OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Godare

fredag den 29 mars

Godare är en mat-kanal för alla foodies. Här sänds internationella och svenska matprogram för att inspirera kockar över hela landet.

Helgdrinken med David

David pratar om drinken Gin & Tonic och visar hur den kan varieras på en rad olika sätt och med enkla medel ta helt nya vägar smakmässigt.

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

Campogianis matresa

Lombardiet bjuder på ost i mängder, en klassisk kötträtt från Milano och en anrik dessert med somrig twist. Christian och Sergio hinner också debattera hurvida citron och vitlök egentligen hör ihop.

Sanna Jörnvik

Matlagningsprogram med Sanna Jörnvik.

Bild från filmen Cook Like an Italian with Silvia Colloca
Cook Like an Italian with Silvia Colloca

Silvia har blivit inbjuden till sin vän Michaels årliga familjefirande av salamidagen. Hon får lära sig hur äkta, hemmagjorda italienska korvar och salami tillagas, men även hur viktig dagen är för Michaels familj.

Malaysia Gourmet with Justine Schofield

Följ med in i världen av malaysisk mat när Justine börjar sin resa på Penangs livliga marknader, guidad av den kunniga Pearly Kee. Därefter fördjupar hon sig i den historiska väven av Sarawak och ger sin kreativa touch till älskade malaysiska rätter.

Bild från filmen Nigella's Cook, Eat, Repeat
Nigella's Cook, Eat, Repeat

Nigella gör klassiska rätter och ger dem en twist. Först bjuder hon på mac 'n' cheese med krabbkött och sedan introducerar hon oss för söta och salta chokladkakor som kan ätas direkt från ugnen.

For the Love of Bread

Petaluma i Sonoma County är känt som San Franciscos brödkorg. Andrew njuter av porchettarullar med bröd från Acme Bread Company och besöker San Francisco Baking Institute, en av världens ledande bageriskolor.

Helgdrinken med David

David pratar om drinken Gin & Tonic och visar hur den kan varieras på en rad olika sätt och med enkla medel ta helt nya vägar smakmässigt.

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

Campogianis matresa

Lombardiet bjuder på ost i mängder, en klassisk kötträtt från Milano och en anrik dessert med somrig twist. Christian och Sergio hinner också debattera hurvida citron och vitlök egentligen hör ihop.

Sanna Jörnvik

Matlagningsprogram med Sanna Jörnvik.

Bild från filmen Cook Like an Italian with Silvia Colloca
Cook Like an Italian with Silvia Colloca

Silvia har blivit inbjuden till sin vän Michaels årliga familjefirande av salamidagen. Hon får lära sig hur äkta, hemmagjorda italienska korvar och salami tillagas, men även hur viktig dagen är för Michaels familj.

Malaysia Gourmet with Justine Schofield

Följ med in i världen av malaysisk mat när Justine börjar sin resa på Penangs livliga marknader, guidad av den kunniga Pearly Kee. Därefter fördjupar hon sig i den historiska väven av Sarawak och ger sin kreativa touch till älskade malaysiska rätter.

Bild från filmen Nigella's Cook, Eat, Repeat
Nigella's Cook, Eat, Repeat

Nigella gör klassiska rätter och ger dem en twist. Först bjuder hon på mac 'n' cheese med krabbkött och sedan introducerar hon oss för söta och salta chokladkakor som kan ätas direkt från ugnen.

For the Love of Bread

Petaluma i Sonoma County är känt som San Franciscos brödkorg. Andrew njuter av porchettarullar med bröd från Acme Bread Company och besöker San Francisco Baking Institute, en av världens ledande bageriskolor.

Helgdrinken med David

David pratar om drinken Gin & Tonic och visar hur den kan varieras på en rad olika sätt och med enkla medel ta helt nya vägar smakmässigt.

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

Campogianis matresa

Lombardiet bjuder på ost i mängder, en klassisk kötträtt från Milano och en anrik dessert med somrig twist. Christian och Sergio hinner också debattera hurvida citron och vitlök egentligen hör ihop.

Sanna Jörnvik

Matlagningsprogram med Sanna Jörnvik.

