OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Kanal 9

måndag den 26 september

Kanal 9 - är den nya svenska underhållnings kanalen. Kanal 9 visar direktsända matcher från Premier League och kvarts- finalerna i ishockeyslutspelet. De visar även de bästa filmerna från hollywood.

Bild från filmen Diners, drive-ins and dives
Diners, drive-ins and dives

Amerikansk reality från 2011. Outside the Box. Programledaren Guy Fieri ger sig ut på vägarna för att besöka USA:s favoritmatställen. ,.

Bild från filmen Wheeler dealers
Wheeler dealers

Amerikansk reality från 2013. Corvette C2. Bilhandlaren Mike Brewer och hans mekaniker har ett uppdrag - att hitta och renovera ikoniska bilar, och sälja dem vidare i butiken i Los Angeles. 25/09 år 2022 i Kanal 9.

Bild från filmen Fast n' loud
Fast n' loud

Amerikansk realityserie från 2013. De flesta anser att rostiga klassiska bilar som står och samlar damm i garaget bara är skräp. Men inte bilgeniet Richard Rawlings och underbarnet och mekanikern Aaron Kaufman på Gas Monkey Garage. De ser bilarna som guldgruvor. ,.

Bild från filmen Gold rush
Gold rush

Amerikansk realityserie från 2017. Vi följer Jack och Todd Hoffman, far och son, i deras desperata kamp för att hitta guld i Alaska. Tillsammans med ett team arbetslösa gruvarbetare kämpar Jack och Todd i Alaskas vildmark för att skapa en gyllene framtid för sig och sina familjer. ,.

Dödlig fångst

Amerikansk realityserie från 2007. A Frozen Finish. Vi möter kaptenerna och deras besättningar på Berings hav när de gör det de gör bäst: fiskar krabbor. Äventyret är deras kall och krabbor deras byte. I den riskfyllda jakten på krabbor får de kämpa mot både oväder och svåra arbetsförhållanden. ,.

Bild från filmen Wheeler dealers
Wheeler dealers

Amerikansk reality från 2013. Corvette C2. Bilhandlaren Mike Brewer och hans mekaniker har ett uppdrag - att hitta och renovera ikoniska bilar, och sälja dem vidare i butiken i Los Angeles. 26/09 år 2022 i Kanal 9.

Alaska: The Last Frontier specialavsnitt

Amerikansk realityserie från 2017. Homesteading: The Next Generation. Det finns inget enkelt sätt att bo på i Alaskas ödemarker men för en familj är det det enda sättet att leva på. I fyra generationer har familjen Kilcher bott utanför civilisationen och livnärt sig på djur- och växtlivet runt omkring sig.

Bild från filmen Salvage hunters
Salvage hunters

Brittisk realityserie från 2020. Drew besöker Cotswolds och kollar in en imponerande herrgård. Och så besöker han ett kapell i Burnley med fantastiska antikviteter, samt ett showroom för bilar i Jersey. ,.

Bild från filmen Wheeler dealers
Wheeler dealers

Amerikansk reality från 2013. Syrena. Bilhandlaren Mike Brewer och hans mekaniker har ett uppdrag - att hitta och renovera ikoniska bilar, och sälja dem vidare i butiken i Los Angeles.

Bild från filmen Ullared
Ullared

Svensk realityserie från 2013. Boris inviger ett nytt fototält. Morgan och Ola-Conny oljar in Ola-Connys veranda. Systrarna Gunnel och Maritta från Hofors försökte åka hem men bilen gick sönder så de shoppar ännu mer. Åke och Maggan är mer intresserade av rökpauser än av shopping. ,.

Bild från filmen Tunnelbanan
Tunnelbanan

Svensk realityserie från 2019. På T-Centralen får en skrikande man ordningsvakternas uppmärksamhet. När de avlägsnar honom från platsen sliter han plötsligt av sig tröjan. Vid Zinkensdamm får Kim och Christopher problem när flera personer lägger sig i ett ingripande. 26/09 år 2022 i Kanal 9.

Bild från filmen Top gear
Top gear

Brittiskt motormagasin från 2018. I sitt första äventyr tillsammans beger sig Freddie Flintoff, Paddy McGuinness och Chris Harris till Etiopien. På banan testar Chris Ferrari 488 Pista och McLaren 600LT. 25/09 år 2022 i Kanal 9.

Bild från filmen Böda camping
Böda camping

Svensk realityserie från 2014. Nu startar industrisemestern och högsäsongen. Många är ovana campare. Familjen Östlund försöker få upp förtältet och campingovana Aidin & Maria har problem med det mesta. Sjömannen Thomas har bytt hav mot husbil, men det är ju inte riktigt samma sak. ,.

Bild från filmen Över Atlanten
Över Atlanten

Svensk underhållning från 2022. Lögnen. Många på båten har en tuff natt och på morgonen görs en oroande upptäckt. När det dessutom visar sig att personer ombord minst sagt svajat på sanningen blir det allvar. ,.

Kustbevakarna & SSRS

Svensk dokumentärserie från 2008. Här möter vi inte bara svenska kustbevakningen utan också de frivilliga inom SSRS, Svenska sjöräddningssällskapet, som ofta är först på plats. Ett kamerateam följde kustbevakningens arbete med ovana båtförare, sjöfylla och olyckor till sjöss.

Bild från filmen Property brothers
Property brothers

Kanadensisk realityserie från 2011. Kate & Cole. Kate och Cole har bestämt sig för att det är dags att köpa hus. De bor och arbetar i en trång hyreslägenhet med sina älskade husdjur.

Bild från filmen 47 Ronin
47 Ronin

Amerikansk fantasy från 2013. Kai utmanar tillsammans med samuraj-ledaren Oishi en svekfull krigsherre som hämnd för deras mästares död.

Bild från filmen Top gear
Top gear

Brittiskt motormagasin från 2018. I detta elektriska avsnitt ska Chris, Freddie och Paddy försöka bygga sin egen version av en batteridriven sportbil. Chris testar en Tesla Model 3 på banan.

Kustbevakarna & SSRS

Svensk dokumentärserie från 2008. Ett race arrangeras i Stockholms skärgård och Johan och Micke är på plats för att ta hand om säkerheten. När loppet är klart stannar många och nöjeskör och en man får sin brygga sönderkörd. Kustbevakningen stoppar en man som kör berusad. 23/09 år 2022 i Kanal 9.

Bild från filmen Södertäljepolisen
Södertäljepolisen

Svensk dokumentärserie från 2019. Viktor och Patrick rycker ut på ett larm om en man som hotar att ta sitt liv. Utredarna berättar om fallet där en man slog ihjäl sin fru i hemmet. Mannen styckade kroppen efter mordet, och blev omtalad då han satt och log under rättegången. 22/09 år 2022 i Kanal 9.

Bild från filmen The walking dead
The walking dead

Amerikansk thrillerserie från 2021. Rendition. Daryl och hunden fångas in och tas med till Meridian för att möta en figur ur det förflutna.