OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Godare

tisdag den 8 oktober

Godare är en mat-kanal för alla foodies. Här sänds internationella och svenska matprogram för att inspirera kockar över hela landet.

A New Zealand Food Story

Från avokado, tryffel, macadamia till vanilj, den fantastiska Bay of Plenty är ett odlarparadis. De långa sommardagarna tillsammans med de långa milda vintrarna gör detta till en perfekt plats att producera delikatesser som vi kan njuta av året runt.

Festligheter med Catarina König

Mästerkocken lagar hennes barns absoluta favoriträtter - det blir krispig, syrlig och kryddig Crispy chicken taco och till efterrätt bjuds det på den ultimata kladdkakan.

Världens smaker med Sofia Henriksson

Sofia Henriksson vann Sveriges Mästerkock 2020 och arbetar idag som matkreatör. Hennes matinspiration kommer från världens alla hörn och det ska vara färgstarkt, smakrikt och lättlagat.

Barossa valley with Justine Schofield

Justine reser till Barossa Valley Wine Company för att smaka på några av deras läckra viner och matcha hennes favoriträtter till dem.

Barossa valley with Justine Schofield

Justine fortsätter sitt kulinariska äventyr och träffar kocken Cullum Hann på hans nya restaurang Lou's Place. Cullum gör en av menyfavoriterna, rödbetsrisotto med fetaost och hasselnötter.

Markiz Tainton

Markiz Tainton skapar recept som får det att vattnas i munnen. Hon bjuder med dig på en smakrik resa där olika matkulturer möts på tallriken. Välkommen till TV programmet där kärleken alltid är kryddan.

Mamma & Jimmy Guo

Är du rädd för att äta kryddstark mat? Häng med Jimmy och Anlin när dom visar ett helt nytt sätt att äta chili på, som bidrar till en otrolig smak i en av deras favoriträtter, la zi ji, eller Chongqing Chicken som den också kallas.

Jamie Oliver: Cooking for Less

Jamie delar med sig av sina tips för att göra billiga måltider. Det bjuds på pizza och en mikrovågsversion av chili con carne.

Världens smaker med Sofia Henriksson

Sofia Henriksson vann Sveriges Mästerkock 2020 och arbetar idag som matkreatör. Hennes matinspiration kommer från världens alla hörn och det ska vara färgstarkt, smakrikt och lättlagat.

Barossa valley with Justine Schofield

Justine reser till Barossa Valley Wine Company för att smaka på några av deras läckra viner och matcha hennes favoriträtter till dem.

Barossa valley with Justine Schofield

Justine fortsätter sitt kulinariska äventyr och träffar kocken Cullum Hann på hans nya restaurang Lou's Place. Cullum gör en av menyfavoriterna, rödbetsrisotto med fetaost och hasselnötter.

Markiz Tainton

Markiz Tainton skapar recept som får det att vattnas i munnen. Hon bjuder med dig på en smakrik resa där olika matkulturer möts på tallriken. Välkommen till TV programmet där kärleken alltid är kryddan.

Mamma & Jimmy Guo

Är du rädd för att äta kryddstark mat? Häng med Jimmy och Anlin när dom visar ett helt nytt sätt att äta chili på, som bidrar till en otrolig smak i en av deras favoriträtter, la zi ji, eller Chongqing Chicken som den också kallas.

Jamie Oliver: Cooking for Less

Jamie delar med sig av sina tips för att göra billiga måltider. Det bjuds på pizza och en mikrovågsversion av chili con carne.

Världens smaker med Sofia Henriksson

Sofia Henriksson vann Sveriges Mästerkock 2020 och arbetar idag som matkreatör. Hennes matinspiration kommer från världens alla hörn och det ska vara färgstarkt, smakrikt och lättlagat.

Barossa valley with Justine Schofield

Justine reser till Barossa Valley Wine Company för att smaka på några av deras läckra viner och matcha hennes favoriträtter till dem.

Barossa valley with Justine Schofield

Justine fortsätter sitt kulinariska äventyr och träffar kocken Cullum Hann på hans nya restaurang Lou's Place. Cullum gör en av menyfavoriterna, rödbetsrisotto med fetaost och hasselnötter.

Markiz Tainton

Markiz Tainton skapar recept som får det att vattnas i munnen. Hon bjuder med dig på en smakrik resa där olika matkulturer möts på tallriken. Välkommen till TV programmet där kärleken alltid är kryddan.

Mamma & Jimmy Guo

Är du rädd för att äta kryddstark mat? Häng med Jimmy och Anlin när dom visar ett helt nytt sätt att äta chili på, som bidrar till en otrolig smak i en av deras favoriträtter, la zi ji, eller Chongqing Chicken som den också kallas.

Jamie Oliver: Cooking for Less

Jamie delar med sig av sina tips för att göra billiga måltider. Det bjuds på pizza och en mikrovågsversion av chili con carne.

Världens smaker med Sofia Henriksson

Sofia Henriksson vann Sveriges Mästerkock 2020 och arbetar idag som matkreatör. Hennes matinspiration kommer från världens alla hörn och det ska vara färgstarkt, smakrikt och lättlagat.

Barossa valley with Justine Schofield

Justine reser till Barossa Valley Wine Company för att smaka på några av deras läckra viner och matcha hennes favoriträtter till dem.

