OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

V Film Action HD

fredag den 21 juni

V Film Action sänder spännande actionfilmer, gastkramande thrillers och kriminalfall

Bild från filmen American Hustle
American Hustle

Bedragaren Irving och hans förföriska kumpan Sydney tvingas att arbeta för karriärhungrige FBI-agenten DiMaso för att undvika straff. Tvugna att infiltrera New Jersey maffian befinner de sig snart i en värld som är både farlig och förtrollande.

Bild från filmen Fast & Furious 6
Fast & Furious 6

Dom, Brian och deras gäng har blivit rika efter Rio-kuppen som raserade ett brottsimperium, men de kommer aldrig att kunna åka hem. Under tiden har Hobbs jagat en brottsorganisation av dödligt skickliga förare genom tolv länder.

Bild från filmen Spider-Man: No Way Home
Spider-Man: No Way Home

Spider-Mans identitet avslöjas och han kan inte längre skilja sitt vanliga liv från sitt superhjälteliv.

Tillbaka till framtiden III

Marty McFly och Doc Brown hamnar i slutet av 1800-talets USA, Vilda Västern, där konflikter återigen måste lösas, men den här gången med cowboyattribut, salooner, hästar och laglösa skurkar i centrum.

Bild från filmen Rubikon
Rubikon

Efter en katastrof på jorden täcks planeten av en giftig dimma. Besättningen på en rymdstation måste avgöra om de ska riskera sina liv för att ta sig hem och försöka hitta överlevande, eller om de ska hålla sig i säkerhet i stationens algsymbiossystem.

Bild från filmen Jumanji: The Next Level
Jumanji: The Next Level

Gänget är tillbaka i Jumanji: The Next Level, men spelet har ändrats. När de återvänder till spelet för att rädda en från gänget upptäcker dem att inget är som dom förväntar sig. Dom kommer att behöva ge sig i kast med nya okända delar som torra öknar och snöiga berg, för att fly världens farligaste spel.

Bild från filmen Sicario
Sicario

En idealistisk FBI-agent värvas till en specialstyrka av dess chef för att jaga rätt på en mexikansk kartellboss. Hon kastas ut i ett farofyllt uppdrag som tvingar henne att ifrågasätta allt som hon tror på.

Bild från filmen Midsommar
Midsommar

En ung amerikansk kvinna följer motvilligt med sin pojkvän till en avlägsen liten by i Sverige för ett traditionellt midsommarfirande, men det blir något helt annat än de någonsin kunnat vänta sig.

Bild från filmen Jack Reacher
Jack Reacher

När en ensam prickskytt tar livet av fem personer med sex skott pekar alla bevis på den person som polisen anhållit. I förhören har den misstänkte enbart en sak att säga: 'Hämta Jack Reacher'.

Bild från filmen Halloween Ends
Halloween Ends

Det har gått fyra år sedan Michael Myers sågs senast. Laurie Strode bor tillsammans med sitt barnbarn Allyson och har snart skrivit färdigt sina memoarer.