OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

SVT 24

fredag den 21 juni

24 är SVTs temakanal för nyheter och sport. Vi sänder dygnet runt 365 dagar om året. 24 gör det enkelt och intressant för dig att hålla dig informerad i en komplicerad värld.

Sändningsuppehåll

Sändningsuppehåll.

Sändningsuppehåll

Sändningsuppehåll.

Sim-EM

Direktsändning av femte dagens finalpass på europamästerskapen i simning (50 m) som avgörs i Serbiens huvudstad Belgrad. Kommentatorer: Niklas Nord och Lars Frölander.

Anslagstavlan

Samhällsinformation, på uppdrag av staten.

Drömmen om ett småbruk

Verkligheten börjar gå upp för familjen. Huset är i så dåligt skick att de måste riva det. Samtidigt tänker de på framtida inkomster och bygger växthus.

En kväll i juni

I midsommarkvällen får vi njuta av Lasse Berghagens musik i sommardräkt. Mattias Berghagen, Sonja Aldén, Bengan Jansson och Trio Lila är artisterna som kommer att framföra ett urval av Lasses stämningsfulla melodier i naturreservatet och hembygdsgården Guddehjälm utanför Göteborg. Njut av musik i sommarkvällen bland röda stugor, knotiga bokar och porlande bäckar.

Kräftor & Tennsoldater

Kräftor och tennsoldater.

Lerins sommarö

Lars och Junior får besök av lärlingen och konstnärssjälen Jessica Eneroth och rap-artisten och ordkonstnären Erik Lundin. De målar porträtt av varandra och Erik får många bra målartips av Jessica. Sommaren avslutas med en färgstark utställning och brasiliansk dans på bryggan.

Gift vid första ögonkastet - Vad hände sen?

Nästan ett år efter bröllopen ska deltagarna nu ses igen på en herrgård utanför Stockholm. Vad hände efter att kameralamporna slocknade? Hur ser deltagarnas liv ut idag? Är paren som svarade ja på beslutsdagen fortfarande tillsammans? Några överraskningar är roliga, andra är sorgliga. Alla deltagare har haft ett händelserikt år och mycket har förändrats.

30 dagar i fängelse

Efter 30 dagar kliver Christoffer ut från anstalten och lättnaden är enorm. Efter ett tag söker han upp några av dem han mött på insidan. Hur lever Tobias nu med ett dödshot? Hur har det gått för David och fick han hjälp med bostad? Wayne släpps från fängelset och reser för att träffa sin dotter. Och hur går det för Krantz på behandlingshemmet?