OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV3

måndag den 26 september

TV3 har många kvalitativa serier att bjuda på såsom Fab 5, Cityakuten och Sex and the city. Dessutom många toppfilmer och underhållningsprogram. Här följer dagens och morgondagens tablå för TV 3.

Bild från filmen Svenska Hollywoodfruar
Svenska Hollywoodfruar

Svensk realityserie från 2012. Maria Montazami och Mindy har inte bara samma intressern och ser ut som kopior av varandra. De vill också ha likadant av allt. I kvällens avsnitt hämtar de sina efterlängtade malteservalpar. Vovvarna är syskon och ska nu få bo grannar – en hos Maria och en hos Mindy. Men damerna har stora problem med att komma på matchande namn. James Ingram kommer hem till Margareta Svensson för en sånglektion med hennes sambo Seth Riggs. Ingram är en god vän till familjen och får vara med när Margareta tar reda på vilket kön det är på barnet i magen. 04/05 år 2022 i TV3.

Bild från filmen The real housewives of Orange County
The real housewives of Orange County

Amerikansk realityserie från 2020. When in Aspen. Damerna åker till Aspen för lite frisk luft och välbehövlig avkoppling. 23/09 år 2022 i TV3.

Undercover boss US

Amerikansk realityserie från 2016. Vd:n Lowell Hawthorne går under täckmantel på hans familjeägda företag som tillverkar karibiskinspirerad mat. 03/08 år 2022 i TV3.

Bild från filmen Pacific Blue
Pacific Blue

Amerikansk kriminalserie från 1998. Sandman. TC blir upprörd när ”The Sandman”, en torped som är ansvarig för morden på en polisinformatör och en oskyldig åskådare, släpps från fängelset.

Navy CIS

Amerikansk kriminalserie från 2021. En hemsk olycka på en marinofficers baby shower leder NCIS till fallet med en försvunnen lärare som blev känd genom en podcast om verkliga brott. 25/05 år 2022 i TV3.

Bild från filmen Chicago Med
Chicago Med

Amerikansk dramaserie från 2021. When you're a hammer everything's a nail. Stevies personliga och professionella världar möts när hennes mamma läggs in och blir hennes patient. Dylans historia med en patients far påverkar hans uppfattning kring ett fall. 17/06 år 2022 i TV3.

Bild från filmen Project runway
Project runway

Amerikansk realityserie från 2021. A colorful return. Som en nyhet i Project Runway kommer designerna att delas upp i två team som bor och arbetar separat för att skapa minikollektioner som hyllar färger. 23/09 år 2022 i TV3.

Bild från filmen The real housewives of Orange County
The real housewives of Orange County

Amerikansk realityserie från 2020. Mountains of lies. Noella gör framsteg i sin skilsmässa men kämpar för att kontrollera sina känslor. Emily och Shannon sluter fred och samarbetar för att skrämma de andra damerna.

Bild från filmen Lyxfällan
Lyxfällan

Svensk livsstilsserie från 2018. Carolin från Mellerud fantiserar om ett liv med långa drömresor och stora inredningsprojekt. Något som just nu är väldigt långt borta. Carolin lever i stället i ett totalt ekonomiskt kaos efter att ha shoppat oerhörda mängder på kredit. Pengarna räcker aldrig månaden ut, och nu är Carolin livrädd för att hamna hos Kronofogden. Dags för ekonomiexperterna Magnus Hedberg och Frida Boisen att rycka in. 23/09 år 2022 i TV3.

Bild från filmen Bones
Bones

Amerikansk kriminalserie från 2014. The baker in the bits. En tidigare brottsling hittas i bitar och teamet undersöker ett lokalt bageri som anställer kriminella. Arastoo måste besluta om han ska resa till Iran för att besöka sin döende bror. 23/09 år 2022 i TV3.

Bild från filmen Bones
Bones

Amerikansk kriminalserie från 2014. The putter in the rough. Teamet drar igång en utredning efter att en minigolfstjärna blir mördad. Sporten visar sig vara oväntat tävlingslysten bakom kulisserna.

