torsdag den 6 november
Godare är en mat-kanal för alla foodies. Här sänds internationella och svenska matprogram för att inspirera kockar över hela landet.

Från 2021. Tareq Taylor tar på sig vandrarkängorna och upplever det vilda Dalsland utmed pilgrimsleden. Det bjuds bland annat på fisk, svamp, och bäversafari.

Från 2021. Andrew besöker Crust and Crumb Bread Festival, som samlar bagare från hela Österrike.

Från 2022. Janne, vanligtvis anställd i en kiosk, och Agnes, som jobbar på en lyxkrog, byter jobb med varandra i 24 timmar i detta klipp.
Från 2024. Jamie gör en enkel laxrätt och några snabba fiskkakor.
Från 2024. Följ med på en resa genom Normandie med kocken Guillaume, som upptäcker regionens konstnärliga skatter. I Honfleur.
Från 2024. Se hur smörstekt torskrygg i en delikat vitvinssås, serverad med fänkål och potatis, tillagas medan Thomas Sjögren delar sina bästa fisklagningstips.

Från 2025. Vad gör Andalusien till hjärtat av Spaniens kultur och kök? Eva Longoria reser genom soliga landskap och passionerade traditioner.

Från 2024. Är du ett fan av Old Fashioned? Här visas hur du kan ge denna klassiska cocktail en ny och spännande smak med en modern twist.

Från 2021. Kan enkla ingredienser förvandlas till något helt nytt och spännande.

Från 2024. Justine återvänder till sina rötter i södra Frankrike och bjuder på en klassisk Boeuf Bourguignon.
Från 2023. Gino upplever Materas kulinariska arv, från att smaka på Amaro Lucano till att baka bröd.

Från 2021. Tareq Taylor tar på sig vandrarkängorna och upplever det vilda Dalsland utmed pilgrimsleden. Det bjuds bland annat på fisk, svamp, och bäversafari.

Från 2021. Andrew besöker Crust and Crumb Bread Festival, som samlar bagare från hela Österrike.

Från 2022. Janne, vanligtvis anställd i en kiosk, och Agnes, som jobbar på en lyxkrog, byter jobb med varandra i 24 timmar i detta klipp.
Från 2024. Jamie gör en enkel laxrätt och några snabba fiskkakor.
Från 2024. Följ med på en resa genom Normandie med kocken Guillaume, som upptäcker regionens konstnärliga skatter. I Honfleur.
Från 2024. Se hur smörstekt torskrygg i en delikat vitvinssås, serverad med fänkål och potatis, tillagas medan Thomas Sjögren delar sina bästa fisklagningstips.

Från 2025. Vad gör Andalusien till hjärtat av Spaniens kultur och kök? Eva Longoria reser genom soliga landskap och passionerade traditioner.

Från 2024. Är du ett fan av Old Fashioned? Här visas hur du kan ge denna klassiska cocktail en ny och spännande smak med en modern twist.

Från 2021. Kan enkla ingredienser förvandlas till något helt nytt och spännande.

Från 2024. Justine återvänder till sina rötter i södra Frankrike och bjuder på en klassisk Boeuf Bourguignon.
Från 2023. Gino upplever Materas kulinariska arv, från att smaka på Amaro Lucano till att baka bröd.

Från 2021. Tareq Taylor tar på sig vandrarkängorna och upplever det vilda Dalsland utmed pilgrimsleden. Det bjuds bland annat på fisk, svamp, och bäversafari.

Från 2021. Andrew besöker Crust and Crumb Bread Festival, som samlar bagare från hela Österrike.
Från 2023. Jason debuterar i Dubai med fokus på kryddor!
Från 2024. Nu är vi äntligen framme i Alsace, denna vackra region fylld av goda viner och mat. Vännerna Tina & Fredrik får äntligen äta Choucroute.
Från 2024. Hur imponerar man på gästerna med en oförglömlig middagsbjudning.

Från 2024. Maya och Joe åker till Skåne för att utforska Vellinges rika dryckeskultur. De provar mjöd i vikingamiljö.
Från 2024. När suget slår till, har Donal svaret – snabba, smakrika recept som känns som en lyx, men som inte håller dig fast i köket.
Från 2020. Guillaume Brahimi reser från Nice till Pyrenéerna och upptäcker ikoniska smaker som socca, tourtons och brioche aux pralines.

Från 2011. Är Ciudad Juárez platsen där den första margaritan skapades.
Från 2018. Bourdain utforskar Indonesien, ett land av tusentals öar och en rik historia präglad av politiska omvälvningar, där maten enar folket.

Från 2024. Är du sugen på en klassisk juldrink? I detta avsnitt får du se hur en krämig och fyllig Eggnog blandas, med ägg, grädde.

Från 2023. Stopp 2 på matresan är Toscana – och Sergios hemtrakter.

Från 2022. Mauri utforskar vad som händer när Sveriges starkaste man och en vanlig sexåring byter kost under en dag, med en enorm kalori-skillnad som följd.
Från 2023. Jason debuterar i Dubai med fokus på kryddor!
Från 2024. Nu är vi äntligen framme i Alsace, denna vackra region fylld av goda viner och mat. Vännerna Tina & Fredrik får äntligen äta Choucroute.
Från 2024. Hur imponerar man på gästerna med en oförglömlig middagsbjudning.

Från 2024. Maya och Joe åker till Skåne för att utforska Vellinges rika dryckeskultur. De provar mjöd i vikingamiljö.
Från 2024. När suget slår till, har Donal svaret – snabba, smakrika recept som känns som en lyx, men som inte håller dig fast i köket.
Från 2020. Guillaume Brahimi reser från Nice till Pyrenéerna och upptäcker ikoniska smaker som socca, tourtons och brioche aux pralines.

Från 2011. Är Ciudad Juárez platsen där den första margaritan skapades.
Från 2018. Bourdain utforskar Indonesien, ett land av tusentals öar och en rik historia präglad av politiska omvälvningar, där maten enar folket.

Från 2024. Är du sugen på en klassisk juldrink? I detta avsnitt får du se hur en krämig och fyllig Eggnog blandas, med ägg, grädde.