OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV10

lördag den 28 januari

Underhållning och sportkanal

Bild från filmen Pawn Stars
Pawn Stars

När en vattentrycksprovare från Rolex tickar in, tar sig då Corey tid att lägga ett bud eller blir den vattenskadad? Senare svassar en Buddy Lee-docka från 1950-talet in. Drar Rick till med ett bud eller tycker han att den är en barnlek?

Bild från filmen Pawn Stars
Pawn Stars

När en version av Dance of death från 1547 hemsöker butiken, tar då Rick med boken i graven eller får förhandlingen ett bittert slut? Allt blir lite egendomligt när två skulpturer från Doktor Seuss okonventionella samling uppstoppade djur kommer in.

Bild från filmen Pawn Stars
Pawn Stars

Pawn Stars åker till skjutbanan för att undersöka ett ovanligt vapen. Fyrar Rick av ett erbjudande eller rikoschetterar affären? En etsning av Joan Miró målar sig in i butiken.

Bild från filmen Pawn Stars
Pawn Stars

Boken 'A tryal of witches' från 1700-talet tar butiken i besittning. Gör den underverk med Rick eller är den en förbannelse? En flygratt från ett 1900-talsplan manövrerar in, och killarna får se den restaurerade bilen från Wayne's World.

Bild från filmen Pawn Stars
Pawn Stars

Rick testkör den ökända OJ Bronco, och äter middag med ovanliga silverbestick. Och på en pantbank långt, långt bort... Kan Chum använda sina Jedi-trick för att köpa en Star Wars-tidning från 1978?

Bild från filmen Alone
Alone

Efter nästan en månad i ensamhet börjar saker och ting krackelera hos de återstående deltagarna. En av de överlevandes logi blir till ett outhärdligt grönt monster medan en annan vidtar extrema åtgärder mot en oinbjuden gäst.

Bild från filmen Alone
Alone

Medan vissa överlevare får avnjuta ett överflöd av mat drivs andra till desperata åtgärder för att klara sig. En jägare tar stora risker i jakten på sitt byte, medan en annan tar till en av Mongoliets mest motbjudande näringskällor.

Bild från filmen Alone
Alone

När vintern närmar sig blir födan alltmer knapp och överlevarna måste fånga alla byten som kommer i deras väg oavsett storlek. Men matbristen är inte den enda utmaningen - bristen på sällskap tvingar en av dem att konfrontera sin största rädsla.

Konståkning

Damer, friåkning. Från Espoo, Finlad. Kommentatorer: Katarina Hultling & Angelica Olsson (28/1-23).

Bild från filmen Pawn Stars
Pawn Stars

En signerad BB King-gitarr intar mittpunkten i butiken. Chum och Rick besöker ett hus fullt av popkonst inspirerad av Andy Warhol. Ett japanskt svärdställ fascinerar Corey - kommer han att kunna få till en affär?

Bild från filmen Storage Wars
Storage Wars

Köparna åker till Rancho Cucamonga i Kalifornien, där alla är på jakt efter något stort. Jarrod och Brandi hoppas att dagen inte suger, medan Mary vill piffa upp ett förråd med lite hederlig Mary-magi.

Konståkning

Isdans, fridans. Från Espoo, Finlad. Kommentatorer: Katarina Hultling & Angelica Olsson (28/1-23).

This is Marcus

Marcus Kleveland började åka snowboard vid tre års ålder i Norge, och hoppade sedan av skolan som tonåring för att följa sina drömmar.

Ishockey: NHL

Från Ball Arena i Denver, USA.

Bild från filmen Years of Living Dangerously
Years of Living Dangerously

Upptäck hur allvarligt klimathotet är för utrotningshotade arter. En lösning på klimatförändringarna kan vara att sätta ett pris på kol.

Gigantiska flyttlass

Robert och Sara Taylor anlitar flyttfirman Joe Powell and sons, för att flytta deras 70 ton tunga hus. Det ligger på stranden och ska flyttas till deras egendom nära Myrtle Beach. När arbetet med flytten ska börja drar orkanen Sandy fram.

Gigantiska flyttlass

Norlyn och Bonnie gör upp planer med Anderson Building Movers. De vill flytta ett hus, komplett med källare och allt, fyra mil genom eländig terräng. Huset ska stå på sjön Deifenbakers strand, i kanadensiska Saskatchewan.

Gigantiska flyttlass

Familjen Heemeryck i Calgary, Alberta, anlitar Wade's House Moving för att flytta sitt nybyggda hus till drömtomten på landet. Frågan är om det 100 ton tunga hemmet håller ihop under flytten som går mitt i natten genom isig terräng.

Guldjägarna i Australien

Gold Gypsies upptäcker en meteorit som kan vara värd flera tusen dollar och Mahoneys letar efter fler stora klimpar med hjälp av Teds farfars gamla skattkarta.

Guldjägarna i Australien

Mahoneys är ute på jakt i vildmarken i en av världens ödsligaste regioner och Victoria Diggers tar itu med en gemensam satsning för flera miljoner dollar.