväl filmstjärnor som regissörer och tar en titt på inspelningarna av en lång rad filmfavoriter.

Sueno

En passionerad musiker lämnar Mexiko för att göra en musikkarriär i Los Angeles och finner romantik med en student och nyligen frånskild mamma.

Robin Hood - Karlar i trikåer

Historien är bekant: Prins John förtrycker sitt folk medan den rättmätige kungen, Richard, är utomlands. Robin Hood, som ger till de fattiga, skjuter båge och har ögon för Lady Marian.

Rent

En berättelse om en grupp bohemer som kämpar för att överleva och betala hyran där de bor i ett slitet kvarter i East Village i New York. Livet mäts enligt kärlekens mått, och de snudd på svältande artisterna försöker nå berömmelse och framgång.

Nebraska

Efter att ha fått ett meddelande om en lotterivinst på posten tror sig den vresige Woody Grant ha blivit plötsligt rik och tillsammans med sonen David ger han sig ut på en resa genom USA mot Nebraska för att göra anspråk på rikedomen.

Envy

Tim och Nick jobbar tillsammans och är även bästa vänner. Plötsligt en dag får Nick en affärsidé: Vapoorizer. En spray som får hundskit att försvinna. Tim tackar dock nej att vara med i projektet. Något han snart ångrar då Nick blir smutsigt rik.

28 dagar

New York-journalisten Gwen festar hårt och trivs med det, tills hon kraschar en limousine under sin systers bröllop. För rattfyllan döms hon till 28 dagar på en avvänjningsklinik. Där möter hon nya människor och tvingas omvärdera sin livsstil.

Den galopperande detektiven

Privatdetektiven Ace Ventura har en något udda specialitet, att hitta försvunna djur. När fotbollslaget Miami Dolphins maskot, delfinen Snowflake, blir stulen tillkallas Ace Ventura för att lösa fallet.

Another Kind of Wedding

Matthew och Louisa står inför den största dagen i sina liv, men deras bröllop blir inte som de tänkt sig. Kanske är det sånt man får räkna med när man gifter sig med sin brors före detta flickvän och tvingar sina frånskilda föräldrar att vara i samma rum. Spriten flödar och förolämpningarna haglar på denna katastrofala bröllopsfest.

T2 Trainspotting

Tjugo år har passerat sedan dess. Mycket har förändrats, men lika mycket är detsamma. Mark Renton återvänder till den enda plats han kan kalla hem. De väntar alla på honom: Spud, Sick Boy och Begbie. Andra gamla vänner väntar också: sorg, förlust, hämnd, hat, vänskap, kärlek, längtan, rädsla, ånger, starka värktabletter, självförstörelse och dödlig fara - de står alla på rad för att välkomna honom hem.

Legion

Mänsklighetens öde står på spel och kan bara räddas genom servitrisen Charlies ofödda barn. Ärkeängeln Mikael beger sig till vägkrogen där Charlie jobbar för att beskydda henne och babyn.