OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Godare

tisdag den 30 maj

Godare är en mat-kanal för alla foodies. Här sänds internationella och svenska matprogram för att inspirera kockar över hela landet.

Lyx Vs. Budget

I delstatens huvudstad i Texas ser Marko och Alex på vad Austin har att erbjuda. En eklektisk stad känd för sin musik och mat, killarna trotsar Texas -värmen för att se vad det är som gör Austin så konstigt.

Tareq Taylor's Nordic Cookery

När Köpenhamns Michelinkockar flyttar ut på landet hamnar de på Lolland. Tareq Taylor möter Claus Meyer och andra entreprenörer som startat nya spännande restauranger i området.

Jack Stein: Inside the Box

Jack Stein tar med sig den klassiska rätten fish and chips till Zagreb.

John Torode's Ireland

John utforskar Dublins mat tillsammans med en matskribent och besöker allt från en klassisk pub inne på en kyrkogård till en känd Michelin-restaurang.

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

Växtbaserat med Thess

Thess tar dig med till havet i vackra Ugglarp där hon lagar mat över öppen eld och visar hur enkelt det går att laga god, grön mat utomhus. Idag står potatiswrap med alpspånsrökt tempeh, grillad zucchini och grön sås på menyn.

Matigt med Amanda

Varför laga mat inne när man kan vara utomhus? Amanda lagar en krämig risotto med citronmarinerad zucchini, buffelmozzarella, marconamandlar och örtolja på stekhällen.

Lyx Vs. Budget

I delstatens huvudstad i Texas ser Marko och Alex på vad Austin har att erbjuda. En eklektisk stad känd för sin musik och mat, killarna trotsar Texas -värmen för att se vad det är som gör Austin så konstigt.

Tareq Taylor's Nordic Cookery

När Köpenhamns Michelinkockar flyttar ut på landet hamnar de på Lolland. Tareq Taylor möter Claus Meyer och andra entreprenörer som startat nya spännande restauranger i området.

Jack Stein: Inside the Box

Jack Stein tar med sig den klassiska rätten fish and chips till Zagreb.

John Torode's Ireland

John utforskar Dublins mat tillsammans med en matskribent och besöker allt från en klassisk pub inne på en kyrkogård till en känd Michelin-restaurang.

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

Växtbaserat med Thess

Thess tar dig med till havet i vackra Ugglarp där hon lagar mat över öppen eld och visar hur enkelt det går att laga god, grön mat utomhus. Idag står potatiswrap med alpspånsrökt tempeh, grillad zucchini och grön sås på menyn.

Matigt med Amanda

Varför laga mat inne när man kan vara utomhus? Amanda lagar en krämig risotto med citronmarinerad zucchini, buffelmozzarella, marconamandlar och örtolja på stekhällen.

Lyx Vs. Budget

I delstatens huvudstad i Texas ser Marko och Alex på vad Austin har att erbjuda. En eklektisk stad känd för sin musik och mat, killarna trotsar Texas -värmen för att se vad det är som gör Austin så konstigt.

Tareq Taylor's Nordic Cookery

När Köpenhamns Michelinkockar flyttar ut på landet hamnar de på Lolland. Tareq Taylor möter Claus Meyer och andra entreprenörer som startat nya spännande restauranger i området.

Jack Stein: Inside the Box

Jack Stein tar med sig den klassiska rätten fish and chips till Zagreb.

John Torode's Ireland

John utforskar Dublins mat tillsammans med en matskribent och besöker allt från en klassisk pub inne på en kyrkogård till en känd Michelin-restaurang.

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

Växtbaserat med Thess

Thess tar dig med till havet i vackra Ugglarp där hon lagar mat över öppen eld och visar hur enkelt det går att laga god, grön mat utomhus. Idag står potatiswrap med alpspånsrökt tempeh, grillad zucchini och grön sås på menyn.

Matigt med Amanda

Varför laga mat inne när man kan vara utomhus? Amanda lagar en krämig risotto med citronmarinerad zucchini, buffelmozzarella, marconamandlar och örtolja på stekhällen.

Lyx Vs. Budget

I delstatens huvudstad i Texas ser Marko och Alex på vad Austin har att erbjuda. En eklektisk stad känd för sin musik och mat, killarna trotsar Texas -värmen för att se vad det är som gör Austin så konstigt.

Tareq Taylor's Nordic Cookery

När Köpenhamns Michelinkockar flyttar ut på landet hamnar de på Lolland. Tareq Taylor möter Claus Meyer och andra entreprenörer som startat nya spännande restauranger i området.

Vanishing Foods

Matbloggaren Aun Koh åker till Filippinerna och söker efter Dulce Prenda, ett försvinnande bakverk som uppfanns på 1800-talet av det fattiga folket. Genom denna söta skatt hoppas han upptäcka mer om Filippinsk matlagning.

