OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

V Film Premiere HD

onsdag den 27 september

V Film Premiere är TV-kanalensom ger dig de senaste filmpremiärerna.

Ammonite

Den kända paleontologen Mary Anning arbetar i en liten stad vid den vilda sydkusten. Hennes mest berömda upptäckter ligger bakom henne. Nu försöker hon försörja sig själv och sin åldrande mamma genom att hitta och sälja fossiler till turister.

Bild från filmen American Underdog
American Underdog

Den inspirerande sanna historien om Kurt Warner, som gick från att vara lagerarbetare i en livsmedelsbutik till att bli en tvåfaldig NFL MVP, Super Bowl-mästare och quarterback i Hall of Fame. Filmen fokuserar på Warners unika historia och de många utmaningar och motgångar som kunde ha stoppat hans ambitioner att bli NFL-spelare.

Bild från filmen All My Puny Sorrows
All My Puny Sorrows

Den hjärtskärande och tumultartade historien om två systrar som älskar varandra men som samtidigt är varandras fiender. Den ena systern är hyllad konsertpianist och besatt av att ta livet av sig och den andra systern är en kämpande författare som när hon brottas med systerns beslut gör djupa insikter om sig själv.

Bild från filmen The Great Silence
The Great Silence

29-åriga Alma lever ett lugnt liv i ett modernt katolskt kloster och är på väg att avlägga sina eviga löften som nunna när hennes storebror Erik oväntat besöker henne i klostret efter många års separation. Erik vill ha sin del av arvet från deras bortgångne far, men hans närvaro avslöjar en mörk hemlighet som Alma har gjort allt för att dölja. När ceremonin närmar sig hemsöks Alma av minnen och tvivel och hon får plötsligt svårt att känna att den Gud hon har satsat på ska rädda henne.

Bild från filmen Memoria
Memoria

I den Guldpalmsvinnande och visionära regissören Apichatpong Weerasethakuls första engelskspråkiga film gör Tilda Swinton huvudrollen. Hon spelar en skotsk kvinna som efter att ha börjat höra en hög smäll varje morgon, beger sig ut på en både sinnlig och faktisk resa i den colombianska djungeln.

Bild från filmen Little Fish
Little Fish

Ett gift par, Emma och Jude, kämpar för att bevara sitt förhållande när ett virus som orsakar minnesförlust sprider sig över världen och hotar att radera deras kärlekshistoria.

Bild från filmen After Yang
After Yang

När Jakes dotters älskade android-bror drabbas av ett systemfel påbörjar han sökandet efter en reparatör. Mellan besöken hos statens godkända verkstäder och den svarta marknaden upptäcker han något han inte räknat med: att livet passerat honom.

Bild från filmen The Lost King
The Lost King

År 2012, efter att ha varit försvunnen i över 500 år, hittades kung Richard III kvarlevor under en parkering i Leicester. Sökandet leddes av Philippa Langley, en amatörhistoriker, vars ihärdiga forskning hade mötts av oförstående från hennes vänner och familj och minst sagt med skepsis av experter och akademiker.

Bild från filmen Last Night in Soho
Last Night in Soho

En ung flicka med stor passion för modedesign kan på ett mystiskt sätt ta sig tillbaka till 1960-talet där hon möter sin idol, en bländande ung sångerska som drömmer om berömmelse. Men 60-talets London är inte vad det ser ut att vara, och själva tiden verkar falla isär med skrämmande konsekvenser.

Bild från filmen To Leslie
To Leslie

En ensamstående mamma vinner på lotto men slösar bort vinsten lika snabbt och lämnar efter sig många krossade hjärtan. Flera år senare, när hennes charm har tagit slut, kämpar hon för att bygga upp sitt liv igen och finna upprättelse.

Bild från filmen The Lost King
The Lost King

År 2012, efter att ha varit försvunnen i över 500 år, hittades kung Richard III kvarlevor under en parkering i Leicester. Sökandet leddes av Philippa Langley, en amatörhistoriker, vars ihärdiga forskning hade mötts av oförstående från hennes vänner och familj och minst sagt med skepsis av experter och akademiker.