OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV3

lördag den 3 juni

TV3 har många kvalitativa serier att bjuda på såsom Fab 5, Cityakuten och Sex and the city. Dessutom många toppfilmer och underhållningsprogram. Här följer dagens och morgondagens tablå för TV 3.

Bild från filmen Svenska truckers
Svenska truckers

Svensk realityserie från 2022. Max är i Stockholms innerstad och det dröjer inte länge förrän arga bilister vill tränga sig förbi honom. Micke är uppe i Sundsvall och ska transportera barktrummor när ett rör tvingar honom att tvärbromsa.

Bild från filmen Nanny
Nanny

Amerikansk komediserie från 1996. Me and Mrs Joan. Jay Leno lämnar sina hundar till Sheffields när han behöver hundvakt. Fran har problem med skattekontoret, men när Leno dyker upp ordnar det sig. 04/02 år 2023 i TV3.

Bild från filmen Nanny
Nanny

Amerikansk komediserie från 1996. The Taxman Cometh. Maxwells bror, Nigel, kommer till stan. Själv har inte Maxwell tid att guida honom runt i New York, så Fran får uppdraget. Det visar sig att Nigel är en trevlig prick och Fran blir lite småförtjust. 27/01 år 2023 i TV3.

Bild från filmen The real housewives of Melbourne
The real housewives of Melbourne

Australisk realityserie från 2021. Jackies välbefinnandeinspirerade "babymånad" i Far North Queensland har ännu inte lett till lugn. Simone och Cherrys sammandrabbning om en designer kokar fortfarande.

Bild från filmen Million dollar listing New York
Million dollar listing New York

Amerikansk realityserie från 2016. The French connection. Fredriks lansering i Paris går som planerat ända tills en annan ambitiös mäklare försöker ta över. Ryan gör ett riskfyllt karriärsdrag och Luis gör ett känslosamt avslöjande om hans liv Paris. 19/02 år 2023 i TV3.

Bild från filmen Vänner
Vänner

Amerikansk komediserie från 1994. The one where Monica Gets a roommate. Rachel rymmer ifrån sitt bröllop och stöter på gamla vänner på kaféet Central Perk. Ross, som i hemlighet var förälskad i Rachel i skolan har precis skiljt sig ifrån sin fru som lämnat honom för en annan kvinna. 29/05 år 2023 i TV3.

Bild från filmen Vänner
Vänner

Amerikansk komediserie från 1994. The one with the sonogram at the end. Ross får reda på att hans exfru är gravid med hans barn. Han förskräcks över att hon vill ge barnet sitt och sin flickväns efternamn. Monica blir stressad av att få besök av sina föräldrar. Rachel bestämmer sig för att get tillbaka förlovningsringen till den man hon lämnade vid altaret och får reda på att han tog med sig brudtärnan på smekmånad. 29/05 år 2023 i TV3.

Bild från filmen Vänner
Vänner

Amerikansk komediserie från 1994. The one with the thumb. Monicas nya pojkvän börjar umgås med vännerna. Men när hon känner att han blir mer populär än henne själv bland hennes vänner, gör hon slut. Phebe har problem med sitt bank konto och får 1000 dollar. Efter det öppnar hon en läskburk och hittar en tumme! Läskföretaget ger då henne ytterligare 7000 dollar!. 30/05 år 2023 i TV3.

Bild från filmen Vänner
Vänner

Amerikansk komediserie från 1994. The one with George Stephanopoulos. Joey och Chandler tar med sig Ross till en hockey match för att distrahera honom ifrån hans avslutade förhållande med Carol. Monica, Phoebe och Rachel spanar på grannen mittemot Monicas, på hennes balkong. 30/05 år 2023 i TV3.

Bild från filmen Vänner
Vänner

Amerikansk komediserie från 1994. The one with the East German laundry detergent. För att få mer tid med Rachel låtsas Ross att det finns råttor i hans tvättstuga och vill slå följe med henne till ett tvätteri. 31/05 år 2023 i TV3.

Bild från filmen Spider-Man 2
Spider-Man 2

Amerikanskt actionäventyr från 2004. Peter använder fortfarande sina krafter till att bekämpa brott. Han får dock en ny fiende i form av en professor med lemmar som en bläckfisk.