Three Blue Ducks

Mark Labrooy, Darren Robertson och Andy Allen ger sig ut på jakt efter inhemska växtarter och fångar fisk och skaldjur i havet.

Mad Good Food

Thanksgiving är här och kocken Derrell Smith serverar örtkryddad broiler, fyllning på majsbröd och tranbärssås som huvudrätt.

The quintessential nordic ingredients

Vi letar fram några av det mest karaktäristiska ingredienserna i det nordiska köket.

Cook Like an Italian with Silvia Colloca

Alla italienska hemmakockar har en signaturrätt som deras familjer aldrig kan få nog av. Silvias väninna Silvania visar sin version av ett arancini-recept som funnits i familjen i flera generationer.

Ainsley's Fantastic Flavours

Ainsley Harriott hyllar maten som ger oss nötiga smaker. Det serveras ricotta pannkakor med bananer, pekannötter och lönnsirap.

Peter Kuruvita's Coastal Kitchen

Kocken Peter Kuruvita och hans familj har sagt hejdå till citylivet i Sydney och flyttat till The Sunshine Coast i Australien. Han ger oss inspirerande säsongsrecept gjorda på hälsosamma och lokala ingredienser.

Vanishing Foods

Matbloggaren Aun Koh åker till Filippinerna och söker efter Dulce Prenda, ett försvinnande bakverk som uppfanns på 1800-talet av det fattiga folket. Genom denna söta skatt hoppas han upptäcka mer om Filippinsk matlagning.

Three Blue Ducks

Mark Labrooy, Darren Robertson och Andy Allen ger sig ut på jakt efter inhemska växtarter och fångar fisk och skaldjur i havet.

Mad Good Food

Thanksgiving är här och kocken Derrell Smith serverar örtkryddad broiler, fyllning på majsbröd och tranbärssås som huvudrätt.

The quintessential nordic ingredients

Vi letar fram några av det mest karaktäristiska ingredienserna i det nordiska köket.

Cook Like an Italian with Silvia Colloca

Alla italienska hemmakockar har en signaturrätt som deras familjer aldrig kan få nog av. Silvias väninna Silvania visar sin version av ett arancini-recept som funnits i familjen i flera generationer.

Ainsley's Fantastic Flavours

Ainsley Harriott hyllar maten som ger oss nötiga smaker. Det serveras ricotta pannkakor med bananer, pekannötter och lönnsirap.

Peter Kuruvita's Coastal Kitchen

Kocken Peter Kuruvita och hans familj har sagt hejdå till citylivet i Sydney och flyttat till The Sunshine Coast i Australien. Han ger oss inspirerande säsongsrecept gjorda på hälsosamma och lokala ingredienser.

Vanishing Foods

Matbloggaren Aun Koh åker till Filippinerna och söker efter Dulce Prenda, ett försvinnande bakverk som uppfanns på 1800-talet av det fattiga folket. Genom denna söta skatt hoppas han upptäcka mer om Filippinsk matlagning.

Three Blue Ducks

Mark Labrooy, Darren Robertson och Andy Allen ger sig ut på jakt efter inhemska växtarter och fångar fisk och skaldjur i havet.

Mad Good Food

Thanksgiving är här och kocken Derrell Smith serverar örtkryddad broiler, fyllning på majsbröd och tranbärssås som huvudrätt.

The quintessential nordic ingredients

Vi letar fram några av det mest karaktäristiska ingredienserna i det nordiska köket.

Cook Like an Italian with Silvia Colloca

Alla italienska hemmakockar har en signaturrätt som deras familjer aldrig kan få nog av. Silvias väninna Silvania visar sin version av ett arancini-recept som funnits i familjen i flera generationer.

Ainsley's Fantastic Flavours

Ainsley Harriott hyllar maten som ger oss nötiga smaker. Det serveras ricotta pannkakor med bananer, pekannötter och lönnsirap.

Peter Kuruvita's Coastal Kitchen

Kocken Peter Kuruvita och hans familj har sagt hejdå till citylivet i Sydney och flyttat till The Sunshine Coast i Australien. Han ger oss inspirerande säsongsrecept gjorda på hälsosamma och lokala ingredienser.

Vanishing Foods

Matbloggaren Aun Koh åker till Filippinerna och söker efter Dulce Prenda, ett försvinnande bakverk som uppfanns på 1800-talet av det fattiga folket. Genom denna söta skatt hoppas han upptäcka mer om Filippinsk matlagning.

Three Blue Ducks

Mark Labrooy, Darren Robertson och Andy Allen ger sig ut på jakt efter inhemska växtarter och fångar fisk och skaldjur i havet.