OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV3

lördag den 28 januari

TV3 har många kvalitativa serier att bjuda på såsom Fab 5, Cityakuten och Sex and the city. Dessutom många toppfilmer och underhållningsprogram. Här följer dagens och morgondagens tablå för TV 3.

Bild från filmen Frusna vägar
Frusna vägar

Utanför Umeå har en 30 ton tung grusbil vält och Gurra är på väg för att se till att den kommer upp på hjulen igen, ett långt ifrån lätt uppdrag. I Åre har en slambil fastnat i snön.

Bild från filmen Extreme Makeover: Home Edition
Extreme Makeover: Home Edition

Efter hennes mans död blev Danna White ensamstående mor till fem barn. Familjen var tvungen att flytta från sitt hem och bo i två trailers som varken hade värme, el eller kök.

Bild från filmen The Nanny
The Nanny

Maggie vill ha en tatuering men både Maxwell och Fran säger bestämt nej. Fran erkänner att hon själv har en tatuering som hon skaffade för länge, länge sedan och ångrar det bittert.

Bild från filmen The Nanny
The Nanny

Maggie vill ha en ny bil men får ingen av sin stränge far. Då ställer Fran upp i en skönhetstävling där första priset är en bil. Först måste hon bara lära sig att hantera en växelspak, vilket är lättare sagt än gjort.

Bild från filmen Undercover Boss US
Undercover Boss US

Följ med på en återförening med de mest intressanta cheferna som deltagit i serien. De förklarar hur lärdomarna har påverkat deras liv och de företag de driver.

Bild från filmen Lyxfällan
Lyxfällan

Trots tidigare skuldsanering har 55-åriga Maggan i Eslöv inte lärt sig att hantera sin ekonomi och idag har både vänner och familj drabbats av situationen genom att ha gått i god för henne.

Bild från filmen The Amazing Spider-Man
The Amazing Spider-Man

Peter Parker hittar en ledtråd som kan hjälpa honom att förstå varför hans föräldrar försvann när han var ung. Hans väg sätter honom på kollisionskurs med Dr Curt Connors, sin fars tidigare partner.

Bild från filmen Friends With Benefits
Friends With Benefits

Dylan och Jamie tror att det kommer att bli lätt att addera den enkla handlingen sex till deras vänskap, vad än romantiska Hollywoodkomedier vill få dem att tro. Men de upptäcker snart att det verkligen alltid leder till komplikationer.

Bild från filmen Frusna vägar
Frusna vägar

Ett hus ska flyttas 9 kilometer genom centrala Umeå. Jörgen och Stefan förbereder det enorma arbete som detta innebär. Det är glashalt på vägarna i Åre och Robin ger sig ut för att hjälpa en förare som fastnat i en nedförsbacke.

Bild från filmen Lyxfällan
Lyxfällan

Magnus åker till Gävle för att bryta 30-åriga Daniels mönster när det kommer till att spendera pengar han inte har. Just nu är det så illa att bara hans skulder varje månad är högre än hans inkomst.

A Star Is Born

Vi får möta den erfarna musikern Jackson Maine som blir hopplöst förälskad i Ally. Ally har precis gett upp drömmen om att slå igenom som sångerska, när hon en dag upptäcks av Jack, som hjälper henne in i rampljuset. Men när Allys karriär äntligen börjar ta fart, håller deras relation på att rasera - samtidigt som Jack kämpar mot sina inre demoner.

Bild från filmen Har du hört ryktet om Morgans?
Har du hört ryktet om Morgans?

Ett gift New York-par får chansen att lösa sina äktenskapsproblem efter att de råkat bevittna ett mord och hamnar i ett vittnesskyddsprogram i en liten stad på landsbygden.

Bild från filmen Robin Hood
Robin Hood

Robin Hood är tillbaka för att skipa rättvisa och planerar tillsammans med Lille John och Röde Will att göra revolt mot makten och den brittiska kronan. Ingen vet vem Robin Hood egentligen är och den mystiska hjälten drar till sig uppmärksamhet från såväl farliga fiender som från underbara Lady Marion.

Bild från filmen Final Target
Final Target

Ava är en brutalt effektiv kontraktsmördare med världen som spelfält och hennes specialitet är högprofilerade personer. När ett jobb går snett blir Ava tillsagd att ta ledigt tills lugnet har lagt sig, men hennes uppdragsgivare har i smyg beställt ett mord på henne för att säkerställa att inga olagligheter ska kunna spåras till dem.

Bild från filmen Frusna vägar
Frusna vägar

Utanför Umeå har en 30 ton tung grusbil vält och Gurra är på väg för att se till att den kommer upp på hjulen igen, ett långt ifrån lätt uppdrag. I Åre har en slambil fastnat i snön.