Masterchef USA

Amerikansk realityserie från 2020. Legends: Jonathan Waxman – California mystery box. De tio bästa hemmakockarna tar sig an en Mystery Box-utmaning med Michelinstjärnkocken Jonathan Waxman som gästdomare. Det är en utmaning med höga insatser och en eliminering som ingen såg komma. 01/06 år 2022 i TV3.

Bild från filmen Lyxfällan
Lyxfällan

Svensk livsstilsserie från 2018. Småbarnsföräldrarna Frida, 25, och Emil, 24, från Kristianstad har noll koll på sin ekonomi. Skulderna växer på hög – och ändå lägger de båda enorma summor på onödig konsumtion som skräpmat och tv-spel. Dessutom åker Frida med jämna mellanrum till köpmeckat Ullared där hon kan bränna upp emot 10 000 kronor per besök. Emil har ingen inkomst, och därför lever hela familjen på Fridas föräldrapeng. Nu är det hög tid för ekonomiexperterna Magnus Hedberg och Magdalena Kowalczyk att styra upp i parets ekonomi. 03/07 år 2022 i TV3.

Stugfixarna Norge

Norskt inredningsprogram från 2017. En gammal lada i Bauge ska rustas upp och Halvor har sett att det finns en enorm potential bland balar och gamla jordbruskredskap. 04/08 år 2022 i TV3.

Bild från filmen Svenska truckers
Svenska truckers

Svensk realityserie från 2022. Tove ska köra in i skogen för att hämta timmer men får problem då vägens kanter är för mjuka och om kanterna ger vika kommer hon välta. Max har en hektisk morgon och nu börjar han ge upp.

The Journey - 15 dagar i Nepal

Svensk realityserie från 2022. Bergen – del 3. Bergsbyarna Forest Camp och Badal Danda måste nås på två dagar vilket blir de tuffaste dagsvandringarna hittills. Alfred blir matförgiftad men en räddare i nöden lyckas rädda honom från att inte avbryta.

Bild från filmen Svenska fall
Svenska fall

Svensk dokumentärserie från 2022. Döden i parken. En sommarnatt 2018 får SOS in ett samtal om en livlös person i centrala Örebro. När polisen kommer till platsen hittar dem en död man som utsatts för ett besinningslöst våld, huggen med över 25 knivhugg. 24/09 år 2022 i TV3.

Bild från filmen Brottskod: Försvunnen
Brottskod: Försvunnen

Amerikansk kriminalserie från 2007. A dollar and a dream. En lotterivinnare försvinner efter en campingtur och gruppen misstänker att fult spel ligger bakom.

Navy CIS

Amerikansk kriminalserie från 2021. En hemsk olycka på en marinofficers baby shower leder NCIS till fallet med en försvunnen lärare som blev känd genom en podcast om verkliga brott. 26/09 år 2022 i TV3.

Bild från filmen NCIS: Los Angeles
NCIS: Los Angeles

Amerikansk kriminalserie från 2019. Provenance. Teamet försöker hitta en stulen tavla värd 40 miljoner dollar. Rykten har börjat cirkulera online att den ska säljas på svarta marknaden för att finansiera terrorism.

Bild från filmen Pacific Blue
Pacific Blue

Amerikansk kriminalserie från 1998. Sandman. TC blir upprörd när ”The Sandman”, en torped som är ansvarig för morden på en polisinformatör och en oskyldig åskådare, släpps från fängelset. 26/09 år 2022 i TV3.

Bild från filmen Brottskod: Försvunnen
Brottskod: Försvunnen

Amerikansk kriminalserie från 2007. A dollar and a dream. En lotterivinnare försvinner efter en campingtur och gruppen misstänker att fult spel ligger bakom. 26/09 år 2022 i TV3.

Bild från filmen For life
For life

Amerikansk kriminalserie från 2020. Andy Josiah. Aaron och hans team står inför deras tuffaste rättegång hittills när de åtalar polisen som är ansvarig för mordet av en oskyldig, obeväpnad svart man. 31/05 år 2022 i TV3.