OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Kanal 5

tisdag den 28 maj

Kanal5 gör TV för moderna och aktiva människor med huvudsaklig inriktning på underhållningsprogram, serier och film som erbjuder tittaren engagerade underhållning och mycket nöje här följer dagens och morgondagens tablå för kanal 5.

Bild från filmen Parterapi
Parterapi

Gabriel tar tjuren vid hornen och är ärlig mot Tess.

Bild från filmen Gärdsgårdsserien
Gärdsgårdsserien

Morgan Bohman har filmat och kommenterat 771 matcher, för att inte bli bortglömd. Matcherna han kommenterat bränner han på DVD och försöker sälja till lagen. Som mest har han fått 36 kronor.

Bild från filmen House Hunters International
House Hunters International

Ett par med stora planer flyttar till Aruba för att öppna en bar på stranden.

Bild från filmen House Hunters International
House Hunters International

Nima behöver flytta till Stockholm på grund av jobb och drömmer om att anta en ungkarlslivsstil i den svenska huvudstaden.

Bild från filmen Vem tror du att du är?
Vem tror du att du är?

Petter Askergren startar sin släktresa med en tavla han fått av sin farbror. Han vill veta mer om släktingen Petter Askergren den äldre som gjort stora avtryck i svensk musikhistoria. Börje fortsätter sitt sökande i Gällivare, där han vill lära sig mer om sin mammas släkt. Agneta har följt sin anfader barnhusbarnet Frans fotspår till Hälsingland, där hon får höra historier om släkten som berör henne djupt.

Bild från filmen Över Atlanten
Över Atlanten

Gänget har haft en skakig natt. Kapten Klabbe oroar sig för att tappa vinden. När en sandstorm från Sahara plötsligt drar in över båten är olyckan snabbt framme.

Bild från filmen Wahlgrens värld
Wahlgrens värld

Pernilla och Per Andersson ses för att repetera inför Melodifestivalen. De är en fartfylld duo och är inte tysta många sekunder. Till slut får de ihop en låt med Benjamins hjälp.

Bild från filmen Sofias änglar
Sofias änglar

De var på väg till vänner för midsommarfirande, men Johan och Ida fick avbryta resan och söka vård åt dottern Vera. Läkarna fann en ovanlig typ av levercancer. De sökte information från hela världen, men sjukdomsförloppet gick inte att stoppa.

Bild från filmen Grey's Anatomy
Grey's Anatomy

Läkarna på Grey Sloan behandlar en patient som hanterat olagliga fyrverkeripjäser. Bailey siktar på att anställa nya läkare, men har problem med att finna lönsamma alternativ.

Bild från filmen Välkommen till Köping
Välkommen till Köping

Mats tar med sig grabbarna på en fullspäckad heldagsutflykt till Solvalla. De har siktet inställt på att gå därifrån som miljonärer, men har de tippat på rätt hästar? Johan och hans mamma ska åka till London. Dags att damma av engelskan.

Bild från filmen Kompani Svan
Kompani Svan

Tolv kända deltagare ska genomgå en skräddarsydd militärutbildning i jakten på att bli en bättre version av sig själva. Deltagarna testas i fysiska och psykiska utmaningar, allt för att Gunde Svan och Mikael Tornving ska kunna skapa sig en bild av deltagarna. Har de vad som krävs för att klara den stenhårda utbildningen?

Bild från filmen Gränsbevakarna Sverige
Gränsbevakarna Sverige

På Arlanda väcker Tessan irritation när hon vill titta närmare på en väska. När hon öppnar den hittar hon inte mindre än 27 limpor cigaretter.

Bild från filmen Jeopardy!
Jeopardy!

Micke Tornving har samlat en sprudlande trio bestående av programledaren Erik Ekstrand, trollkarlen Tobbe Blom och fd simmerskan Emma Igelström. Det blir en underhållande och svettig kamp där Micke Tornving ger svaren hela vägen in i mål. Vinnaren går vidare till semifinal.

Bild från filmen Vägens hjältar
Vägens hjältar

En våldsam kollision inträffar i Södra Länken när en personbil plogas framför en tung lastbil och färden avslutas med en smäll rakt in i tunnelväggen. Bärgaren Andreas åker av en slump in i olyckan och måste agera snabbt.

Älskar, älskar inte

Ida måste åka hem till Sverige, men utan att veta när hon träffar Regan igen. Tony och Annika kör Cristy och Melissa till Kastrups flygplats. Ett svårt avsked med tanke på att Cristy väntar barn.

Bild från filmen The Big Bang Theory
The Big Bang Theory

Det blir översvämning i Amys lägenhet och hon ska bo hos Sheldon, Leonard och Penny, vilket naturligtvis inte går smärtfritt. Howard och Bernadette vill inte veta om deras bebis är en pojke eller flicka och de blir upprörda när Raj får veta före dem.

Bild från filmen The Big Bang Theory
The Big Bang Theory

Leonard och Penny måste skilja de grälande Sheldon och Amy åt när deras samlevnad inte går som planerat. Howard och Bernadette hittar oväntade gäster i sitt hus när de bestämmer sig för att stanna hemma från en planerad semester.

Malmö FF - IF Elfsborg

Från Eleda Stadion i Malmö, Sverige.

Bild från filmen Law & Order: Special Victims Unit
Law & Order: Special Victims Unit

Ett kryptisk meddelande gör att SVU-teamet byter spår i jakten på Maddie. Benson försöker hjälpa någon när fallet blir alldeles för personligt.

Bild från filmen Alla mot alla med Filip och Fredrik
Alla mot alla med Filip och Fredrik

Förra säsongens finalister Emma Knyckare och Ola Söderholm drabbar samman med de övertaggade krögarvännerna Jerka Johansson och Tom Sjöstedt.

Bild från filmen Mad Max
Mad Max

Max Rockatansky är en orädd polis som startar krig mot ett mordlystet motorcykelgäng som mördat hans familj. Det är ett take-no-prisoners-krig som utspelar sig i ett framtida Australien.

Naked Attraction UK

Influencern Jay har kontakt med många tjejer på sociala medier, men har svårt att knyta an på riktigt. Victoria söker en krigarprinsessa.

Bild från filmen Law & Order: Special Victims Unit
Law & Order: Special Victims Unit

Bensons lojalitet prövas när hon utreder vem som ligger bakom trafficking av den hemlösa singelmamma som tvingats betala för boende med sex.

Bild från filmen Alla mot alla med Filip och Fredrik
Alla mot alla med Filip och Fredrik

Kniven mot strupen för Amanda Ooms och Niklas Källner när de ställs mot Kajsa Grytt och Messiah Hallberg. Messiah slarvar bort poäng och vad heter Zelenskyj i förnamn?