OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV12

tisdag den 28 maj

TV12 är en syster kanal till TV4 här visas sport och livsstilsprogram

Kronofogden knackar på

Stewart och Iain hotas med våld när de försöker återkräva en skuld från en byggnadsarbetare. En djuraffärsinnehavare har en skuld och om han inte kan betala den har Stewart och Iain rätt att beslagta hans tillhörigheter.

Nya trafikpoliserna

Trafikpolisen Karl kallas till en incident där en äldre förare kört rakt in i ett hus och förstört en gasledning. Nu sitter föraren fast i sin bil, samtidigt som risken för en gasexplosion ökar.

Bild från filmen MacGyver
MacGyver

En av MacGyvers forna fiender planerar att lägga det kriminella livet bakom sig men hans före detta motorcykelgäng försöker till varje pris hålla kvar honom.

Bild från filmen 112 - på liv och död
112 - på liv och död

Calle och Christoffer vid ambulansen i Göteborg får larm om en man som har andningssvårigheter. Brandmannen Kristoffer får larm om en misstänkt flyktbil som brinner. Gävlepoliserna Andreas och Josefin gör stadens gator en Fredagskväll.

Bild från filmen Inside the Ambulance
Inside the Ambulance

En man måste evakueras med helikopter efter att ha blivit klämd under ett fordon. Senare hjälper sjukvårdarna en lätt förvirrad pensionär som ramlat och slagit sig, samt undersöker ett litet barn som har problem med andningen.

Kronofogden knackar på

Gary och praktikanten Cona besöker en ung man i södra London som har en skuld på över 11 000 pund. Situationen blir riskfylld när mannen får tag i en kniv. En före detta professionell fotbollsspelare försöker undvika att betala en skuld.

Pawn Stars: pantbanken

Gänget på pantbanken ser stjärnor när kändisar som Steve Carell, Dannis Quaid och Katie Couric kommer in för att slå till på en biljettdeal och Rick känner hysteri när en rockstjärna dyker upp för att kolla in en signerad gitarr.

Bild från filmen Stockholmspolisen
Stockholmspolisen

Fredrik får larm om att en misstänkt våldtäktsman jagas av allmänheten. Christoffer träffar på en kvinna som försöker ta sig hem med taxi men har fobi för tunnlar. En kvinna irrar runt i ett bostadsområde med blodigt ansikte.

Bild från filmen Mountain Men
Mountain Men

Mike flyr till fots från Kodiaks björnrika inland och Josh kämpar mot en präriehundskoloni. Jason tar sina barns överlevnadslektioner utomhus till nya ytterligheter. Kidd och Harry offrar en av sina boskapshjordar för flockens bästa.

Bild från filmen 112 - på liv och död
112 - på liv och död

Gävlepolisen får ett larm om att en person har hoppat i ån. I centrala Stockholm släcker brandkåren en takbrand. Anna vid ambulansen i Göteborg hjälper en man som misstänks ha hjärnhinneinflammation.

Bild från filmen Inside the Ambulance
Inside the Ambulance

Personalen i Stoke rycker ut på ett larm om misstänkt hjärtinfarkt. I Dudley behandlar sjukvårdarna en diabetiker med kraftiga buksmärtor. Dessutom besöker man ett äldre par där den ena partnern lider av demens.

Kronofogden knackar på

Matt och Garry jagar en skuld på nästan 2000 pund i Birmingham. I Lancashire tar Stewart och Elmor hand om ett fall utöver det vanliga då en hotellägare är skyldig sin före detta flickvän 80 000 pund.

Pawn Stars: pantbanken

Världens mest storslagna berättelser gås igenom när gänget på pantbanken kommer över några riktigt värdefulla och sällsynta utgåvor av böcker vilket får dem att vandra djupt in i litteraturhistorien.

Bild från filmen Mountain Men
Mountain Men

Med vintern i antågande ställs Tom och Nancy inför isoleringens utmaningar. Jake jagar gaffelantilop och stöter på en dödlig skallerorm, och Eustace får nya grannar och börjar undervisa dem i sin egen livsstil.

Hjälp! De tar min bil

I Northampton bistår företaget Threadgold, som är specialiserat på bilkonfiskering, polisen i en specialinsats, vars resultat räcker för att göra ett beslag.

Bäst i test Danmark

Det är dags för säsongens final. De fem kändisarna har gått igenom en hel del redan men de svåraste uppgifterna återstår. Hur koreograferar man en dans för en hemlig danspartner och vad betyder ordet numerisk egentligen?

Star File

Vi går på djupet i Hollywood och fokuserar på en av dagens mest kända skådespelare och regissörer i varje avsnitt. Här skildras stjärnornas liv och karriärer, med både succéer och floppar, från deras start fram till idag.

Bild från filmen Heathrow
Heathrow

Följ med bakom kulisserna på Europas största flygplats Heathrow som varje år transporterar mer än 70 miljoner passagerare. Utmaningarna är många och vi får följa med på allt ifrån invigningen av en ny terminal till försenade flyg och säkerhetsfrågor.

Bild från filmen Heathrow
Heathrow

En av personalens stora utmaningar är att på kort tid få planen redo för avgång mellan flygningar. Det är ett pressat tidsschema och varje minut är avgörande. Dessutom förbereder ledningen för invigningen av en ny terminal som snart ska öppnas.

Bild från filmen Savage River
Savage River

Colleen vaknar upp på morgonen, orolig över Hugh. Miki återvänder till köttfabriken och får syn på något hon inte sett förut. Invånarna i Savage River samlas för den årliga stadsfesten, men firandet kommer av sig precis när Deborah ska inta scenen.

Bild från filmen Farmen
Farmen

Gerty och Keshias relation blir ytterligare ansträngd när en incident med hästen skapar oenighet om vad som egentligen hänt och sagts. Två deltagare återvänder från torpet och tar sig an uppdraget om att göra leverpastej med stor entusiasm.

Bild från filmen Farmen
Farmen

Smidesuppdraget är i full gång och Abel inser att han besitter både oväntad talang och intresse. Beas dag börjar inte på det bästa sättet och tyvärr bjuder fortsättningen på både missförstånd och ormar i paradiset på farmen.

Bild från filmen Robinson
Robinson

Arton förväntansfulla personer är på väg mot sitt livs äventyr när de under tio veckor ska försöka överleva på en öde ö i Malaysia. Hårt väder och extrem hunger väntar samtidigt som de kämpar mot varandra i tävlingar och i det sociala spelet.

On Set!

Vi följer med bakom kulisserna i Hollywoods filmindustri. Vi träffar såväl filmstjärnor som regissörer och tar en titt på inspelningarna av en lång rad filmfavoriter.

Star File

En närmare titt på skådespelaren Woody Harrelsons liv och karriär.

Bild från filmen 112 - på liv och död
112 - på liv och död

Ambulanssjuksköterskan Erik i försöker rädda livet på en patient med allvarliga kramper. Polisen Johanna får larm om en kvinna som uppträder hotfullt. Brandmännen Anders och Peter tar hand om en kvinna som blivit påkörd.