Barossa valley with Justine Schofield

Justine fortsätter sitt kulinariska äventyr och träffar kocken Cullum Hann på hans nya restaurang Lou's Place. Cullum gör en av menyfavoriterna, rödbetsrisotto med fetaost och hasselnötter.

Markiz Tainton

Markiz Tainton skapar recept som får det att vattnas i munnen. Hon bjuder med dig på en smakrik resa där olika matkulturer möts på tallriken. Välkommen till TV programmet där kärleken alltid är kryddan.

Mamma & Jimmy Guo

Är du rädd för att äta kryddstark mat? Häng med Jimmy och Anlin när dom visar ett helt nytt sätt att äta chili på, som bidrar till en otrolig smak i en av deras favoriträtter, la zi ji, eller Chongqing Chicken som den också kallas.

Jamie Oliver: Cooking for Less

Jamie delar med sig av sina tips för att göra billiga måltider. Det bjuds på pizza och en mikrovågsversion av chili con carne.

Världens smaker med Sofia Henriksson

Sofia Henriksson vann Sveriges Mästerkock 2020 och arbetar idag som matkreatör. Hennes matinspiration kommer från världens alla hörn och det ska vara färgstarkt, smakrikt och lättlagat.

Barossa valley with Justine Schofield

Justine reser till Barossa Valley Wine Company för att smaka på några av deras läckra viner och matcha hennes favoriträtter till dem.

Jamie's 5 Ingredient Mediterranean Meals

Jamie har recept som lyfter fram frysen och skafferiet: han använder fryst fisk för att spara tid, pengar och planering; gör snacks med frysta grönsaker och han har kallat på sin mentor för att laga gnocchi med bara fem enkla ingredienser.

Donal Skehan: Home Cook

Donal delar med sig av vardagsrecept som räddar dagen - som hans kycklingsatay serverad med ris och grönsaker, en färgstark och tröstande räkpil pil-pasta, en smakrik fuskramen och en silkeslen pepprig gnocchi som du kan få på bordet på nolltid.

Donal Skehan: Home Cook

Donal delar med sig av tre av sina favoritlata helgrätter - en läcker lördags-takeaway: hans kyckling i smör, den perfekta söndagslåret med gris och till efterrätt en underbart kladdig och läcker marängsväng.

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

I det här avsnittet testar Mauri fem helt olika jobb i fem helt olika lönekategorier. Han får jag bland annat jobba som barnvakt, barnmorska, flygledare - och så hänger han en dag med en av Nordens rikaste människor: Petter Stordalen.

Jamie's 5 Ingredient Mediterranean Meals

Jamie har recept som lyfter fram frysen och skafferiet: han använder fryst fisk för att spara tid, pengar och planering; gör snacks med frysta grönsaker och han har kallat på sin mentor för att laga gnocchi med bara fem enkla ingredienser.

Donal Skehan: Home Cook

Donal delar med sig av vardagsrecept som räddar dagen - som hans kycklingsatay serverad med ris och grönsaker, en färgstark och tröstande räkpil pil-pasta, en smakrik fuskramen och en silkeslen pepprig gnocchi som du kan få på bordet på nolltid.

Donal Skehan: Home Cook

Donal delar med sig av tre av sina favoritlata helgrätter - en läcker lördags-takeaway: hans kyckling i smör, den perfekta söndagslåret med gris och till efterrätt en underbart kladdig och läcker marängsväng.

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

I det här avsnittet testar Mauri fem helt olika jobb i fem helt olika lönekategorier. Han får jag bland annat jobba som barnvakt, barnmorska, flygledare - och så hänger han en dag med en av Nordens rikaste människor: Petter Stordalen.

Jamie's 5 Ingredient Mediterranean Meals

Jamie har recept som lyfter fram frysen och skafferiet: han använder fryst fisk för att spara tid, pengar och planering; gör snacks med frysta grönsaker och han har kallat på sin mentor för att laga gnocchi med bara fem enkla ingredienser.

Freshly Picked with Simon Toohey

Denna gång får vi tips av grönsaksexperten Afik Gal. Simon Toohey delar med sig av sina hemligheter hur man kan skapa en wow-faktor med broccolini.

Freshly Picked with Simon Toohey

Dagens avsnitt av Freshly Picked inleds med en smakrik rätt på enkla råvaror - tomat och potatis. Det följs av ett snabbt och lättlagat äppelrecept.

Travel, Cook, Repeat With Curtis Stone

Kocken Curtis Stone har flugit över Big Island på Hawaii många gånger på väg till Australien. Den här gången landar han på ön för att fånga svärdfisk med en tävlingsfiskare och besöker fiskarens bror som föder upp Berkshire-grisar.

Sanna Jörnvik

Matlagningsprogram med Sanna Jörnvik.

Sanna Jörnvik

Matlagningsprogram med Sanna Jörnvik.

Jamie Oliver: Cooking for Less

Jamie fortsätter tipsa om måltider som kan göras till en låg kostnad. Det blir knapriga fläsknudlar, köttbullekebab och smulpaj.

Freshly Picked with Simon Toohey

Denna gång får vi tips av grönsaksexperten Afik Gal. Simon Toohey delar med sig av sina hemligheter hur man kan skapa en wow-faktor med broccolini.

Freshly Picked with Simon Toohey

Dagens avsnitt av Freshly Picked inleds med en smakrik rätt på enkla råvaror - tomat och potatis. Det följs av ett snabbt och lättlagat äppelrecept.