OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV12

lördag den 28 januari

TV12 är en syster kanal till TV4 här visas sport och livsstilsprogram

Gränsbevakarna Kanada

En amerikan försöker lura till sig en resa. Flera olika valutor kan betyda ett stort problem för en återvändande kanadensare. Till Osoyoos återvänder en festglad trio från en musikfestival utan att riktigt ha lämnat festandet bakom sig.

Gränsbevakarna Kanada

En ovanligt tung bilcontainer vid hamnen i Vancouver antyder tunga problem. I Montreal hävdar en student ha med sig tröstmat, vilket vid granskning ger honom allt annat än tröst. Hundenheten i Osoyoos sniffar upp stora misstankar.

Dödligt väder

En vulkan på Hawaii får ett våldsamt utbrott och sprutar ur sig lava som förstör allt i sin väg. I England kämpar en paddlare mot starka vindar och förrädiskt tidvatten. En enorm tyfon sliter sönder norra Marianaöarna.

Polisens biljakter

Polishunden Quantums nos får jobba hårt när han försöker jaga rätt på en misstänkt brottsling. Phil och Clarkey beger sig ut på en intensiv biljakt på en rattfyllerist. Ett team inspektörer håller koll under en stökig lördagskväll i staden.

Polisens biljakter

En droghärva upptäcks efter en gryningsräd mot en bostad. Inspektör Phil jagar rätt på en man utan körkort, som inte är okänd för polisen sedan tidigare. Gav och Lee är i händelsernas centrum när de hamnar mitt i en pågående droghandel.

Gränsbevakarna Kanada

Vancouver-officerare konfronterar en kanadensare som är efterlyst. I Toronto kontrolleras väskor som innehåller märkliga värmekällor. En skjutvapenälskande mor- och dotter-duo hamnar under press i Alberta.

Gränsbevakarna Kanada

Gränsbevakarna misstänker att en kanadensisk proffsspelare inte är helt ärlig angående några viktiga detaljer om sin utlandsresa. I Ontario har kärleken inga gränser, men det har däremot bosättningskraven.

Gränsbevakarna Kanada

I bagagehallen i Vancouver är detektorhundarna på gott jakthumör. En amerikan har dålig koll på de kanadensiska vapenlagarna. I Montreal verkar en återvändande bröllopsbrud ha brutit mot några av sina nyligen lagda deklarationslöften.

Gränsbevakarna Kanada

En irriterad resenär i Montreal sätter gränsbevakarna på prov. Frukt tillhörande ett par som återvänder från Haiti verkar vara fyllda med mer än bara näring. En amerikansk jägare som anländer till en gränskontroll sköter saker på sitt egna sätt.

Bild från filmen Heathrow
Heathrow

Det är en hektisk dag för passagerarupplevelsechefen Demi som måste hantera ett flertal missnöjda resenärer. Carrie-Anne och Selina fixar trasiga resväskor och en brasiliansk student fastnar i tullen hos gränskontrollanten Bob.

Bild från filmen Heathrow
Heathrow

Var 45:e sekund landar eller avgår ett plan från Heathrow Airport. Vi får lära oss hemligheten bakom det tighta flygschemat och hur plan faktiskt parkeras. Vi får dessutom se Demi och Sue ta hand om en full resenär som valt att ta av sig kläderna.

Bild från filmen Heathrow
Heathrow

Som Europas största flygplats är tempot alltid högt och de anställda måste ständigt vara beredda på att allt kan hända. Vi får följa med och se hur personalen agerar när medicinska nödsituationer uppstår och en landningsbana inte längre kan användas.

Bild från filmen Heathrow
Heathrow

Gränskontrollen får rycka in när larm inkommer om att en potentiell människohandlare befinner sig vid en av terminalerna. Ett oväder ställer till med problem för flygpersonalen och en ovanlig last ankommer till Heathrow.

Gränsbevakarna USA

Vi följer de hängivna män och kvinnor som på flygplatser, i hamnar, i ökentrakter och längs kuster bevakar USAs gränser. Med hjälp av högteknologi, hundar, sunt förnuft, och ibland även vapen, arbetar de med att skydda USA.

