OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV4

måndag den 26 september

TV4 är en bred kvalitetskanal som sänder tv program för hela familjen. i denna tablå finns det Massor av program från flera skilda områden: svenska och utländska serier, barnprogram, nyheter, film, underhållning och sport.

Dag och natt

Dansk dramaserie från 2022. Ultimatum. På en dansk förlossningsavdelning kämpar chefsbarnmorskan Ella dagligen för att erbjuda nyfödda barn och deras mammor bästa möjliga vård. Men personalen är sliten och överläkaren Michael vägrar att anställa fler barnmorskor. ,.

Dag och natt

Dansk dramaserie från 2022. Ønskebarn. En skolbuss har varit inblandad i en olycka och narkosläkaren Jacob gör allt för att rädda de skadade barnen. Barnmorskestudenten Vilhelm inleder sin praktik, men får ett kyligt bemötande av Louise. Ella kämpar med både illamående och budgetansvar.

Bild från filmen Hem till gården
Hem till gården

Brittisk dramaserie från 2021. Älskad långkörare om livet i en engelsk by. Följ familjerna Sugden, Dingle och Kings levnadsöden på landsbygden. Drama, kärlek och intriger utlovas i denna såpaklassiker som gått i rutan sedan 1972.

Bild från filmen Home and away
Home and away

Australiensisk dramaserie från 2017. Kommer Justin och Willow äntligen att reda ut saker? Olivia fattar ett viktigt beslut och ger sig ut på äventyr. Maggie får reda på något chockerande på sjukhuset.

Bild från filmen Bytt är bytt
Bytt är bytt

Svensk underhållning från 2018. Kärleksparet Anna och Lars är så störtkära i varandra att deras vänner blir avundsjuka. Med en stilren lägenhet i Täby och ett sommarhus i Österlen, som är överfullt med loppisfynd, är de ute efter den stora dyrgripen. Kan deras loppisvana vara till en fördel?. ,.

En plats i solen

Brittisk livsstilsserie från 2022. Kapparis. Efter 41 år tillsammans vill Bill och Sandra köpa ett semesterboende på Cypern. De semestrade i landet för tio år sedan och blev förälskade i den cypriotiska atmosfären. Jasmine Harman försöker hjälpa dem att hitta drömfastigheten.

En plats i solen

Brittisk livsstilsserie från 2022. Mani Peninsula. På fyra år har Ginny och Tony besökt grekiska Mani Peninsula hela sju gånger. Nu är det dags för ett eget boende, dit de förhoppningsvis kan flytta permanent efter pensioneringen. Till sin hjälp har de Laura Hamilton, som har en rad fina förslag.

Grand designs Nya Zeeland

Nyzeeländsk livsstilsserie från 2019. Grand Designs återbesök. Chris Moller tar en rundtur i tre exceptionella Grand Designs-hus från de senaste fyra säsongerna. Han vill se hur de har utvecklats och frågar om den enorma budgeten, det hårda arbetet och hjärtesorg verkligen var värt det.

Efter fem

Svenskt aktualitetsprogram från 2022. Live varje vardag gör Tilde de Paula Eby, Anna Brolin, Henrik Alsterdal, Maximilian Artell och Axel Pileby oss sällskap när de sätter nyheter och aktuella händelser i fokus. Ta del av allt från ögonöppnande omvärldsanalyser till spännande intervjuer.

Bild från filmen Keno
Keno

Redovisning av dagens Kenodragning.

TV4Nyheterna

Nyheterna från TV4 med senaste nytt, analyser, debatter, ekonomi och fördjupning. TV4Nyheterna sänds varje dag klockan 19 och 22.

Sporten

inga Detaljer.

TV4Vädret

Meteorologerna på TV4 presenterar väderprognosen.

Bild från filmen Halv åtta hos mig
Halv åtta hos mig

Svensk matlagningsserie från 2022. Veckans första värd i Stockholm är copywritern Kim, som är mer än redo för en liten ordvits-battle, samt gör oss sugna på tyngdlyftning. Till förrätt serveras det halstrade pilgrimsmusslor, och efterrätten blir en mustig chokladmousse.

Bild från filmen Sveriges mästerkock VIP
Sveriges mästerkock VIP

Svenskt matlagningsprogram från 2022. I första utmaningen tävlar deltagarna två och två. Det gäller att vara både fingerfärdig och snabb då det laget som först fixar 5 kilo perfekta pommes frites vinner. Efter en svettig kamp ska kändisarna laga en paradrätt.

Bild från filmen Parlamentet
Parlamentet

Svensk underhållning från 2022. Det är valår och insatserna är högre än någonsin för Sveriges roligaste politiker. Med träffsäkra spaningar av dagens samhälle siktar de båda blocken högt och lågt för att övertyga om att de är bäst lämpade att styra landet.

TV4Nyheterna

Nyheterna från TV4 med senaste nytt, analyser, debatter, ekonomi och fördjupning. TV4Nyheterna sänds varje dag klockan 19 och 22.

Sporten

inga Detaljer.

TV4Vädret

Meteorologerna på TV4 presenterar väderprognosen.

Bild från filmen The rookie
The rookie

Amerikansk kriminalserie från 2018. Flesh and blood. Andersen beordrar Nolan och Grey att jobba ihop samma dag som deras barn besöker dem på jobbet. Bradford uppmanar Chen att skydda Andersen till varje pris.

Bild från filmen House
House

Amerikansk dramaserie från 2009. Hela sjukhuset stängs ner när ett spädbarn försvinner från förlossningsavdelningen och House och teamet befinner sig på olika avdelningar. House kämpar med en döende patient. Wilson och Thirteen leker sanning och konsekvens och lär sig nya saker om varandra.

Bild från filmen Law & order: Special victims unit
Law & order: Special victims unit

Amerikansk kriminalserie från 2017. Send in the clowns. När en student försvinner under en skolresa till New York City kämpar poliserna för att hitta en mystisk maskerad man. Både Fin och Stone får besök från familjen. ,.

Bild från filmen CSI
CSI

Amerikansk kriminalserie från 2007. Goodbye and good luck. En flicka knuffas ut från ett fönster och det har samband med ett gammalt fall. ,.

En plats i solen

Brittisk livsstilsserie från 2022. Kapparis. Efter 41 år tillsammans vill Bill och Sandra köpa ett semesterboende på Cypern. De semestrade i landet för tio år sedan och blev förälskade i den cypriotiska atmosfären. Jasmine Harman försöker hjälpa dem att hitta drömfastigheten. ,.