OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV12

måndag den 26 september

TV12 är en syster kanal till TV4 här visas sport och livsstilsprogram

Bild från filmen Cheaters
Cheaters

Amerikansk realityserie från 2011. Carly tycker att det är något som inte stämmer i hennes förhållande med bartendern Patrick som verkar ha mer muskler än intelligens. Antoinelle ställer till med en ordentlig scen när hon får reda på sanningen om sin pojkvän Ken. ,.

Bild från filmen 24 timmar i häktet
24 timmar i häktet

Brittisk dokumentärserie från 2017. En man dör efter ett hugg mot hjärtat och kriminalpoliserna påbörjar en utredning. De misstänker att ett av offrets vänner möjligtvis kan berätta om händelsen, men är han villig att samarbeta efter denna tragiska händelse?. ,.

Bild från filmen Paddington Station
Paddington Station

Brittisk dokumentärserie från 2018. Paddingtons särskilda poliskår jagar ikapp en mystisk inkräktare som påminner om spindelmannen. Senare genomför personalen på stationen en namngivningsceremoni av ett nytt tåg där namnet är en hyllning till skaparen av den berömda björnen Paddington. ,.

Mordutredarnas nya fall

Amerikansk dokumentärserie från 2010. Funeral services. När en begravningsentreprenör hittas död misstänks två personer från samma familj ligga bakom dådet. Nu är det upp till kriminalteknikerna att avgöra vem av dem som är mördaren. ,.

Mordutredarnas nya fall

Amerikansk dokumentärserie från 2010. Expert Witness. När en kvinna hittas våldtagen och dödad i sitt hem misstänks hennes man för mordet. Men tre år senare händer något som skakar om utredningen. En ung kvinna våldtas och bevisen tyder på att det är samma gärningsman. ,.

Bild från filmen Police interceptors
Police interceptors

Brittisk dokumentärserie från 2020. En beväpnad man upptäcks utanför polisstationen, vilket leder till en intensiv jakt mitt framför allmänhetens ögon. En matbutik rånas med slägga och hammare och gärningsmannen lämnar anställda och kunder i skräck. ,.

Bild från filmen Police interceptors
Police interceptors

Brittisk dokumentärserie från 2020. Inspektörerna Dan och James beger sig ut på en intensiv jakt på en stulen Volkswagen, där föraren kör gasen i botten genom stadskärnan. I Derbyshire tar teamet fast en misstänkt tjuv vid gränsen, men kan de ha arresterat fel person?

Mordutredarnas nya fall

Amerikansk dokumentärserie från 2008. Pet rock. En mördad kvinna påträffas bunden med elektriska sladdar. Kriminaltekniker lyckas koppla bevismaterial på mordplatsen till en person i närheten som äger en boaorm. ,.

Mordutredarnas nya fall

Amerikansk dokumentärserie från 2008. Best foot forward. Shamaia Smith försvinner från sitt arbete på en strippklubb. Polisen misstänker att en lokal affärsman har något med saken att göra och vid en husrannsakan görs ett märkligt fynd på en eldningsplats. ,.

Nya trafikpoliserna

Brittisk dokumentärserie från 2020. Karl tvingas använda elpistol när en bilist plötsligt väljer att gå till attack. När förstärkning anländer och är polisen i chock över vad som visar sig finnas i bilen. I en annan del av Derbyshire slutar en vild biljakt med en allvarlig olycka. ,.

Bild från filmen MacGyver
MacGyver

Amerikansk actionserie från 1985. Ugly duckling. MacGyver försöker rädda ett datorsnille som kidnappats av några vapensmugglare. Smugglarna vill att den unge tonåringen ska färdigställa ett missilsystem åt dem. ,.

Kronofogden knackar på

Brittisk realityserie från 2016. Ett gäng husockupanter har barrikaderat sig i ett nedlagt daghem. Efter att ha brytit sig in genom grindarna, förstår Paul, Steve och Ben att det här kommer att bli en av de tuffaste vräkningarna någonsin. Gareth och Craig misstänker att en gäldenär ljuger om sin identitet. ,.

Bild från filmen Police interceptors
Police interceptors

Brittisk dokumentärserie från 2020. Ett obehagligt SOS-samtal leder inspektörerna till ett bostadshus, där en kvinna fått besök av tre påstådda brevbärare. En påverkad förare stoppas av Phil, medan Steve behöver visitera en man med ett misstänkt föremål i byxorna.

Bild från filmen Police interceptors
Police interceptors

Brittisk dokumentärserie från 2020. Misstankar framkommer om att en bil innehåller knark, men den visar sig vara tom. Är föraren verkligen oskyldig?. En förare startar sin bilresa med en flaska whiskey vilket gör att inspektörerna Phil och Clarkey får fullt upp.

Bild från filmen MacGyver
MacGyver

Amerikansk actionserie från 1985. Slow death. MacGyver ställs inför en bisarr utmaning när ett hämndlystet stamfolk i ett öde landskap tar honom och hans medpassagerare på ett tåg som gisslan. ,.

Kronofogden knackar på

Brittisk realityserie från 2016. I Manchester vägrar en man att avslöja sin identitet. När kronofogdarna Stewart och Elmor beslagtar en bil i hans namn, väljer den misstänkte gäldenärens fru att ta saken i sina händer. Del och Brian får nästan sin skåpbil rammad av en rasande debitor. ,. Säsong 4. Del 22 av 24.

Dödligt väder

Brittisk dokumentärserie från 2020. En skidåkare lyckas filma när han blir begravd av en lavin. En stad i Kalifornien drabbas hårt av en skogsbrand. Och i Norge lyckas en man nätt och jämnt fly från ett kraftigt jordskred.

Bild från filmen CSI
CSI

Amerikansk kriminalserie från 2005. Werewolves. En man som lider av abnorm hårväxt blir mördad, och det finns spår som pekar på att mordet har samband med en tro på varulvar. Offrets syster lider av samma sjukdom och det visar sig att hon döljer viktiga fakta. ,.

Bild från filmen CSI
CSI

Amerikansk kriminalserie från 2005. Daddy's little girl. En motocrossförare som tänker lämna stan med en ung kvinna blir knivhuggen. Nick kommer närmare sanningen om kidnappningen han råkat ut för. ,.

Bild från filmen Transformers: Age of extinction
Transformers: Age of extinction

Amerikanskt actionäventyr från 2014. Kampen mellan Autobots och Decepticons fortsätter, men nu måste Autobots även försvara sig mot CIA, som beslutat sig för att förgöra alla robotar.

Bild från filmen MacGyver
MacGyver

Amerikansk actiondramaserie från 2020. När Taylors kollega mördas i samband med att han försöker förhindra att ett dödlig vapen hamnar i fel händer är läget kritiskt. Frågan är om teamet kan få tag på vapnet innan det säljs vidare och försätter samhället i livshotande fara?. ,.

Mordutredarnas nya fall

Amerikansk dokumentärserie från 2010. Funeral services. När en begravningsentreprenör hittas död misstänks två personer från samma familj ligga bakom dådet. Nu är det upp till kriminalteknikerna att avgöra vem av dem som är mördaren. ,.

Bild från filmen CSI
CSI

Amerikansk kriminalserie från 2007. Goodbye and good luck. En flicka knuffas ut från ett fönster och det har samband med ett gammalt fall. ,.