fredag den 26 december
Godare är en mat-kanal för alla foodies. Här sänds internationella och svenska matprogram för att inspirera kockar över hela landet.

Från 2021. Tareq besöker Åre som förutom skidåkning är känt för sina lokala organiskt odlade mat.

Från 2023. Ännu en gång befinner vi oss i Sergios hemtrakter. Marche bjuder på en lättlagad förrätt.
Från 2023. Idag står bröd och bakverk i fokus med läckra ostfyllda degknyten och en smulig semolina.
Från 2005. Anländer till London för att börja sitt matäventyr bestämmer sig Billy och Dom för att den första rätt de vill lära sig bemästra är utan tvekan Storbritanniens bästa rätt – Sunday Roast!
Från 2025. Coinneach upptäcker Lofotens vindtorkade torsk, skördar tång och bakar lokalt flatbröd.
Från 2024. Donal visar hur lite tid i köket idag kan betyda stressfria måltider i flera dagar.
Från 2018. Vad får du om du blandar cannabis-snacks, getyoga och en het skaldjursgryta?

Från 2011. Vad händer när Pati dyker in i den mystiska Mennonit-kulturen och deras berömda osttillverkning.

Från 2021. Tareq besöker Åre som förutom skidåkning är känt för sina lokala organiskt odlade mat.

Från 2023. Ännu en gång befinner vi oss i Sergios hemtrakter. Marche bjuder på en lättlagad förrätt.
Från 2023. Idag står bröd och bakverk i fokus med läckra ostfyllda degknyten och en smulig semolina.
Från 2005. Anländer till London för att börja sitt matäventyr bestämmer sig Billy och Dom för att den första rätt de vill lära sig bemästra är utan tvekan Storbritanniens bästa rätt – Sunday Roast!
Från 2025. Coinneach upptäcker Lofotens vindtorkade torsk, skördar tång och bakar lokalt flatbröd.
Från 2024. Donal visar hur lite tid i köket idag kan betyda stressfria måltider i flera dagar.
Från 2018. Vad får du om du blandar cannabis-snacks, getyoga och en het skaldjursgryta?

Från 2011. Vad händer när Pati dyker in i den mystiska Mennonit-kulturen och deras berömda osttillverkning.

Från 2021. Tareq besöker Åre som förutom skidåkning är känt för sina lokala organiskt odlade mat.

Från 2023. Ännu en gång befinner vi oss i Sergios hemtrakter. Marche bjuder på en lättlagad förrätt.
Från 2017. Vad döljer sig i Camargues soliga landskap? James utforskar regionens unika smaker och lär sig om fleur de sel och lokal mat.
Från 2021. Jamie hyllar rester som han förvandlar till läckra rätter att äta mellan jul och nyår.
Från 2025. Från en stilla morgon i Rom till ett myllrande kaos i Neapel. Oliver och Oskar ger sig ut på vägarna mot pizzans huvudstad.
Från 2025. Marion utforskar sitt asiatiska australiska arv genom maten, från thailändsk gatumat till australiensisk lamm.
Från 2017. Vad händer när gamla vänner samlas för att laga en festmåltid? James Martin bjuder in Shane Richie, Tony Tobin och Kenny Atkinson för att laga lamm.
Från 2020. Jamie Oliver och Jimmy Doherty firar in det nya året tillsammans med Sam Smith och Joe Wicks, där de lagar festliga rätter för att höja stämningen.
Från 2021. Från Durban tar Gregg en helikoptertur upp i Zuluriket i Trädgårdsprovinsen.
Från 2021. Ayla Canpunar lagar härliga och fräscha rätter inspirerad av sina turkiska rötter.
Från 2025. Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare!
Från 2017. Vad döljer sig i Camargues soliga landskap? James utforskar regionens unika smaker och lär sig om fleur de sel och lokal mat.
Från 2021. Jamie hyllar rester som han förvandlar till läckra rätter att äta mellan jul och nyår.
Från 2025. Från en stilla morgon i Rom till ett myllrande kaos i Neapel. Oliver och Oskar ger sig ut på vägarna mot pizzans huvudstad.
Från 2025. Marion utforskar sitt asiatiska australiska arv genom maten, från thailändsk gatumat till australiensisk lamm.
Från 2017. Vad händer när gamla vänner samlas för att laga en festmåltid? James Martin bjuder in Shane Richie, Tony Tobin och Kenny Atkinson för att laga lamm.
Från 2020. Jamie Oliver och Jimmy Doherty firar in det nya året tillsammans med Sam Smith och Joe Wicks, där de lagar festliga rätter för att höja stämningen.