OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Godare

lördag den 13 september

Godare är en mat-kanal för alla foodies. Här sänds internationella och svenska matprogram för att inspirera kockar över hela landet.

Bild från filmen Gordon, Gino & Fred's Road Trip
Gordon, Gino & Fred's Road Trip

Från 2018. De tre vännerna fiskar, ser en ranch och åker till Vegas för att äta, dricka och spela.

Jamie Oliver: Cooking For Less

Från 2023. Jamie gör en fiskpaj, kryddig kyckling i en panna, minestrone och en chokladig mikrovågspudding.

Dantes Italien - Enkla råvaror & stora smaker

Från 2024. Dante Zia besöker en traditionell parmesanfarm där han lär sig om den noggrannhet och precision som krävs för att tillverka äkta parmesanost.

Nico Reynolds: Cook in, Cook out

Från 2024. Nico bjuder på tre rätter som imponerar på även de mest kräsna gästerna. Han lagar en klassisk sötsur kyckling med kokosris.

Jamie: Fast & Simple

Från 2024. Jamie lagar en snabb kycklingrätt, visar oss olika sätt att uppgradera lax och förvandlar överbliven bolognese till bolognese-bullar med ost.

Kock på resa

Från 2022. Vad har Washington DC att erbjuda en sommelier som återvänder till sin barndomsstad?

Vilda smaker

Från 2024. Hur smakar lax när den grillas vid en flod och kombineras med örter plockade direkt från naturen.

Anthony Bourdain Parts Unknown

Från 2018. Vad driver människor till att leva i en av de mest farliga men vackra delarna av Texas? Bourdain utforskar det råa landskapet vid Big Bend.

Bild från filmen Gordon, Gino & Fred's Road Trip
Gordon, Gino & Fred's Road Trip

Från 2018. De tre vännerna fiskar, ser en ranch och åker till Vegas för att äta, dricka och spela.

Jamie Oliver: Cooking For Less

Från 2023. Jamie gör en fiskpaj, kryddig kyckling i en panna, minestrone och en chokladig mikrovågspudding.

Dantes Italien - Enkla råvaror & stora smaker

Från 2024. Dante Zia besöker en traditionell parmesanfarm där han lär sig om den noggrannhet och precision som krävs för att tillverka äkta parmesanost.

Nico Reynolds: Cook in, Cook out

Från 2024. Nico bjuder på tre rätter som imponerar på även de mest kräsna gästerna. Han lagar en klassisk sötsur kyckling med kokosris.

Jamie: Fast & Simple

Från 2024. Jamie lagar en snabb kycklingrätt, visar oss olika sätt att uppgradera lax och förvandlar överbliven bolognese till bolognese-bullar med ost.

Kock på resa

Från 2022. Vad har Washington DC att erbjuda en sommelier som återvänder till sin barndomsstad?

Vilda smaker

Från 2024. Hur smakar lax när den grillas vid en flod och kombineras med örter plockade direkt från naturen.

Anthony Bourdain Parts Unknown

Från 2018. Vad driver människor till att leva i en av de mest farliga men vackra delarna av Texas? Bourdain utforskar det råa landskapet vid Big Bend.

Bild från filmen Gordon, Gino & Fred's Road Trip
Gordon, Gino & Fred's Road Trip

Från 2018. De tre vännerna fiskar, ser en ranch och åker till Vegas för att äta, dricka och spela.

Bild från filmen Pati's Mexican Table
Pati's Mexican Table

Från 2011. Vad kan vi lära oss av ultramaratonlöparna om både uthållighet och traditionell matlagning.

Bild från filmen Uppdrag: Mat med Mauri
Uppdrag: Mat med Mauri

Från 2020. Mauri besöker några av de smartaste personerna i hela Sverige för att se vad de äter under en dag.

Bild från filmen Drinking with Joe and Maya
Drinking with Joe and Maya

Från 2024. Säsongen börjar på Gotland, där Joe besöker Långmyre vingård och utforskar vin på öns karga kalkstensjord. Samtidigt jagar Maya, som är gravid.

Bild från filmen Ett Gott Land
Ett Gott Land

Från 2024. I dagens avsnitt tillagar Gabriel en krispig asiatisk schnitzel som kombinerar östasiatiska smaker med en fräsch kålsallad och aromatiskt stekt ris.

Bild från filmen Pamela's Cooking with Love
Pamela's Cooking with Love

Från 2025. Känd för sin orädda stil och sitt djärva grepp om det regionala mexikanska köket lär kocken Claudette Zepeda Hollywoodikonen Pamela Anderson att skapa en fantastisk festmåltid.

Bild från filmen Helgdrinken med David
Helgdrinken med David

Från 2024. David tar med tittarna på en härlig och smakrik resa genom den klassiska Margarita-cocktailen. Med noggrannhet och passion kombinerar han tequila.

James Martin’s American Adventure

Från 2017. Hur fångar en stad sin själ genom maten? James Martin upptäcker San Franciscos eklektiska matkultur.

Bild från filmen Så mycket Godare
Så mycket Godare

Från 2021. Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

Bild från filmen Ainsley's Taste of Malta
Ainsley's Taste of Malta

Från 2024. Ainsley utforskar södra Malta och börjar i den pittoreska fiskebyn Marsaxlokk där han besöker den veckovisa fiskmarknaden med en lokal fiskare.

James Martin’s Islands to Highlands

Från 2020. James återvänder till sitt hem i Yorkshire med vännen och prisbelönta kocken Brian Turner för lerduveskytte.

Bild från filmen Pati's Mexican Table
Pati's Mexican Table

Från 2011. Vad kan vi lära oss av ultramaratonlöparna om både uthållighet och traditionell matlagning.

Bild från filmen Uppdrag: Mat med Mauri
Uppdrag: Mat med Mauri

Från 2020. Mauri besöker några av de smartaste personerna i hela Sverige för att se vad de äter under en dag.

Bild från filmen Drinking with Joe and Maya
Drinking with Joe and Maya

Från 2024. Säsongen börjar på Gotland, där Joe besöker Långmyre vingård och utforskar vin på öns karga kalkstensjord. Samtidigt jagar Maya, som är gravid.

Bild från filmen Ett Gott Land
Ett Gott Land

Från 2024. I dagens avsnitt tillagar Gabriel en krispig asiatisk schnitzel som kombinerar östasiatiska smaker med en fräsch kålsallad och aromatiskt stekt ris.

Bild från filmen Pamela's Cooking with Love
Pamela's Cooking with Love

Från 2025. Känd för sin orädda stil och sitt djärva grepp om det regionala mexikanska köket lär kocken Claudette Zepeda Hollywoodikonen Pamela Anderson att skapa en fantastisk festmåltid.

Bild från filmen Helgdrinken med David
Helgdrinken med David

Från 2024. David tar med tittarna på en härlig och smakrik resa genom den klassiska Margarita-cocktailen. Med noggrannhet och passion kombinerar han tequila.

James Martin’s American Adventure

Från 2017. Hur fångar en stad sin själ genom maten? James Martin upptäcker San Franciscos eklektiska matkultur.

Bild från filmen Så mycket Godare
Så mycket Godare

Från 2021. Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

Bild från filmen Ainsley's Taste of Malta
Ainsley's Taste of Malta

Från 2024. Ainsley utforskar södra Malta och börjar i den pittoreska fiskebyn Marsaxlokk där han besöker den veckovisa fiskmarknaden med en lokal fiskare.