OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

SVT1

lördag den 23 september

Varje vardagsmorgon visas i svt1 Gomorron Sverige fram till 9.30. Sedan brukar program från UR visas. Runt 12.00 sänds en fem minuter lång Rapportsändning som följs av repriseringar Kvällen på SVT1 inleds med Bolibompa. 19.30 visar man Rapport och därefter blandade program. Här följer dagens och morgondagens tablå för SVT1.

Bild från filmen Fröken Frimans krig
Fröken Frimans krig

Dagmar försöker smälta Ruben Lemans död och samla kvinnorna inför butiksöppningen. Men kriget med specerihandlarna trappas upp och Dagmar, Kinna, Emmy och Alma får allt svårare att hålla sams.

Bild från filmen Så ska det låta
Så ska det låta

Tävlande: Tina Ahlin, Anders Lundin, Sussie Päivärinta och Jan Johansen.

Dag 2

Andra dagen av golfens Solheim Cup.

Dag 2

Andra dagen av golfens Solheim Cup.

Helgmålsringning

Från Storkyrkan i Stockholm. Komminister Kristina Ljunggren talar om liv och död under vår korta stund på jorden.

Sportnytt

Senaste sportnyheterna.

Rapport

Rapport sänder aktuella nyheter varje dag under hela året på SVT1, SVT2 och SVT24.

Bild från filmen Go'kväll
Go'kväll

Veckans lördagsgäst är artisten och föreläsaren Pa Modou Badjie, känd från bandet Panetoz. Han gör Go'kvälls Tidsresa och berättar om tre år som varit viktiga i hans liv. Susanne Jonsson lagar god helgmat i Go'kvälls studio.

Sverige!

Darin gästar programmet och pratar om sitt nya album som är hans mest personliga, med texter om kärlek, uppbrott och om att våga vara den man är.

Rapport

Rapport sänder aktuella nyheter varje dag under hela året på SVT1, SVT2 och SVT24.

Sportnytt

Senaste sportnyheterna.

Bild från filmen Doobidoo
Doobidoo

Gäster: Dermot Clemenger, Elisa Lindström, Emmelie De Forest och Cazzi Opeia.

Bild från filmen McDonald & Dodds
McDonald & Dodds

McDonald och Dodds dras in i Formel 1:s snabba värld efter att en lovande ung förare dött under misstänkta omständigheter.

Rapport

Rapport sänder aktuella nyheter varje dag under hela året på SVT1, SVT2 och SVT24.

Bild från filmen Boy From Heaven
Boy From Heaven

Under den första skoldagen efter sommarlovet kollapsar den stora imamen och dör inför sina studenter på ett prestigefyllt universitet i Kairo. Detta blir början på en hänsynslös kamp för att få inflytande att ta hans plats.

Bild från filmen Kvinnan i rummet
Kvinnan i rummet

Kriminalinspektör Carl Mörck är en av Köpenhamnspolisens skarpaste hjärnor. Men han har svårt att samarbeta och får i uppdrag att leda en nystartad avdelning för ärende av särskild art. När han och hans partner upptäcker ett gammalt fall leder det dem hela vägen in i dansk toppolitik.

Bild från filmen Svenska nyheter
Svenska nyheter

Programmet som förklarar varför saker är som de är, hur de borde vara, och skämtar om sånt som är politik och sånt som man inte vet är politik. Programledare är komikern Messiah Hallberg. .

Cyklopernas land

Emil bjuder på perversa stunder och Marie-Louise Ekman listar fem museer som saknas i Sverige. Christopher vill se saken ur "förövarens perspektiv" när Amie visar brottsanklagades försvarstal och så kommer Janne Schaffer och gör k-kollen.