V75 Direkt med V4

Direktsänd V75-omgång. Med tips, intervjuer och analyser från experterna i studion.

V75 Direkt

Direktsänd V75-omgång. Med tips, intervjuer och analyser från experterna i studion.

Mordutredarnas nya fall

Ett mordoffers sista ögonblick i livet spelas in på band. Av brottsplatsen att döma ser det ut som ett rånmord, men bevisen pekar mot en förvirrad älskare. Utredarna använder sig av DNA-teknik för att få rätsida på fallet.

Mordutredarnas nya fall

En skadad kvinna ringer larmcentralen men avlider kort därpå. Polisen misstänker hennes man, men han påstår sig ha lufttätt alibi vid tidpunkten för mordet. Utredarna visar sig istället få användning för den kriminaltekniska vetenskapen om ballistik.

Brynolf & Ljung - Street magic

Agneta Sjödin får en högst oväntad present av Brynolf och Ljung. Joakim Jockiboi Lundell blir bestulen på sin mobiltelefon och programledare Anders Lundin får på nära håll se en magisk förvandling av en hundralapp. Dessutom medverkar bland andra Kodjo Akolor och Hanna Hedlund.

Bild från filmen Heathrow
Heathrow

Virgin Atlantics klubbchef Holly överöser passagerare med VIP-uppgraderingar. Men poliserna Terry och Dave får ta itu med en olycklig resenär. Samtidigt riskerar ett fullt flygplan att få problem på landningsbanan.

Bild från filmen Heathrow
Heathrow

Kat och Tracy hjälper en student från Indien som har anlänt utan att ha någonstans att bo. Ian beger sig ut på flygfältet under morgonens rusningstid. På Terminal 4 välkomnas en sprudlande ambassadör.

Bild från filmen America's Funniest Home Videos
America's Funniest Home Videos

Den här gången blir det en utflykt till zoo där vi träffar en giraff. Uppträdande på skolan slutar i oväntade skrattsalvor, och det blir det även när katter och hundar ställer till det i hemmet.

Bild från filmen America's Funniest Home Videos
America's Funniest Home Videos

Det blir tokigt värre i America's funniest home videos när barn, djur och vuxna ställer till med otyg. Fjädrar som flyger överallt, hundar med ballonger och ett party för att avslöja om en bebis ska bli en pojke eller flicka slutar i kaos väntar.

Bild från filmen Solsidan
Solsidan

Alex och Anna börjar tröttna på sin ytliga vänskapskrets som bara pratar om materiella ting. Fredde får problem med skattemyndigheten men hittar ett sätt att lösa det på. Mickan drabbas av stressymptom som hon försöker vända till sin fördel.

Bild från filmen Solsidan
Solsidan

Fredde blir svartsjuk på Mickans vänskap med en pappaledig italienare och bestämmer sig för att ge igen. Annas bohemiske bror Palle kommer på besök vilket slutar med att Alex återigen hamnar i kläm mellan olika parters intressen.

Bild från filmen Johan Falk
Johan Falk

En skottlossning bryter ut i Göteborgs stadspark mellan två gangstergäng. När konflikten mellan gängen eskalerar kallas SGI-gruppen in. De får i uppdrag att försöka identifiera ett nytt gäng och den enda ledtråd de har är en tatuering.

I en mördares fotspår

I november 1967 mördades Rita Ellis på ett fruktansvärt sätt utanför en kolfabrik i Buckinghamshire. 50 år senare har över 200 män DNA-testats för mordet, men än har ingen mördare kunnat hittas och allt bevismaterial hålls hemligt.

Bild från filmen A Walk Among the Tombstones
A Walk Among the Tombstones

Före detta New York-polisen Matt Scudder arbetar numera som en olicensierad privatdetektiv helt utanför lagen. Scudder går motvilligt med på att hjälpa en heroinlangare att finna de män som kidnappat hans fru.

Bild från filmen C/o Segemyhr
C/o Segemyhr

Äntligen ska Cilla och Fredrik få åka på solsemester, fast de åker utan sällskap av Anton och Jan-Olof.