OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

SVT1

måndag den 26 september

Varje vardagsmorgon visas i svt1 Gomorron Sverige fram till 9.30. Sedan brukar program från UR visas. Runt 12.00 sänds en fem minuter lång Rapportsändning som följs av repriseringar Kvällen på SVT1 inleds med Bolibompa. 19.30 visar man Rapport och därefter blandade program. Här följer dagens och morgondagens tablå för SVT1.

Morgonstudion

Dagens viktigaste nyheter och analyser med ständiga uppdateringar. Vi sänder direkt inrikes- och utrikesnyheter inklusive sport, kultur och nöje. Dessutom intervjuer med aktuella gäster. Nyhetssammanfattningar varje kvart med start kl 06.00.

Hemmagympa med Sofia

Denna gång fokuserar vi på styrka.

Basket: FIBA VM 2022

Fjärde omgången i basket-VM. Frankrike möter Japan i Sydney Super Dome.

Basket: FIBA VM 2022

From Qudos Bank Arena in Sydney.

Kneg

Emma träffar Daniel på en dejtingapp. Han är lastbilschaufför som brinner för sitt yrke men det är inte riktigt vad Emma egentligen tänkt sig. Hon har en tydlig bild av hur en lastbilschaufför är. Daniel insisterar på att de ska vara tillsammans och Emma kan inte motstå hans charm.

Dox: Guldets land

Finsk-somaliska Mustafe upptäcker koppar och guld på sin mark i Somaliland och bestämmer sig för att lämna det trygga livet i Finland för att starta gruvbolag i sitt gamla hemland. Han får hantera både klanfejder och byråkrati för att få upp rikedomarna ur marken, och hans barn kämpar med att finna sin plats i sitt nya hem, där allt är så olikt det de växt upp med i Finland.

Spring Uje spring

Uje Brandelius självbiografiska berättelse vävs ihop med popmusik om livet och vardagen. Det är när livet tar vändningar du inte kunde fantisera om som frågan ställs på sin spets: vad är det som är värt nåt? Uje Brandelius och hans familj spelar sig själva i en film som utspelar sig under ett par sommarveckor i stockholmsförorten Bredäng.

Sverige idag

Ta del av de senaste nyheterna och få direktrapporter från SVT:s 28 regionala redaktioner runt om i landet. Programmet jobbar för att lyfta hela landets nyheter och tar den nationella inrikesbevakningen på allvar.

Bild från filmen Rapport
Rapport

Nyheter från Sverige och världen.

Kulturnyheterna

Kultur- och nyhetsprogram.

Sportnytt

Senaste sportnyheterna.

Lokala nyheter

Lokala nyhetsprogram.

Fråga doktorn

Har samhället och vården avsexualiserat människor med fysiska funktionsnedsättningar? Maria Westerlund, som har en ryggmärgsskada, pratar om sex och normer tillsammans med Stefan Balogh, arbetsterapeut och sexolog, och Axel Brattberg, neurolog.

Bild från filmen Rapport
Rapport

Nyheter från Sverige och världen.

Lokala nyheter

Lokala nyhetsprogram.

Bild från filmen Det sitter i väggarna
Det sitter i väggarna

Det sägs att skådespelaren Per Oscarssons pappa byggde det ståtliga Vreta gård. Men stämmer det? När Daniel Karlson och Annika Åberg Karlson höll på att renovera ett av sovrummen trillade det ut ett gammalt fotografi ur väggen. Efterforskningarna kring fotot leder Rickard Thunér till en obehaglig häxhistoria men också rakt in i sekelskiftets krogliv i Stockholm.

Bild från filmen Spelskandalen
Spelskandalen

Bosse, Josh och Lars-Erik har sex dagar på sig att skaffa fram de pengar som de lånat från Tipstjänst. Annars spricker bubblan. Nu måste de själva rigga en läggmatch. Therese på Tipstjänst kontaktar Bosses pappa Gunnar om de försenade inbetalningarna. Har han märkt att någon spelar extra mycket på vissa matcher? Bosses samvete börjar gnaga. Samtidigt väljer han att förlova sig.

Hemmakultur

Vi får följa Frida Hambraeus genom en resa ur avgrund till hopp. En resa som betraktas olika av alla.

Lokala nyheter

Lokala nyhetsprogram.

Nu kör vi!

När Stockholm lamslogs av corona sattes Isaks och Julias framtid som festarrangörer på spel. Med en både riskfylld och provocerande attityd strider de för ungas rätt att få festa. När restriktionerna börjar släppa och allt fler blir vaccinerade ser de sin chans att arrangera århundradets fest och styra om riktningen mot ett mer inkluderande och levande nattliv.

Bild från filmen Sjukt
Sjukt

Alice tvingas till självrannsakan. Andra verkar bli bättre människor efter sin cancer, men Alice har bara blivit sämre. Shantana försöker hjälpa men det slutar i bråk och när Maria postar en ful bild av henne på gyncancergruppens konto känns botten nådd. Bakos kan inte relatera till Alice tankar om livets meningslöshet, men Jeans-Jonas försöker få dem att inse storheten med metal. Efter en nära döden-upplevelse inser Alice att något positivt kanske kan komma ur en katastrof.

Bild från filmen Rapport
Rapport

Nyheter från Sverige och världen.

Bild från filmen Fight Club
Fight Club

Jack hatar sitt vanliga liv och när han träffar Tyler Durden är det en revolution i hans tillvaro. Tillsammans startar de en hemlig klubb som breder ut sig till en större och större verksamhet, men samtidigt får Tyler allt mer kontroll över Jack.

Bild från filmen Svenska nyheter
Svenska nyheter

Aktuellt satirprogram som förklarar veckans händelser, skämtar om sakernas tillstånd och avslöjar det politiska spelet. Programledare: Kristoffer Ahonen Appelquist.