OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

SVT1

lördag den 3 juni

Varje vardagsmorgon visas i svt1 Gomorron Sverige fram till 9.30. Sedan brukar program från UR visas. Runt 12.00 sänds en fem minuter lång Rapportsändning som följs av repriseringar Kvällen på SVT1 inleds med Bolibompa. 19.30 visar man Rapport och därefter blandade program. Här följer dagens och morgondagens tablå för SVT1.

Landet runt

Svenskt magasin från 2023. Den ständiga resan genom Sverige via lokalnyheterna. Reportage, människor och möten. 28/05 år 2023 i SVT1.

Drömslottet

Brittisk realityserie från 2019. Mademoiselle Daisy. Sommaren går mot sitt slut, men festsäsongen är inte över än. Slottet tas över av ett glatt gäng Citroën-entusiaster, samtidigt som Dick och Angel tar sig an ett eget fordonsprojekt. 01/06 år 2023 i SVT1.

Drömslottet

Brittisk realityserie från 2019. Höstsysslor. En gammal sadelkammare ska byggas om till pampig entré och med höstens ankomst är det dags för traditionsenliga sysslor som kastanjeplockning. 01/06 år 2023 i SVT1.

Drömslottet

Brittisk realityserie från 2019. Flodbåten. Dick och Angel tar sig an ett viktigt projekt inför nästa säsong - en 40 år gammal flodbåt ska konverteras till lyxigt gästboende. 02/06 år 2023 i SVT1.

Drömslottet

Brittisk realityserie från 2019. En fransk julfest. Efter ännu ett hektiskt år ser familjen fram emot ett speciellt julfirande med nära och kära. Det bjuds på traditionella franska smaker och Angel skapar vackra juldekorationer. 02/06 år 2023 i SVT1.

Bild från filmen Så ska det låta
Så ska det låta

Svensk musiklek från 1997. De tävlande denna gång är Pernilla Wahlgren, Ulf Larsson, Lisa Gustafsson och Per Mattsson. 29/05 år 2023 i SVT1.

Landet runt

Svenskt magasin från 2023. Den ständiga resan genom Sverige via lokalnyheterna. Reportage, människor och möten. 28/05 år 2023 i SVT1.

Bild från filmen Vår tid är nu
Vår tid är nu

Svensk dramaserie från 2018. Egen majoritet. Helga har drabbats av ett slaganfall och barnen befarar det värsta. Peter och Ester börjar planera vad som ska hända med restaurangen om Helga går bort, men oförutsedda händelser ställer deras planer på ända. Socialdemokraterna håller valvaka på DK samtidigt som Nina har besök av sin dotter Christina. Nina är stressad och låter det gå ut över Calle, som söker tröst på oväntat håll. Ragnarsson hotar Angelos familj och Angelo tar till desperata åtgärder. 26/11 år 2018 i SVT1. Manus: Malin Nevander,.

Bild från filmen Gift vid första ögonkastet
Gift vid första ögonkastet

Svensk realityserie från 2023. Parhelgen. ”En känsla av oro och lite avsmak ”. Paren ger sig i väg på en naturnära helg tillsammans, för att njuta av sommaren och (förhoppningsvis) kärleken. De jämför sig med varandra och ser nya sidor av relationen och partnern. Det ger ökad förståelse men skapar även djupa och oväntade sprickor. Dessutom hotar en spik att punktera ett av äktenskapen. 29/05 år 2023 i SVT1.

Kärleksrådet

Svensk realityserie från 2023. Parhelgen: ”Parmiddagen på steroider”. Parhelgen är Helles favoritavsnitt och årets säsong är inget undantag. Det finns mycket för Kärleksrådet att reda ut nu när paren står inför sina olika utmaningar. Var ska experterna ens börja!. 29/05 år 2023 i SVT1.

Bild från filmen Go'kväll
Go'kväll

Svenskt magasin från 2023. Lördagsgäst Ingela "Pling" Forsman. Intervju med låtskrivaren Ingela "Pling" Forsman. Hon gör Go'kvälls "Tidsresa" och berättar om tre år som varit betydelsefulla i hennes liv. Konditorn Gustaf Mabrouk tillagar godsaker i Go’kvälls kök och frisören Sarah Åsard ger oss tips och råd om hur vi får fram våra naturliga lockar. 25/02 år 2023 i SVT1.

