OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV10

fredag den 2 juni

Underhållning och sportkanal

Shipping Wars

När Marcs långtradare är på reparation försöker han desperat hålla sitt företag flytande. Chris försöker frakta en båt över vattnet.

Shipping Wars

Chaufförskollegerna Jarrett och Chris står inför en katastrof då de tappar bort varandra på vägen.

Shipping Wars

Johnny Chavez vinner äntligen en last, men hans stora dag förstörs då kompisen Marc väljer att busa med honom. Jennifer fraktar en kall och kuslig last.

Shipping Wars

Marc kör en last 20-åringar till New Orleans och Mardi Gras, men körningen blir allt annat än lustig. Jarrett jagar efter en last som för honom närmare en flicka han har fallit för, men när han blir försenad lär han sig att kärleken kan kosta.

Storage Wars

I Rancho Cucamonga i Kalifornien hittar Jarrod och Brandi en vintagemask. Darrell och Brandon försöker komma tillbaka på banan och Darrell får tag i några gamla flaskor.

Storage Wars

Köparna beger sig till Lancasters öken i Kalifornien där Dave Hester förväntar sig en storvinst. Darrell Sheets köper ett förråd som gör honom varm av lycka och Nabila Haniss åker inte heller därifrån besviken.

Storage Wars

Köparna beger sig västerut till Inglewood i Kalifornien där Barry lägger ett överraskande bud på ett förråd med värdelösa madrasser. Frågan är om han vet något om förrådet som de andra inte vet.

Storage Wars

Köparna beger sig till Harbor City i Kalifornien där Darrell Sheets lägger bud på ett dyrt förråd, men frågan är om det kommer att löna sig. Nabila Haniss gör sitt bästa för att försöka buda över konkurrenterna.

Coast Guard Alaska

I Kodiak utför teamet en rad våghalsade räddningsuppdrag. De hjälper en svårt skadad fiskare och evakuerar sedan en person som har drabbats av en hjärtattack.

Coast Guard Alaska

Kustbevakningen försöker rädda besättningen på ett fiskefartyg i fara, en skadad fotvandrare och två nödlidande patienter.

Heavy Rescue: 401

En storm slår in över Toronto och Kerry tar tag i arbetet med egna händer. Med sina unga söner borta tvingas Bill Wright att genomföra ett omöjligt drag.

Heavy Rescue: 401

En last med flytande asfalt hotar att spridas och kräver en snabb sanering. En våldsam krasch stänger av vägen till gränsen och tvingar Kyle att konfrontera svåra trauman från sitt förflutna.

Ultimate Rides

Vi undersöker om storleken verkligen spelar roll. För ägarna till dessa galet stora fordon gör det verkligen det.

Ultimate Rides

Vi tittar med mikroskopet på fem fordon i fickformat som kanske är små, men som ger upphov till de största leendena.

Pawn Stars

Rick tar itu med en svärd/pistolkombination från 1700-talet. Kommer han att träffa mitt i prick eller skjuta sig i foten? En bild av skådespelaren John Barrymore hamnar i fokus, men klarar den Ricks och Chums granskning?

Pawn Stars

Rick tar sig an en uppsättning Super Bowl-ringar, men kan han tackla ner det höga priset? En harpun som använts för jakt till havs studeras av Corey och Rick.

Storage Wars

Köparna är tillbaka i Fontana och Ivy har höga förhoppningar på att hitta något som han behöver. Jarrod och Brandi vässar sin taktik i jakten på ett bra förråd.

Storage Wars

Köparna är i Moreno Valley som tidigare bjudit på bra förråd. Darrell får tag i något som ser ut som skräp men frågan är om det har något värde. Mary stöter på motstånd när hon försöker få information från de mer erfarna köparna.

Storage Wars

Köparna åker till West Covina, där alla tävlar om att bli mästare. Jarrod och Brandi har med sig en expert för att sniffa rätt på de bästa förråden. Darrell och Brandon hjälper alla att klä sig för framgången, medan Mary vill ha ett vintageförråd.

Storage Wars

Riverside är bästa platsen för alla vackra köpare. Det tycker i alla fall Dan och Laura. Mary hoppas ringa in lite tur så att en dålig dag blir bättre, Brandi gör så gott hon kan för att vara positiv för Jarrods skull, medan Dave är blodtörstig.

American Pickers

Killarna träffar de mest säregna samlarna de har stött på och får lära sig att de intressantaste människorna har de häftigaste sakerna.

American Pickers

Mike och Frank hittar de största föremålen hittills, men det blir inte lätt att släpa med dem hem.

Alone

Tio nya deltagare lämnas i Patagoniens vildmark. De befinner sig i en oförsonlig terräng i ett främmande land. Vintern är på väg och de måste snabbt anpassa sig till sin nya miljö för att överleva.

Pawn Stars

Rick kör fram till en Ferrari 308 från 1984 som han hoppas få köra därifrån. Kan han accelerera fram en affär, eller bromsar det höga priset förhandlingarna? Corey är idel öra när en säljare kommer in med en telefonstyrd musikspelare från 1930-talet.

Storage Wars

Konkurrensen blir stenhård i North Hollywood och inte ens Dan och Laura klarar sig undan spänningen. Dessutom kan Daves vunna förråd vara en hit, och Rene slår sig förbi de lokala köparna för att ha lite kul.

The Ultimate Fighter

Conor McGregor gör sin efterlängtade återkomst till UFC när han möter Michael Chandler som tränare. De två kommer att vägleda åtta före detta UFC-veteraner och åtta nya kandidater i kampen om ett eftertraktat kontrakt.

Hunting Hitler

FBI upptäcker möjligheten att Hitler kan ha flytt till Sydamerika. Nya ledtrådar till mysteriet kring döden av den största kriminella personen genom tiderna.

Ice Road Truckers

Darrell och Lisa gör allt för att deras nya företag ska bli en framgång men snart går saker och ting på tok. Todd måste vända om för att plocka upp tappad last eller riskera att förlora kontraktet. Många vägar och överfarter håller på att smälta.

Alone

Tio nya deltagare lämnas i Patagoniens vildmark. De befinner sig i en oförsonlig terräng i ett främmande land. Vintern är på väg och de måste snabbt anpassa sig till sin nya miljö för att överleva.

Mountain Men

Marty kämpar för varenda förlorad dollar när hans säsong hamnar i fritt fall. Eustace och Preston experimenterar med loggårdsteknik och Jason blir utelåst från sitt nya hem.

Mountain Men

Tidig tö gör att Morgan riskerar att förlora förnödenheter, medan Marty jagar djur på Kodiak Island.

Ultimate Rides

Vi undersöker om storleken verkligen spelar roll. För ägarna till dessa galet stora fordon gör det verkligen det.

The Curse of Oak Island: Behind the Dig

Matty Blake är med Rick, Marty och Oak Island-teamet för att diskutera veckans avsnitt Depth Perception.