OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV12

lördag den 23 september

TV12 är en syster kanal till TV4 här visas sport och livsstilsprogram

Mordutredarnas nya fall

En kall vinternatt i Wisconsin 1984 hittas en ung kvinna brutalt mördad. Offret Traci Hammerberg hade varit ute och festat med sina vänner och utredarna har många misstänkta på sin lista. Men fallet förblir olöst i nästan tre decennier.

Mordutredarnas nya fall

En ung kvinna går ut med vänner och hittas senare mördad vid sidan av en landsväg. Utredningen förblir olöst tills tre decennier senare, när spår från en orelaterad brottsutredning hjälper till att lösa fallet.

Mordutredarnas nya fall

En kraftig explosion tar livet av en lantbrukare och till en början tror utredarna att det rör sig om en olycka. Men en analys av brottsplatsen visar att det handlar om en bomb. Snart får polisen höra olycksbådande rykten om ett arv.

Mordutredarnas nya fall

En sexförbrytare och en seriemördare attackerar sina offer med ett skrämmande raseri. Trots att gärningsmannen lämnar sitt handavtryck på brottsplatserna lyckas polisen inte gripa honom. Men utredarna är fast beslutna att klura ut mannens identitet.

Bild från filmen American Ninja Warrior
American Ninja Warrior

Det är dags för nästa steg i tävlingen och de bästa 30 deltagarna från deltävlingarna möts i Los Angeles. Den här gången behöver de ta sig förbi tio knepiga hinder, där det gäller att ge allt.

Bild från filmen Police Ten 7
Police Ten 7

En bilolycka avslöjar en man som har en arresteringsorder. Polisen hjälper ambulanspersonal att hantera ett fyllebråk och ingriper när två män bråkar på ett McDonalds i Auckland.

Bild från filmen Police Ten 7
Police Ten 7

Polisen jagar en berusad bilförare som har en riktigt dålig födelsedag. De hanterar ett fall med en man som vägrar lämna ett hotell och en inackorderad gäst som urinerat på mattan och slagit sönder saker.

Bild från filmen Police Ten 7
Police Ten 7

Polisen avstyr ett bråk mellan ett berusat par, tar fast en bilförare som kört mot rött ljus och jagar en man som är efterlyst för misshandel.

Bild från filmen Inside the Ambulance
Inside the Ambulance

I Stoke hjälper sjukvårdarna en kvinna med extremt högt blodtryck. Senare måste ambulanspersonalen hantera en något envis äldre herre som inte vill störa sjukvården trots att han har påtagliga problem med andningen.

Bild från filmen Inside the Ambulance
Inside the Ambulance

En 98-årig kvinna vill inte åka till sjukhuset trots att hennes ben är oroväckande svullna. Senare hjälper ambulanssjukvårdarna en kvinna som drabbats av en panikångestattack samt en man vars axel hoppat ur led.

Bild från filmen Inside the Ambulance
Inside the Ambulance

Ambulanssjukvårdarna hjälper en lastbilschaufför som drabbats av kraftig yrsel samt en kvinna som snubblat på sin katt och ramlat ner i ett taggigt buskage. Dessutom måste man hjälpa en man som skadat ryggen i ett fall.

V75 Direkt med V4

Travmagasin.

V75 direkt

V75-omgång med tips, intervjuer och analyser från dagens tävlingar.

Bild från filmen Heathrow
Heathrow

Polisen griper en passagerare vars väska misstänks innehålla tre vapen medan flygbolaget Virgin har en fest för att fira sin nya rutt till musikstaden Austin, Texas.

Bild från filmen Sveriges värsta bilförare
Sveriges värsta bilförare

Det gäller att lita på sin medpassagerare i dagens övningar, annars kan det bli en dyr affär. Hur svårt kan det vara att parkera mellan två dyra sportbilar om du har ögonbindel och guidning från din hysteriske medpassagerare.

Bild från filmen C/o Segemyhr
C/o Segemyhr

Fredrik och grannen Börje kandiderar för rollen som föreningens nya styrelseordförande. Fredrik har en idé för att förbättra föreningens ekonomi; idén fick han av Tant Olsson då hon trodde att han var Börje. Anton stöter på Börjes dotter Åsa.

Bild från filmen C/o Segemyhr
C/o Segemyhr

Anton kommer hem från Cypern och har med sig Emma som han träffade där. Fredrik läser i tidningen om inne-knarket bland ungdomar och orar sig för att Anton har tagit med sig knark. Fredrik och Cilla diskuterar vad de ska kalla varandra.

Bild från filmen America's Funniest Home Videos
America's Funniest Home Videos

Komiska olyckor, förvirrade barn och klumpiga djur är lite av vad som väntar när Alfonso Ribeiro bjuder in till skrattfest i America's Funniest Home Videos. Klippen som tittarna finner roligast har chansen att vinna en stor summa pengar.

Bild från filmen Air Force One
Air Force One

Terrorister kapar den amerikanska presidentens flygplan, Air Force One, men stöter på oväntat motstånd från en före detta hedersdekorerad soldat som har starka skäl att befinna sig ombord.

Bild från filmen Cold Pursuit
Cold Pursuit

Snöplogföraren Nels Coxman lever ett stillsamt liv med sin fru i en turistort i Klippiga bergen. Men hans tillvaro slås i spillror när hans älskade son blir mördad under mystiska omständigheter. Nu måste Nels hitta de skyldiga och utkräva hämnd.

Bild från filmen American Ninja Warrior
American Ninja Warrior

Double Twister och Diamond Dash är två av de svåra hinder som deltagarna i Minneapolis behöver ta sig förbi när det har blivit dags för nästa deltävling.

Star File

Fokus på skådespelaren Sylvester Stallones liv och karriär.