Bild från filmen Cook Like an Italian with Silvia Colloca
Cook Like an Italian with Silvia Colloca

Silvia har blivit inbjuden till sin vän Michaels årliga familjefirande av salamidagen. Hon får lära sig hur äkta, hemmagjorda italienska korvar och salami tillagas, men även hur viktig dagen är för Michaels familj.

Malaysia Gourmet with Justine Schofield

Följ med in i världen av malaysisk mat när Justine börjar sin resa på Penangs livliga marknader, guidad av den kunniga Pearly Kee. Därefter fördjupar hon sig i den historiska väven av Sarawak och ger sin kreativa touch till älskade malaysiska rätter.

Bild från filmen Nigella's Cook, Eat, Repeat
Nigella's Cook, Eat, Repeat

Nigella gör klassiska rätter och ger dem en twist. Först bjuder hon på mac 'n' cheese med krabbkött och sedan introducerar hon oss för söta och salta chokladkakor som kan ätas direkt från ugnen.

For the Love of Bread

Petaluma i Sonoma County är känt som San Franciscos brödkorg. Andrew njuter av porchettarullar med bröd från Acme Bread Company och besöker San Francisco Baking Institute, en av världens ledande bageriskolor.

Helgdrinken med David

David pratar om drinken Gin & Tonic och visar hur den kan varieras på en rad olika sätt och med enkla medel ta helt nya vägar smakmässigt.

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

Campogianis matresa

Lombardiet bjuder på ost i mängder, en klassisk kötträtt från Milano och en anrik dessert med somrig twist. Christian och Sergio hinner också debattera hurvida citron och vitlök egentligen hör ihop.

Sanna Jörnvik

Matlagningsprogram med Sanna Jörnvik.

Bild från filmen Cook Like an Italian with Silvia Colloca
Cook Like an Italian with Silvia Colloca

Silvia har blivit inbjuden till sin vän Michaels årliga familjefirande av salamidagen. Hon får lära sig hur äkta, hemmagjorda italienska korvar och salami tillagas, men även hur viktig dagen är för Michaels familj.

Malaysia Gourmet with Justine Schofield

Följ med in i världen av malaysisk mat när Justine börjar sin resa på Penangs livliga marknader, guidad av den kunniga Pearly Kee. Därefter fördjupar hon sig i den historiska väven av Sarawak och ger sin kreativa touch till älskade malaysiska rätter.

Bild från filmen Nigella's Cook, Eat, Repeat
Nigella's Cook, Eat, Repeat

Nigella gör klassiska rätter och ger dem en twist. Först bjuder hon på mac 'n' cheese med krabbkött och sedan introducerar hon oss för söta och salta chokladkakor som kan ätas direkt från ugnen.

For the Love of Bread

Petaluma i Sonoma County är känt som San Franciscos brödkorg. Andrew njuter av porchettarullar med bröd från Acme Bread Company och besöker San Francisco Baking Institute, en av världens ledande bageriskolor.

Helgdrinken med David

David pratar om drinken Gin & Tonic och visar hur den kan varieras på en rad olika sätt och med enkla medel ta helt nya vägar smakmässigt.

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

Campogianis matresa

Lombardiet bjuder på ost i mängder, en klassisk kötträtt från Milano och en anrik dessert med somrig twist. Christian och Sergio hinner också debattera hurvida citron och vitlök egentligen hör ihop.

Sanna Jörnvik

Matlagningsprogram med Sanna Jörnvik.

Bild från filmen Cook Like an Italian with Silvia Colloca
Cook Like an Italian with Silvia Colloca

Silvia har blivit inbjuden till sin vän Michaels årliga familjefirande av salamidagen. Hon får lära sig hur äkta, hemmagjorda italienska korvar och salami tillagas, men även hur viktig dagen är för Michaels familj.

Bild från filmen The Wine Show
The Wine Show

Matthew Rhys och Joe Fattorini besöker en portugisisk restaurang i New York för att titta på bilder från Matthew Goode och James Purefoys roadtrip i Portugal. Joe Fattorini och sommelier Charlotte Wilde besöker fyra av Portugals regioner.