Drömlandet

Svensk reseserie från 2022. Texas. Carina Bergfeldt och Tareq Taylor ger sig ut på en roadtrip genom sex delstater i södra USA för att ta reda på hur "möjligheternas land" mår idag. Carina drömmer om att flytta dit med sin familj medan Tareq vill uppleva sydstatsköket för första gången. Tareq Taylor lär sig laga äkta tamales med kvinnor som i jakten på ett bättre liv flytt över gränsen från Mexico. Carina Bergfeldt återser två pojkar som hon träffade efter en skolskjutning för att se hur de mår fem år senare. Dessutom åker hon och Tareq hem till Carinas allra bästa vän i USA och så blir det förstås riktig Texas-BBQ. 01/06 år 2023 i SVT1.

Vilda kockar

Svensk matlagningstävling från 2023. Ripa och skogsbär. Deltagarna tävlar i tre lag om vilka som kan laga den godaste maten över öppen eld. Under ledning av Niklas Ekstedt har lagen en timme på sig att göra en förrätt och en varmrätt. 01/06 år 2023 i SVT1.

Där ingen skulle tro att någon kunde bo

Norsk reportageserie från 2014. Katrine och Bjarne bor på den ensliga fjällgården Høttmon tillsammans med barnen Emanuel och Rebekka. Hela familjen är teater- och musikintresserad och både familj, släkt och vänner medverkar när man framför en pjäs som Emanuel har skrivit. 17/02 år 2016 i SVT1.

Spisa med Price

Dansk matlagningsserie från 2022. Yamas!. Matbröderna Adam och James Price bjuder på frestande meze från regionen Yamas i Grekland. Grillad hel bläckfisk, moussaka och tomatkeftedes, en sorts fritters är några av rätterna på menyn. Det blir även röror i form av klassikern taramosalata, en röra gjord på torskrom, het fårostdipp och den oumbärliga tzatzikin. Baklava gjord på tre sorters nötter står för det söta avslutet. En riktig festmåltid står till buds och tur är väl att de lagat mycket mat för till brödernas kök anländer snart oväntat besök. 02/06 år 2023 i SVT1.

Fotboll

Final damer. Barcelona–Wolfsburg. Champions League. Final i damernas Champions League där Barcelona möter Wolfsburg i Eindhoven.

Helgmålsringning

Svenskt religionsprogram från 2023. Från Vaksala prästgård i Uppsala. Församlingsherde Lovisa Möller talar om en gud som alltid är bortom våra förklaringar.

Sportnytt

Sportnytts korta kvällssändning.

Bild från filmen Rapport
Rapport

inga Detaljer.

Bild från filmen Äntligen!
Äntligen!

Svensk dramakomediserie från 2022. Vännernas splittring är ett faktum. Vad som helst kan hända. Inger drabbas av skuldkänslor, är det inte bäst att hon erkänner det hela för polisen trots allt? Och hemma hos Peder, där Jacob tillfälligt är placerad, är det dags för veckans storstädning. Städ-Victor är snart på plats. 27/12 år 2022 i SVT1.

Sverige!

Svenskt kulturmagasin från 2023. Sommarteater. Sommar är lika med friluftsteater. Möt ungdomarna på Österlen som blåser nytt liv i en tonårsklassiker och i Sörmland spelas traditionsenligt Nyköpings gästabud under bar himmel. Gäst i programmet är skådespelaren Mia Poppe som söker svar om sin legendariske far Nils Poppe i en kommande dokumentär.

Bild från filmen Rapport
Rapport

Nyheter från Sverige och världen.

Sportnytt

De senaste sportnyheterna, analyserna och fördjupningarna.

Bild från filmen Muren
Muren

Svensk frågesport från 2023. Det lyser i pulten. Mona Sahlin är gästexpert i Makt och Pengar. Annika dementerar att hon är en fembot, Edward försöker knäcka Matrixkoden och vad har Johanna, cricket och Camilla Henemark gemensamt?. Dessutom - ett surrealistiskt möte med Arnold Schwarzenegger i Peking och vem har mest presidentaura i Muren? Muren består av Edward af Sillén, Annika Lantz, Ulf Danielsson, Johanna Westman och Mona Sahlin. Tävlande: Suzanne Gustavsson och Jens Chrintz-Gath.

Bild från filmen Sanditon
Sanditon

Brittisk dramaserie från 2023. Georgiana står inför en nästan omöjlig uppgift i att försöka hitta en advokat, men får hjälp från oväntat håll. Arthur får en ny vän.

Bild från filmen Rapport
Rapport

Nyheter från Sverige och världen.

Bild från filmen Italienska för nybörjare
Italienska för nybörjare

Dansk-svensk dramakomedi från 2000. Sex osäkra, ensamstående och sårbara människors liv sammanflätas en gråkall Köpenhamnsvinter när alla skriver in sig på en kvällskurs i italienska.