OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

V Film Premiere HD

fredag den 29 september

V Film Premiere är TV-kanalensom ger dig de senaste filmpremiärerna.

Bild från filmen Best Sellers
Best Sellers

Harris Shaw, en surmulen och grinig pensionerad författare går motvilligt med på att bege sig på en sista bokturné för att hjälpa Lucy, en ung förläggare i början på karriären.

Bild från filmen Nötknäpparen och den magiska flöjten
Nötknäpparen och den magiska flöjten

Maries största önskan är att bli liten och bekymmerslös igen precis som när hon var barn. Mirakulöst nog får hon precis som hon önskar sig och leksakerna från hennes barndom vaknar till liv. Den fula Nötknäpparen förvandlas till den djärve prins George som hade förtrollats av den elaka råttdrottningen. I detta fantastiska animerade äventyr reser Marie, George och deras leksaksvänner till det magiska blommornas land med uppdraget att rädda världen från att falla i råttfolkets våld.

Bild från filmen Dream Horse
Dream Horse

Historien om Jan Vokes, en walesisk städare och bartender som bestämmer sig för att föda upp kapplöpningshästar. Hon övertygar sin granne och vän att bidra med ett lån. Gruppens ovanliga investeringsplan bär frukt då hästen börjar vinna tävlingar och hamnar snart i nationella mästerskapet.

Bild från filmen Unga kvinnor
Unga kvinnor

En tidlös berättelse om fyra systrar som är fast beslutna att leva sina liv på sina egna villkor i efterdyningarna av det amerikanska inbördeskriget.

Bild från filmen Book of Love
Book of Love

Henry Coppers nya bok är ett fiasko, och Henry själv förkrossad av försäljningssiffrorna. När han får veta att den gjort succé i Mexiko är det förstås en lättnad, och han åker dit för en promotionturné.

Bild från filmen Whitney Houston: I Wanna Dance With Somebody
Whitney Houston: I Wanna Dance With Somebody

En biografisk film baserad på sångerskan Whitney Houstons storartade liv där vi får följa hennes känslofyllda och livfulla resa genom hennes karriär och musik.

Bild från filmen Dear Evan Hansen
Dear Evan Hansen

En gymnasieelev lider av socialt ångestsyndrom som ställer till det för honom i skolan. Efter att en klasskamrat begått självmord inleder han sin resa mot självinsikt och acceptans.

Kärlek som befriar

Kärlek som befriar, som bygger på Francine Rivers bästsäljande roman, är en kraftfull berättelse om obeveklig kärlek och uthållighet när ett ungt pars förhållande krockar med den hårda verkligheten under guldrushen i Kalifornien 1850. Det är en livsförändrande berättelse om den villkorslösa och uppslukande kärlekens makt.

Bild från filmen Last Looks
Last Looks

En vanärad före detta polis söker tröst genom att flytta ut i skogen, men hans lugna liv tar slut när en privatdetektiv anlitar honom för att utreda ett mord.

Bild från filmen Morbius
Morbius

Dr Morbius är svårt sjuk i en sällsynt blodsjukdom och fast besluten att rädda andra som lider av samma öde. Han tar en desperat chans och vad som först verkar vara ett lyckat resultat visar sig snart vara något som kan vara värre än sjukdomen.