tisdag den 30 maj
Godare är en mat-kanal för alla foodies. Här sänds internationella och svenska matprogram för att inspirera kockar över hela landet.
I delstatens huvudstad i Texas ser Marko och Alex på vad Austin har att erbjuda. En eklektisk stad känd för sin musik och mat, killarna trotsar Texas -värmen för att se vad det är som gör Austin så konstigt.
När Köpenhamns Michelinkockar flyttar ut på landet hamnar de på Lolland. Tareq Taylor möter Claus Meyer och andra entreprenörer som startat nya spännande restauranger i området.
Jack Stein tar med sig den klassiska rätten fish and chips till Zagreb.
John utforskar Dublins mat tillsammans med en matskribent och besöker allt från en klassisk pub inne på en kyrkogård till en känd Michelin-restaurang.
Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.
Thess tar dig med till havet i vackra Ugglarp där hon lagar mat över öppen eld och visar hur enkelt det går att laga god, grön mat utomhus. Idag står potatiswrap med alpspånsrökt tempeh, grillad zucchini och grön sås på menyn.
Varför laga mat inne när man kan vara utomhus? Amanda lagar en krämig risotto med citronmarinerad zucchini, buffelmozzarella, marconamandlar och örtolja på stekhällen.
I delstatens huvudstad i Texas ser Marko och Alex på vad Austin har att erbjuda. En eklektisk stad känd för sin musik och mat, killarna trotsar Texas -värmen för att se vad det är som gör Austin så konstigt.
När Köpenhamns Michelinkockar flyttar ut på landet hamnar de på Lolland. Tareq Taylor möter Claus Meyer och andra entreprenörer som startat nya spännande restauranger i området.
Jack Stein tar med sig den klassiska rätten fish and chips till Zagreb.
John utforskar Dublins mat tillsammans med en matskribent och besöker allt från en klassisk pub inne på en kyrkogård till en känd Michelin-restaurang.
Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.
Thess tar dig med till havet i vackra Ugglarp där hon lagar mat över öppen eld och visar hur enkelt det går att laga god, grön mat utomhus. Idag står potatiswrap med alpspånsrökt tempeh, grillad zucchini och grön sås på menyn.
Varför laga mat inne när man kan vara utomhus? Amanda lagar en krämig risotto med citronmarinerad zucchini, buffelmozzarella, marconamandlar och örtolja på stekhällen.
I delstatens huvudstad i Texas ser Marko och Alex på vad Austin har att erbjuda. En eklektisk stad känd för sin musik och mat, killarna trotsar Texas -värmen för att se vad det är som gör Austin så konstigt.
När Köpenhamns Michelinkockar flyttar ut på landet hamnar de på Lolland. Tareq Taylor möter Claus Meyer och andra entreprenörer som startat nya spännande restauranger i området.
Jack Stein tar med sig den klassiska rätten fish and chips till Zagreb.
John utforskar Dublins mat tillsammans med en matskribent och besöker allt från en klassisk pub inne på en kyrkogård till en känd Michelin-restaurang.
Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.
Thess tar dig med till havet i vackra Ugglarp där hon lagar mat över öppen eld och visar hur enkelt det går att laga god, grön mat utomhus. Idag står potatiswrap med alpspånsrökt tempeh, grillad zucchini och grön sås på menyn.
Varför laga mat inne när man kan vara utomhus? Amanda lagar en krämig risotto med citronmarinerad zucchini, buffelmozzarella, marconamandlar och örtolja på stekhällen.
I delstatens huvudstad i Texas ser Marko och Alex på vad Austin har att erbjuda. En eklektisk stad känd för sin musik och mat, killarna trotsar Texas -värmen för att se vad det är som gör Austin så konstigt.
När Köpenhamns Michelinkockar flyttar ut på landet hamnar de på Lolland. Tareq Taylor möter Claus Meyer och andra entreprenörer som startat nya spännande restauranger i området.