Bild från filmen Svenska truckers
Svenska truckers

Svensk realityserie från 2023. Mattias har en stressig dag han ska först hämta kvigor i Enköping för att och sen plocka upp en en tjur på Ljusterö. Det blir inte helt lätt att få med sig tjuren. Magnus ska slamsuga några brunnar men får sig en rejäl smäll när han ska försöka öppna ett av brunnslocken, men som plåster på såren dyker sopåkaren Max upp med lunch. Kranföraren Jesper hämtar upp ett par extremt tunga betongväggar och får en rejäl utmaning när han ska försöka backa med det otympliga släpet. På Gotland ska Kajsa leverera foder till fastlandet och det är viktigt att hon passar färjetiderna eftersom hon annars kan försena leveransen ett helt dygn. Maja ska åka till Alvesta o hämta en skogsmaskin, men då direktiven är knappa får hon problem med att hitta rätt. 1165 meter under marken jobbar Emilia i Kirunagruvan med att leverera betong och idag är det rejält dimmigt när hon ska ta sig ner för dom slingriga vägarna. 29/05 år 2023 i TV3.

Bild från filmen Lyxfällan
Lyxfällan

Svensk livsstilsserie från 2021. Magnus i Norrköping. Lyxfällan besöker Magnus som lever utan el i sitt hem, en prioritering han gjort senaste månaderna då pengarna inte räckt till. Då det blir kallare på nätterna riskerar huset nu få köldskador. 30/05 år 2023 i TV3.

Bild från filmen Miss Secret Agent
Miss Secret Agent

Amerikansk actionkomedi från 2000. En terrorist ska slå till mot en stor skönhetstävling. Enda sättet att stoppa honom är att få in en FBI-agent i tävlingen. Men den enda agenten som skulle kunna passa är Gracie Hart, men hon är den tuffaste tjejen i kåren och är fullständigt ointresserad av utseende och hur en vacker kvinna bör föra sig. Att få henne att passa in i en skönhetstävling blir ett tufft jobb för alla.

Fortune fights

Amerikansk dokumentärserie från 2019. Donald Sterling gick från skilsmässoadvokat till miljardär och äger LA Clippers. Men ett rasistiskt utspel och anklagelser ledde till att hans fru förhandlade fram en försäljning av laget.

Bild från filmen Only the brave
Only the brave

Amerikanskt drama från 2017. Filmen berättar den sanna historien om brandmännen Granite Mountain Hotshots. De gjorde vad inga andra brandmän i någon amerikansk stads räddningstjänst någonsin hade gjort när de skapade rubriker under sitt arbete med att släcka skogsbränder.

Bild från filmen Wedding crashers
Wedding crashers

Amerikansk romantisk komedi från 2005. De eviga ungkarlarna John och Jeremy tycker att de kommit på det perfekta sättet att få tjejer när de plankar in på bröllopsfester. Förutom gratis mat och dryck finns där massor av giftaslystna kvinnor som de sedan överger när natten är slut. Men en dag träffar John på Claire och blir kär.

Bild från filmen The equalizer
The equalizer

Amerikansk kriminalserie från 2022. One Percenters. En lokal motorcykelklubb ber McCall hjälpa till att hålla en medlem borta från fängelse. De vill att han ska bevisa att de illegala vapen som hittades i hans skåpbil hade placerats där. 01/06 år 2023 i TV3.

Bild från filmen NCIS
NCIS

Amerikansk kriminalserie från 2022. NCIS utreder dödsfallet för en förare av en samåkningstjänst som hittades efter en bilolycka. Dessutom hjälper Parkers pappa, som tillfälligt bor hos honom, teamet i deras utredning. 31/05 år 2023 i TV3.

Bild från filmen Nanny
Nanny

Amerikansk komediserie från 1996. Me and Mrs Joan. Jay Leno lämnar sina hundar till Sheffields när han behöver hundvakt. Fran har problem med skattekontoret, men när Leno dyker upp ordnar det sig. 03/06 år 2023 i TV3.