OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

V Film Hits HD

fredag den 21 juni

På V Film Hits sänds prisbelönta, blockbusters, internationella och nordiska filmer.

Bild från filmen A Dog's Way Home
A Dog's Way Home

När den före detta hittehunden Bella kommer ifrån sina ägare, tvingas hon ge sig ut på en milslång resa för att komma tillbaka till tryggheten och säkerheten där hon hör hemma. Längs vägen möter hon en rad nya vänner och får vara med om många äventyr.

Bild från filmen Red Rocket
Red Rocket

En unik amerikansk lurendrejare vid namn Mikey kommer hem till sin hemstad i Texas, som knappast tar emot honom med öppna armar. För att tjäna sitt uppehälle börjar han sälja droger till de lokala oljearbetarna. Men Mikey har större ambitioner än så, och när han träffar tonåriga donutsäljaren Strawberry börjar han smida planer för en comeback i drömfabriken.

The Weather Man

Dave Spritz har en hygglig karriär som meteorolog i Chicago men hans privatliv är i spillror, hans far är döende, hans barn är inte de smartaste i världen och hans fru tycker inte om honom.

Bild från filmen A Beautiful Day in the Neighborhood
A Beautiful Day in the Neighborhood

När en härjad magasinreporter får i uppdrag att porträttera Fred Rogers överkommer han sin skepticism och lär sig om vänlighet, kärlek och konsten att förlåta av Amerikas mest älskade programledare.

Bild från filmen En ung Jane Austen
En ung Jane Austen

Det är 1795 och vi följer den unga Jane Austen i hennes tidigaste författarskap och hennes val att gå emot samtidens idéer om äktenskap, och istället söka efter kärleken, vilket ger henne inspiration till hennes mest kända verk.

Bild från filmen Million Dollar Baby
Million Dollar Baby

Det uppstår ett band mellan Frankie, en grälsjuk gammal tränare, och den kvinnliga boxaren som han motvilligt tagit under sina vingar.

Bild från filmen 65
65

Efter en kraschlandning inser piloten Mills att han är strandsatt på jorden för 65 miljoner år sedan. Med bara en chans till räddning, måste Mills och en till överlevare ta sig igenom okänd terräng full av farliga varelser i en kamp för att överleva.

Bild från filmen Beast
Beast

Dr. Nate Daniels har nyligen blivit änkling. Han återvänder till Sydafrika, där han först träffade sin fru, tillsammans med sina döttrar på en sedan länge planerad resa till ett viltreservat. Reservatet sköts av naturbiologen Martin Battles, en gammal vän till familjen. Men det som börjar som en läkande resa förvandlas plötsligt till en skräckinjagande kamp för överlevnad när ett lejon, som överlevt blodtörstiga tjuvjägare och nu ser alla människor som fiender, börjar förfölja dem.

Bild från filmen Sympathy for the Devil
Sympathy for the Devil

Efter att ha tvingats köra en mystisk passagerare under pistolhot hamnar en man i en katt- och råttalek med höga insatser där det blir alltmer tydligare att allt inte är som det verkar.

Bild från filmen God Is a Bullet
God Is a Bullet

Efter att polisen Bob Hightower finner sin exfru mördad och sin dotter kidnappad av en satanisk kult blir Bob frustrerad över polisens tafatta och misslyckade officiella utredningar. Bob slutar som polis, tatuerar sig och infiltrerar sekten för att jaga rätt på den karismatiske sektledaren Cyrus med hjälp av sektens enda kvinnliga offer som rymt, Case Hardin.

Bild från filmen Music
Music

Zu kämpar som nybliven nykterist när hon får veta att hon ska bli förmyndare till sin halvsyster Music, som har en diagnos inom autismspektrumet. Filmen utforskar två av Sias favoritteman - att hitta sin röst och vad det innebär att skapa en familj.