Matbloggaren Aun Koh åker till Filippinerna och söker efter Dulce Prenda, ett försvinnande bakverk som uppfanns på 1800-talet av det fattiga folket. Genom denna söta skatt hoppas han upptäcka mer om Filippinsk matlagning.
Mark Labrooy, Darren Robertson och Andy Allen ger sig ut på jakt efter inhemska växtarter och fångar fisk och skaldjur i havet.
Thanksgiving är här och kocken Derrell Smith serverar örtkryddad broiler, fyllning på majsbröd och tranbärssås som huvudrätt.
Vi letar fram några av det mest karaktäristiska ingredienserna i det nordiska köket.
Alla italienska hemmakockar har en signaturrätt som deras familjer aldrig kan få nog av. Silvias väninna Silvania visar sin version av ett arancini-recept som funnits i familjen i flera generationer.
Ainsley Harriott hyllar maten som ger oss nötiga smaker. Det serveras ricotta pannkakor med bananer, pekannötter och lönnsirap.
Kocken Peter Kuruvita och hans familj har sagt hejdå till citylivet i Sydney och flyttat till The Sunshine Coast i Australien. Han ger oss inspirerande säsongsrecept gjorda på hälsosamma och lokala ingredienser.
Matbloggaren Aun Koh åker till Filippinerna och söker efter Dulce Prenda, ett försvinnande bakverk som uppfanns på 1800-talet av det fattiga folket. Genom denna söta skatt hoppas han upptäcka mer om Filippinsk matlagning.
Mark Labrooy, Darren Robertson och Andy Allen ger sig ut på jakt efter inhemska växtarter och fångar fisk och skaldjur i havet.
Thanksgiving är här och kocken Derrell Smith serverar örtkryddad broiler, fyllning på majsbröd och tranbärssås som huvudrätt.
Vi letar fram några av det mest karaktäristiska ingredienserna i det nordiska köket.
Alla italienska hemmakockar har en signaturrätt som deras familjer aldrig kan få nog av. Silvias väninna Silvania visar sin version av ett arancini-recept som funnits i familjen i flera generationer.
Ainsley Harriott hyllar maten som ger oss nötiga smaker. Det serveras ricotta pannkakor med bananer, pekannötter och lönnsirap.
Kocken Peter Kuruvita och hans familj har sagt hejdå till citylivet i Sydney och flyttat till The Sunshine Coast i Australien. Han ger oss inspirerande säsongsrecept gjorda på hälsosamma och lokala ingredienser.
Matbloggaren Aun Koh åker till Filippinerna och söker efter Dulce Prenda, ett försvinnande bakverk som uppfanns på 1800-talet av det fattiga folket. Genom denna söta skatt hoppas han upptäcka mer om Filippinsk matlagning.
Mark Labrooy, Darren Robertson och Andy Allen ger sig ut på jakt efter inhemska växtarter och fångar fisk och skaldjur i havet.
Thanksgiving är här och kocken Derrell Smith serverar örtkryddad broiler, fyllning på majsbröd och tranbärssås som huvudrätt.
Vi letar fram några av det mest karaktäristiska ingredienserna i det nordiska köket.
Alla italienska hemmakockar har en signaturrätt som deras familjer aldrig kan få nog av. Silvias väninna Silvania visar sin version av ett arancini-recept som funnits i familjen i flera generationer.
Ainsley Harriott hyllar maten som ger oss nötiga smaker. Det serveras ricotta pannkakor med bananer, pekannötter och lönnsirap.
Kocken Peter Kuruvita och hans familj har sagt hejdå till citylivet i Sydney och flyttat till The Sunshine Coast i Australien. Han ger oss inspirerande säsongsrecept gjorda på hälsosamma och lokala ingredienser.
Matbloggaren Aun Koh åker till Filippinerna och söker efter Dulce Prenda, ett försvinnande bakverk som uppfanns på 1800-talet av det fattiga folket. Genom denna söta skatt hoppas han upptäcka mer om Filippinsk matlagning.
Mark Labrooy, Darren Robertson och Andy Allen ger sig ut på jakt efter inhemska växtarter och fångar fisk och skaldjur i havet.