OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

MTV

tisdag den 30 maj

Musik videos och underhållings program dygnet runt.

MTV Breakfast Club

Vändstekta ägg, nypressad juice, rostat bröd och en slagdänga från Eminem. Det är en rejäl och hälsosam frukost det, så missa inte MTV Breakfast Club Top 10. Frukosten är ju trots allt dagens viktigaste mål.

Teen Mom UK

Amber och Ste välkomnar Hudson till världen. Chloe gillar att se Jordan kräla i stoftet medan Emma får nya vänner. Megan försöker desperat att göra plats för Tel.

Teen Mom UK

Chloe bråkar med mamma Sue om att gå tillbaka till Jordan. Emma försvarar Nasseh medan hon fixar livet som ensamstående mamma. Amber tycker att moderskapet är svårare andra gången medan Megan har födelsedagsfest och Tel skärper till sig.

Teen Mom UK

Chloe släpper loss på en tjejhelg men verkligheten kommer i kapp när hon kommer hem. Emma får ett erbjudande av Nasseh som hon inte kan motstå. Dylan och Tel ryker ihop och stackars Amber hamnar på sjukhus igen.

Teen Mom UK

Megan blir mållös när hon får en överraskning av nye pojkvännen Tel. Stackars Amber åker in på sjukhus men den här gången är det inte Hudson. Chloe börjar ta sånglektioner och Emmas önskning går i uppfyllelse när hon får träffa Nassehs mamma.

Teen Mom UK

Chloe går upp på scenen för sitt livs uppträdande. Amber och Ste pratar ut. Megan blir bjuden till Venedig av nye pojkvännen Tel och Nasseh vill bevisa för Emma att han kan vara en bra pappa.

Just Tattoo Of Us

Festprissarna Calum Best och Frankie Cocozza prövar sin bromans, men vem lyckas bäst? Äkta paret Ryan och Natasha har nåt otalt med varandra, men går de över gränsen?

Just Tattoo Of Us

Dragqueenen Grant får den ultimata hämnden på sin vänstrande pojkvän Jon. Danny och Jodie inser några sanningar, och bästisarna Chloe och Misha skapar avslöjande designer till varandra.

Just Tattoo Of Us

Charlottes pojkvän Josh är hennes bisittare, och hennes föräldrar ska pröva sitt äktenskap. Vänskapen mellan kompanjonerna Scott och Stefan kan snart vara över, precis som för Paula och Michelle.

Ghosted: Love Gone Missing

2018 svajpade McKenna och Cheech höger båda två och inledde en het relation. Att Cheech var 14 år äldre än henne och professionell pokerspelare avskräckte inte Mckenna från att satsa allt.

Celebrity Ex in the City

Megan Barton Hanson går på dejt med Amber, men kommer ett ansikte från det förflutna sätta stoppp för romansen? Och Liam Gatsby får svettas på sin blinddejt.

Ridiculousness

Rob, Chanel och Steelo är med på en 'Extrem examen', ser hur det är att ha 'Fopollsfeber' och lugnar ner några 'Små poliser'.

Ridiculousness

Rob, Chanel och Steelo anlitar 'Ledarvänner', blir försatta i trans av 'Hypnobestar' och upplever hur det är att vara 'Sydstatsfar'.

Ridiculousness

Rob, Chanel och Steelo lär sig hur man har 'Osynligt skoj', flyger högt med 'Skalliga örnar' och lägger upp 'Sponsrat innehåll'.

Catfish: The TV Show

Lucille ledde ett enkelt liv ända tills hon blev tillfrågad om hon ville jobba för en lovande musikproducent vid namn Kidd Cole. Företag fick aldrig betalt för sina tjänster och en vacker dag hade Kidd gått upp i rök. Får Lucille svaren hon behöver?

Catfish: The TV Show

En tatueringsmodell förlorar sin kärlek som hon träffade på internet.

Catfish: The TV Show

Whitney träffade Brenell på en HBTQ-sajt för fyra år sen och är upp över öronen förälskad, fast Brenell vägrar videochatta med henne. Whitney är desperat och vill veta varför.

Catfish: The TV Show

Nev och Kimiko Glenn hjälper Matthew som letar efter sin svårfångade Instragram-kärlek, Chance.

Ridiculousness

Denna show visar de galnaste, mest våghalsiga, löjligaste klippen på internet. Ju galnare, desto större chans att de visas här och blir kritiserade av Rob Dyrdek, Sterling Steelo Brim och Chane.

Ridiculousness

Denna show visar de galnaste, mest våghalsiga, löjligaste klippen på internet. Ju galnare, desto större chans att de visas här och blir kritiserade av Rob Dyrdek, Sterling Steelo Brim och Chane.

Ridiculousness

I detta nya avsnitt av Ridiculousness flyger Rob, Chanel och Steelo högt i "Flygfel\.

Teen Mom UK: Next Generation

Angel håller om sitt barn medan pojkvännen är på puben. Whitney är i 38:e veckan och enorm. Chloe känner sig knäckt, Isha ensam, och Ellie är bara arg.

The Exhibit: Finding the Next Great Artist

I det här avsnittet utforskar konstnärerna temat sociala medier, och skapar verk som belyser ämnet med både humor och allvar. Gästdomare är Samuel Hoi från MICA, och digitala strategen JiaJia Fei.

Ridiculousness

I detta nya avsnitt av 'Ridiculousness' pratar Rob, Chanel och Steelo om 'De som dominerar' bland syskon, lyckan av att få 'Komfort till varje pris' och folk som försöker glänsa i 'Fullt ös utan klös'.

Ridiculousness

Rob, Chanel och Steelo ser på "Big Bubba Behavior\.

Ridiculousness

Rob, Chanel och Steelo gör sig redo att dansa tryckare i 'Skolbals-strul', stoppar 'D-bilförare' och visar noll respekt för de äldre i 'Där får du, farfar!'.

Ridiculousness

Rob, Chanel och Steelo jagas i "Hunted Humans\.

Geordie Shore

Hela huset firar Abbies 21-årsdag med en fest som huset sällan skådat - och självklart bjuder de Abbies momor! Familjen delar en gråtmild stund när deras tid tillsammans kommer till ett slut.

Geordie Shore

Geordisarna är tillbaka. Men denna gång slänger Anna och Scotty T in fyra nykomlingar. De gör sitt bästa för att passa in men gamlingarna finns alltid tillgängliga för att visa dem hur man festar.

Ridiculousness

Rob, Chanel och Steelo tycker synd om en och annan som blivit 'Knäckt av karate', går på föreställning med 'Off-Broadway-stjärnor' och och får se hjärtan bli krossade i 'Ringratning'.

Ridiculousness

Rob, Chanel och Steelo träffas över en Full-lunch, bevittnar människor som är Naken och orädd och häller upp ett glas Skön stil-nektar.