fredag den 28 november
Godare är en mat-kanal för alla foodies. Här sänds internationella och svenska matprogram för att inspirera kockar över hela landet.

Från 2023. Lombardiet bjuder på ost i mängder, en klassisk kötträtt från Milano och en anrik dessert med somrig twist.
Från 2024. Hur bakar man en paj som är både enkel och utsökt? Marion bakar den klassiska Quiche Lorraine.
Från 2023. Jason Atherton lagar utsökta fisk- och skaldjursrätter inspirerade av den vackra kuststaden.

Från 2023. Vid Tegudon Tourism Village förbereder Justine en kryddig malaysisk kycklinggryta med lila ris.
Från 2024. God jul! I dagens avsnitt förbereder Valerie för en magisk jul med alla läckerheter som förgyller julens magiska tid!
Från 2024. I denna julspecial skapar Catarina ett magiskt julmingel med klassiska smaker i modern tappning.
Från 2024. Mitt-i-veckan-måltider kan kännas som en kamp, men Donal har ett gäng kökshjältar som sparar tid och levererar smak.

Från 2024. I säsongsfinalen blickar Maya och Joe tillbaka på sin dryckesresa genom Sverige - fylld av oväntade möten.

Från 2011. Hur överlevde människor på konserver under den Mexikanska Revolutionen? Pati reser till Casas Grandes för att träffa Diana Acosta och hennes mor.
Från 2018. Teamet delar med sig av sina favorit episoder från åren med Parts Unknown.

Från 2020. Sofias matinspiration kommer från världens alla hörn och det ska vara smakrikt och lättlagat.

Från 2023. Lombardiet bjuder på ost i mängder, en klassisk kötträtt från Milano och en anrik dessert med somrig twist.
Från 2024. Hur bakar man en paj som är både enkel och utsökt? Marion bakar den klassiska Quiche Lorraine.
Från 2023. Jason Atherton lagar utsökta fisk- och skaldjursrätter inspirerade av den vackra kuststaden.

Från 2023. Vid Tegudon Tourism Village förbereder Justine en kryddig malaysisk kycklinggryta med lila ris.
Från 2024. God jul! I dagens avsnitt förbereder Valerie för en magisk jul med alla läckerheter som förgyller julens magiska tid!
Från 2024. I denna julspecial skapar Catarina ett magiskt julmingel med klassiska smaker i modern tappning.
Från 2024. Mitt-i-veckan-måltider kan kännas som en kamp, men Donal har ett gäng kökshjältar som sparar tid och levererar smak.

Från 2024. I säsongsfinalen blickar Maya och Joe tillbaka på sin dryckesresa genom Sverige - fylld av oväntade möten.

Från 2011. Hur överlevde människor på konserver under den Mexikanska Revolutionen? Pati reser till Casas Grandes för att träffa Diana Acosta och hennes mor.
Från 2018. Teamet delar med sig av sina favorit episoder från åren med Parts Unknown.

Från 2020. Sofias matinspiration kommer från världens alla hörn och det ska vara smakrikt och lättlagat.

Från 2023. Lombardiet bjuder på ost i mängder, en klassisk kötträtt från Milano och en anrik dessert med somrig twist.
Från 2024. Hur bakar man en paj som är både enkel och utsökt? Marion bakar den klassiska Quiche Lorraine.
Från 2017. James startar sin resa i Cognac-regionen och besöker familjen de La Rochefoucauld.
Från 2013. Kan man laga riktigt god mat för nästan inga pengar alls? Jamie Oliver bjuder på smarta vardagsrätter som svampsoppa, luftigt bröd.
Från 2025. Marion träffar en ingefärsodlare för att lära sig mer om ingefärans historia och hälsofördelar.
Från 2017. Hur smakar en perfekt tillagad malaysisk hummer? James Martin bjuder in Gok Wan och Claude Bosi till sitt kök för att laga fiskpaj.

Från 2024. Sugen på något mintigt och sött? I detta avsnitt får du se hur Grasshopper, en grön och silkeslen cocktail med smak av choklad och mint, blandas.
Från 2023. Från Middlehurst Stations vidsträckta fårfarm till en familjedriven vingårds rika historia.
Från 2018. Bourdain gör en personlig resa genom detta tidigare bohemiska New York-område, när han möter, delar måltider och reflekterar med musik-.
Från 2025. Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare!
Från 2021. Gregg reser till de frodiga, gröna dalarna i vinlandet i Västra Kapprovinsen.

Från 2022. I det här avsnittet lever Mauri en dag som Sveriges statsminister Magdalena Andersson.
Från 2017. James startar sin resa i Cognac-regionen och besöker familjen de La Rochefoucauld.
Från 2013. Kan man laga riktigt god mat för nästan inga pengar alls? Jamie Oliver bjuder på smarta vardagsrätter som svampsoppa, luftigt bröd.
Från 2025. Marion träffar en ingefärsodlare för att lära sig mer om ingefärans historia och hälsofördelar.
Från 2017. Hur smakar en perfekt tillagad malaysisk hummer? James Martin bjuder in Gok Wan och Claude Bosi till sitt kök för att laga fiskpaj.

Från 2024. Sugen på något mintigt och sött? I detta avsnitt får du se hur Grasshopper, en grön och silkeslen cocktail med smak av choklad och mint, blandas.
Från 2023. Från Middlehurst Stations vidsträckta fårfarm till en familjedriven vingårds rika historia.
Från 2018. Bourdain gör en personlig resa genom detta tidigare bohemiska New York-område, när han möter, delar måltider och reflekterar med musik-.
Från 2025. Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare!