OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Kanal 9

fredag den 2 juni

Kanal 9 - är den nya svenska underhållnings kanalen. Kanal 9 visar direktsända matcher från Premier League och kvarts- finalerna i ishockeyslutspelet. De visar även de bästa filmerna från hollywood.

Bild från filmen Wheeler dealers
Wheeler dealers

Brittisk motorserie från 2017. 1977 Porsche 924. Bilhandlaren Mike Brewer och hans multibegåvade mekaniker har ett uppdrag - att hitta och renovera ikoniska bilar, och sedan sälja dem vidare i butiken i Los Angeles. 01/06 år 2023 i Kanal 9.

Bild från filmen Fast n' loud
Fast n' loud

Amerikansk realityserie från 2013. Cutlass Lowrider, Part II. De flesta anser att rostiga klassiska bilar som står och samlar damm i garaget bara är skräp. Men inte bilgeniet Richard Rawlings och underbarnet och mekanikern Aaron Kaufman på Gas Monkey Garage. De ser bilarna som guldgruvor. 15/01 år 2023 i Kanal 9.

Bild från filmen Gold rush
Gold rush

Amerikansk realityserie från 2017. Gold Bars and Hail Marys. Vi följer Jack och Todd Hoffman, far och son, i deras desperata kamp för att hitta guld i Alaska. Tillsammans med ett team arbetslösa gruvarbetare kämpar Jack och Todd i Alaskas vildmark för att skapa en gyllene framtid för sig och sina familjer. ,.

Bild från filmen Dödlig fångst
Dödlig fångst

Amerikansk dokumentärserie från 2021. Out of the Ashes. Med hälften av krabbåtarna upptagna tänker Sig ut en plan för att rädda fisket från undergång. När Johnathan Hillstrand återvänder för att hjälpa till samarbetar veteranerna. ,.

Bild från filmen Wheeler dealers
Wheeler dealers

Brittisk motorserie från 2017. 1977 Porsche 924. Bilhandlaren Mike Brewer och hans multibegåvade mekaniker har ett uppdrag - att hitta och renovera ikoniska bilar, och sedan sälja dem vidare i butiken i Los Angeles. 02/06 år 2023 i Kanal 9.

Bild från filmen Alaska: The last frontier
Alaska: The last frontier

Amerikansk realityserie från 2017. The Day Thanksgiving Went Mobile. Det finns inget enkelt sätt att bo på i Alaskas ödemarker men för en familj är det det enda sättet att leva på. I fyra generationer har familjen Kilcher bott utanför civilisationen och livnärt sig på djur- och växtlivet runt omkring sig. ,.

Bild från filmen Salvage hunters
Salvage hunters

Brittisk realityserie från 2020. Foreign Special One. Drew blir exalterad när han får titta igenom en udda samling militära antikviteter i Nantes i Frankrike. Dessutom blir han intresserad av en de Sede-bäddsoffa i Nederländerna. ,.

Bild från filmen Wheeler dealers
Wheeler dealers

Brittisk motorserie från 2017. 1969 Opel GT 1900. Bilhandlaren Mike Brewer och hans multibegåvade mekaniker har ett uppdrag - att hitta och renovera ikoniska bilar, och sedan sälja dem vidare i butiken i Los Angeles. 04/12 år 2022 i Kanal 9.

Bild från filmen Ullared
Ullared

Svensk realityserie från 2010. Småländska Liv överraskar sin Ullaredshatande sambo Magnus med frieri inne på Gekås. Sen blir det bröllop mitt inne i varuhuset, strax mellan damkläderna och pappersservetterna. Brudgummen får köpa sig en bröllopskostym på plats. 01/06 år 2023 i Kanal 9.

Kustbevakarna

Svensk dokumentärserie från 2007. En tunna med misstänkt farligt innehåll hittas på en ö i Göteborgs skärgård. Kustbevakningen kallas till platsen. Lars och Jonas söker efter en misstänkt sjöfyllerist när plötsligt ett larm kommer. En man har fallit överbord!. 07/03 år 2023 i Kanal 9.

Trafikpoliserna Danmark

Dansk dokumentärserie från 2022. En MC-knutte försöker smita från polisen och kör fort och farligt på Köpenhamns gator. Polisens kamerabil följer efter en bilist som inte alls håller sig till hastighetsgränserna. 26/04 år 2023 i Kanal 9.

Bild från filmen Böda camping
Böda camping

Svensk realityserie från 2012. Pernilla Wahlgren skall uppträda på stora scenen och får skjuts av Frank i en golfbil. Mamma Carola och pappa Tobbe har inget emot att smita iväg för nattbad, kanske det kan bli lite vuxenmys i vattnet? Det är gatunamnstävling på campingen. 28/03 år 2023 i Kanal 9.

Bild från filmen Ullared
Ullared

Svensk realityserie från 2010. Tre systrar från Hofors, Gunnel, Laila och Marita har tagit sig till Ullared för att handla. Fiskeexperten Britt Krook är på plats och Boris köper en fiskeutrustning i varuhuset för att visa upp sina färdigheter med kastspöet. 26/02 år 2023 i Kanal 9.

Bild från filmen Gränsbevakarna Australien
Gränsbevakarna Australien

Australiensisk dokumentärserie från 2010. Vi följer expertteamet som på flygplatser och kustremsor bevakar Australiens gränser. Varje dag arbetar de med att skydda landet från illegala invandrare, potentiella terrorister, farliga sjukdomar och droghandel. 12/11 år 2022 i Kanal 9.

Bild från filmen Gränsbevakarna Australien
Gränsbevakarna Australien

Australiensisk dokumentärserie från 2010. Vi följer expertteamet som på flygplatser och kustremsor bevakar Australiens gränser. Varje dag arbetar de med att skydda landet från illegala invandrare, potentiella terrorister, farliga sjukdomar och droghandel. 12/11 år 2022 i Kanal 9.

Bild från filmen Vägens hjältar
Vägens hjältar

Svensk dokumentärserie från 2022. Stockholms halaste backe. Det hala väglaget gör arbetet till en extra stor utmaning för Kristoffer och Rebecca, som försöker få upp en bil ur diket i Stockholms halaste backe.

Bild från filmen American pie: Reunion
American pie: Reunion

Amerikansk komedi från 2012. Jim, Michelle, Oz och de andra återvänder hem för sin gymnasieåterträff. Sommaren 1999 påbörjade fyra småstadspojkar i Michigan sin strävan att förlora oskulden. Nu har vännerna blivit vuxna. Under en långhelg upptäcker de vad som har förändrats och vem som inte har gjort det.

Trafikpoliserna Danmark

Dansk dokumentärserie från 2022. En MC-knutte försöker smita från polisen och kör fort och farligt på Köpenhamns gator. Polisens kamerabil följer efter en bilist som inte alls håller sig till hastighetsgränserna. 02/06 år 2023 i Kanal 9.

Bild från filmen Tunnelbanan
Tunnelbanan

Svensk realityserie från 2017. Micke och Arian träffar på en aggressiv kvinna som använder sin väska som vapen. Per får ett larm om en ung kvinna som skadat sig själv. 29/05 år 2023 i Kanal 9.

Bild från filmen Sommaren med släkten
Sommaren med släkten

Svensk komediserie från 2020. Bobo har anlitat städhjälp. Problemet är bara att tjejerna som ska städa verkar vara mer intresserade av honom än av själva jobbet. Jens och Åsa blir överlyckliga när Ingrid och Gunnar meddelar att de tänker köpa en lägenhet i Spanien. 29/05 år 2023 i Kanal 9.

Bild från filmen Sommaren med släkten
Sommaren med släkten

Svensk komediserie från 2020. Rörmokare och Bobos tvillingbror. Gunnar och Ingrid sitter i karantän hemma i stan och hetsar Jens att laga en läckande kran. Carro och Bobo är bakis och orkar inte festa mer, när de springer på några partyglada polare till Bobo ljuger Bobo och säger att han är Bobos tvillingbror. 28/05 år 2023 i Kanal 9.

Bild från filmen Law & order: Special victims unit
Law & order: Special victims unit

Amerikansk kriminalserie från 2018. Hell's kitchen. En servitris på en trendig restaurang i New York blir utsatt för ett sexuellt övergrepp på en nattlig VIP-fest. ,.