Dantes Italien

Dante lagar en personlig favorit, ragú eller köttfärssås som vi kallar det i Sverige. Dessutom besöker han en äkta italiensk vingård för att lära sig mer om vinproduktionen i trakten.

A New Zealand Food Story

I Whanganui går Ben på jakt med All Black-legendaren Glenn Osborne som lär Ben ett och annat om ål innan han besöker Woodhaven Gardens, ett familjedrivet 1800 hektar stort kommersiellt företag som producerar och distribuerar kvalitetsgrönsaker.

The Chef's Garden

Massimo kombinerar nyligen plockade rödbetor och andra grönsaker med Tongola-getost. Joshua och Tony från Tasmanian Oyster Co följer med Massimo för att smaka på några av världens bästa ostron.

Bild från filmen Remarkable Places to Eat
Remarkable Places to Eat

Den hyllade kocken Michael Caines tar Fred till Burgundy och bjuder in till fantastiska ställen att äta på. Där det serveras den finaste matlagningen från det franska köket.

Taste of Australia with Hayden Quinn

Hayden är på väg till hjärtat av Australiens mjölkproduktionsområde för att besöka en mjölkgård och smörfabrik. När han sedan åker till Cobden, gör han ett stopp på Gorge Chocolates för att välja choklad som passar perfekt till dagens recept.

Bild från filmen John Torode's Ireland
John Torode's Ireland

I Greystones lär sig John att laga en vegansk cheese steak-macka, smakar på indisk mat med en irländsk twist och lär sig om den irländska passionen för hantverksöl.

Godare vardag med Mattias

Mattias Larsson visar upp receptet på den hamburgare han tillagade i Uppdrag Mat med Mauri.

Bild från filmen The Wine Show
The Wine Show

Matthew Rhys och Joe Fattorini besöker en portugisisk restaurang i New York för att titta på bilder från Matthew Goode och James Purefoys roadtrip i Portugal. Joe Fattorini och sommelier Charlotte Wilde besöker fyra av Portugals regioner.

Dantes Italien

Dante lagar en personlig favorit, ragú eller köttfärssås som vi kallar det i Sverige. Dessutom besöker han en äkta italiensk vingård för att lära sig mer om vinproduktionen i trakten.

A New Zealand Food Story

I Whanganui går Ben på jakt med All Black-legendaren Glenn Osborne som lär Ben ett och annat om ål innan han besöker Woodhaven Gardens, ett familjedrivet 1800 hektar stort kommersiellt företag som producerar och distribuerar kvalitetsgrönsaker.

The Chef's Garden

Massimo kombinerar nyligen plockade rödbetor och andra grönsaker med Tongola-getost. Joshua och Tony från Tasmanian Oyster Co följer med Massimo för att smaka på några av världens bästa ostron.

Bild från filmen Remarkable Places to Eat
Remarkable Places to Eat

Den hyllade kocken Michael Caines tar Fred till Burgundy och bjuder in till fantastiska ställen att äta på. Där det serveras den finaste matlagningen från det franska köket.

Taste of Australia with Hayden Quinn

Hayden är på väg till hjärtat av Australiens mjölkproduktionsområde för att besöka en mjölkgård och smörfabrik. När han sedan åker till Cobden, gör han ett stopp på Gorge Chocolates för att välja choklad som passar perfekt till dagens recept.

Bild från filmen John Torode's Ireland
John Torode's Ireland

I Greystones lär sig John att laga en vegansk cheese steak-macka, smakar på indisk mat med en irländsk twist och lär sig om den irländska passionen för hantverksöl.

Godare vardag med Mattias

Mattias Larsson visar upp receptet på den hamburgare han tillagade i Uppdrag Mat med Mauri.

Bild från filmen The Wine Show
The Wine Show

Matthew Rhys och Joe Fattorini besöker en portugisisk restaurang i New York för att titta på bilder från Matthew Goode och James Purefoys roadtrip i Portugal. Joe Fattorini och sommelier Charlotte Wilde besöker fyra av Portugals regioner.

Dantes Italien

Dante lagar en personlig favorit, ragú eller köttfärssås som vi kallar det i Sverige. Dessutom besöker han en äkta italiensk vingård för att lära sig mer om vinproduktionen i trakten.