OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

V Film Premiere HD

tisdag den 30 maj

V Film Premiere är TV-kanalensom ger dig de senaste filmpremiärerna.

Bild från filmen Holly slept over
Holly slept over

Amerikansk romantisk komedi från 2020. Ett pars relation kompliceras efter att de beslutat sig för att bjuda in en gammal collegekompis i sin relation under hennes helgbesök hos dem.

Bild från filmen Spider-man: No way home
Spider-man: No way home

Amerikansk action från 2021. För första gången i Spider-Mans filmhistoria avslöjas vår vänliga grannskapshjältes identitet. Det gör att hans superhjälteansvar hamnar i konflikt med hans vanliga liv och hans närstående utsätts för fara. När han tar hjälp av doktor Strange för att återställa sin hemliga identitet, river trollformeln upp ett hål i deras värld och släpper lös de mäktigaste skurkarna som någonsin bekämpat en Spider-Man i något universum. Nu måste Peter övervinna sin hittills största utmaning, som inte bara för alltid kommer att förändra hans egen framtid utan även Multiversums framtid.

Bild från filmen Ali & Ava
Ali & Ava

Brittiskt drama från 2021. Två ensamma människor utvecklar en djup förbindelse trots det kvarvarande arvet från deras tidigare relationer.

Bild från filmen Ut och stjäla hästar
Ut och stjäla hästar

Norskt drama från 2019. Året är 1999. Trond är 67 år gammal och har flyttat till en ensligt belägen liten gård. Hösten går mot vinter och han ser fram emot nyårsafton och millennieskiftet som han ska fira helt själv. En kväll möter han lite oväntat en granne, en man som han lärde känna sommaren 1948.

Bild från filmen Moonfall
Moonfall

Amerikansk action från 2022. En mystisk kraft kastar månen ur sin omloppsbana och skickar den rakt mot jorden. Med bara veckor kvar innan världens undergång, är en NASA-chef övertygad om att hon har lösningen för att rädda världen.

Bild från filmen Camino
Camino

Danskt drama från 2023. Regitze har inte längre någon kontakt med sin far Jan. När de upptäcker att hennes mammas sista önskan var att de skulle följa Camino de Santiago, ger de sig tillsammans ut på den 260 kilometer långa resan.

Bild från filmen A beautiful day in the neighborhood
A beautiful day in the neighborhood

Amerikanskt drama från 2019. Efter att en tidningsskribent får jobbet att skriva om Fred Rogers, försvinner snart hans skepticism och lär sig om godhet och kärlek. En historia om hur godhet alltid vinner över förakt, baserad på den sanna vänskapen mellan Fred Rogers och journalisten Tom Junod.

Bild från filmen Benedetta
Benedetta

Franskt drama från 2021. Det är 1600-tal och pesten härjar i Italien. Nunnenovisen Benedetta ser visioner av Jesus, något som både skrämmer och inspirerar den allestädes närvarande katolska kyrkan. Själv tar hon tillfället i akt att leva ut sina begär efter makt och sexuell tillfredställelse.

As in heaven

Danskt drama från 2021. Ett dygn förändrar 14-åriga Lises liv för alltid. Hon är äldst i syskonskaran och ska som den första i familjen börja i skolan full av hopp och tro på livet. Men när hennes mor ska föda barn visar det sig snart att något är galet. Natten kommer allt närmare och förlossningen intensifieras och Lise måste förbereda sig på att dagen som började i barndom kan sluta med att hon blir frun i huset.

Bild från filmen Emily the Criminal
Emily the Criminal

Amerikansk thriller från 2022. Den otursamma och skuldsatta Emily blir inblandad i en kreditkortssvindel. Det drar in henne i Los Angeles kriminella undre värld vilket slutligen får dödliga konsekvenser.