torsdag den 13 november
Godare är en mat-kanal för alla foodies. Här sänds internationella och svenska matprogram för att inspirera kockar över hela landet.

Från 2021. I Stockholm utforskar Tareq innovativ odling och världsklassig matkonst.

Från 2021. Köpenhamn är en global matmetropol där de har en nästan akademisk syn på sitt kök.

Från 2011. Pati besöker den magiska byn Maní för att lära sig om Mayafolkets heliga bin.
Från 2024. Vill du upptäcka de kulinariska hemligheterna i Bretagne.
Från 2024. Skogens skatter står i fokus när Thomas tillagar en mustig svampsoppa och en läcker svampmacka.

Från 2025. Hur gick Spanien från enkla rötter till ett kulinariskt världsimperium på bara en generation.

Från 2024. Sugen på något mintigt och sött? I detta avsnitt får du se hur Grasshopper, en grön och silkeslen cocktail med smak av choklad och mint, blandas.

Från 2020. Idag lagar Jamie en blomkålsostpasta och dessutom skapar han en hälsosammare twist på kyckling Kiev som hela familjen kommer att älska.

Från 2024. Justine utforskar Dijons färgstarka marknad, lagar sina älskade äppelcrêpes och besöker La Moutarderie Fallot för att upptäcka hemligheten bakom senap. Hon avslutar med en perfekt steak frites!
Från 2023. Gino besöker fästningshamnen Gallipoli, känt för sin fisk. Där träffar han Laura.

Från 2021. I Stockholm utforskar Tareq innovativ odling och världsklassig matkonst.

Från 2021. Köpenhamn är en global matmetropol där de har en nästan akademisk syn på sitt kök.

Från 2011. Pati besöker den magiska byn Maní för att lära sig om Mayafolkets heliga bin.
Från 2024. Jamie gör en snabb pepparpasta, krispig kyckling och oxbringa.
Från 2024. Vill du upptäcka de kulinariska hemligheterna i Bretagne.
Från 2024. Skogens skatter står i fokus när Thomas tillagar en mustig svampsoppa och en läcker svampmacka.

Från 2025. Hur gick Spanien från enkla rötter till ett kulinariskt världsimperium på bara en generation.

Från 2024. Sugen på något mintigt och sött? I detta avsnitt får du se hur Grasshopper, en grön och silkeslen cocktail med smak av choklad och mint, blandas.

Från 2020. Idag lagar Jamie en blomkålsostpasta och dessutom skapar han en hälsosammare twist på kyckling Kiev som hela familjen kommer att älska.

Från 2024. Justine utforskar Dijons färgstarka marknad, lagar sina älskade äppelcrêpes och besöker La Moutarderie Fallot för att upptäcka hemligheten bakom senap. Hon avslutar med en perfekt steak frites!
Från 2023. Gino besöker fästningshamnen Gallipoli, känt för sin fisk. Där träffar han Laura.

Från 2021. I Stockholm utforskar Tareq innovativ odling och världsklassig matkonst.

Från 2021. Köpenhamn är en global matmetropol där de har en nästan akademisk syn på sitt kök.
Från 2023. Jason på en spansk rätt inspirerad av en engelsk frukost.

Från 2023. Viltlivet står i centrum när Justine möter papegojor i Kuala Lumpur och orangutanger i Semenggoh.
Från 2024. "Hur lär sig en expert på trä att bemästra grillens konst.
Catarina tar oss med ut i vinterlandskapet och bjuder på en smakrik lunch i det fria med tunnbrödsrulle och sin egen bästa varma choklad.
Från 2024. Donal höjer temperaturen och tar smaklökarna på en resa med snabba, krångelfria recept inspirerade av smaker från hela världen.

Från 2024. På den här resan upptäcker Maya och Joe Hallands oväntade dryckesscen. I Falkenberg blandar de cocktails på Skrea Matbruk.

Från 2011. Vad kan vi lära oss av ultramaratonlöparna om både uthållighet och traditionell matlagning.
Från 2018. I detta avsnitt reflekterar Bourdains team, som följde med honom på resorna och kämpade genom svårigheterna, över sina upplevelser under Parts Unknown. De delar utvalda ögonblick från inspelningarna o.

Från 2023. Christian och Sergio tar sig an Ligurien där de bland annat gör sin egen pasta och tillagar en något ovanlig råvara.
Från 2024. Vad är hemligheten bakom en perfekt Boeuf Bourguignon.
Från 2025. Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare!
Från 2023. Jason på en spansk rätt inspirerad av en engelsk frukost.

Från 2023. Viltlivet står i centrum när Justine möter papegojor i Kuala Lumpur och orangutanger i Semenggoh.
Från 2024. "Hur lär sig en expert på trä att bemästra grillens konst.
Från 2024. I den här serien kommer vi hem till Catarinas kök där hon delar med sig av sina bästa knep.
Från 2024. Donal höjer temperaturen och tar smaklökarna på en resa med snabba, krångelfria recept inspirerade av smaker från hela världen.

Från 2024. På den här resan upptäcker Maya och Joe Hallands oväntade dryckesscen. I Falkenberg blandar de cocktails på Skrea Matbruk.

Från 2011. Vad kan vi lära oss av ultramaratonlöparna om både uthållighet och traditionell matlagning.
Från 2018. I detta avsnitt reflekterar Bourdains team, som följde med honom på resorna och kämpade genom svårigheterna, över sina upplevelser under Parts Unknown. De delar utvalda ögonblick från inspelningarna o.