fredag den 21 november
Godare är en mat-kanal för alla foodies. Här sänds internationella och svenska matprogram för att inspirera kockar över hela landet.

Från 2023. Matresan når Piemonte, hemvist för flera legendariska röda viner. Här lagar Christian en snabb men oemotståndlig pasta – med.
Från 2024. Vad sägs om en sallad som är lika vacker som den är god? Följ med Marion till Medelhavet när hon skapar en färgstark Salad Niçoise.
Från 2023. Idag är det fokus på färska råvaror! Jason tar sig till en enorm grönsaksmarknad i Dubai.
Från 2025. Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare!

Från 2023. Gå djupare in i Malaysias kulturella arv med Justine när hon besöker Terengganu kulturdorf.
Från 2024. Skaldjur är en självklar del av det nordiska köket. I detta avsnitt delar Thomas sina bästa tips för att tillaga en mustig blåmusselpasta.
Från 2024. I detta avsnitt delar Catarina med sig av sina absolut bästa tips och trix för hur du skapar rätter till det perfekta minglet och bjuder in på Apres Ski efter en tur längdskidor. Vi får inspiration.
Från 2024. I det här avsnittet handlar allt för Donal om snabbhet, enkelhet och kraften i förberedelser – och han bevisar att lite hackande kan räcka långt.

Från 2024. Maya och Joe utforskar framtiden för svensk dryck.

Från 2011. Vad kan Pati lära sig från en världskänd Rarámuri-pianist och en mästare i chihuahuansk matlagning.
Från 2018. Bourdain reser till det orörda Big Bend i Texas nära Mexicanska gränsen. Ett ställe där männskan ställs mot naturen och nagturen ofta vinner.

Från 2023. Matresan når Piemonte, hemvist för flera legendariska röda viner. Här lagar Christian en snabb men oemotståndlig pasta – med.
Från 2024. Vad sägs om en sallad som är lika vacker som den är god? Följ med Marion till Medelhavet när hon skapar en färgstark Salad Niçoise.
Från 2023. Idag är det fokus på färska råvaror! Jason tar sig till en enorm grönsaksmarknad i Dubai.
Från 2025. Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare!

Från 2023. Gå djupare in i Malaysias kulturella arv med Justine när hon besöker Terengganu kulturdorf.
Från 2024. Skaldjur är en självklar del av det nordiska köket. I detta avsnitt delar Thomas sina bästa tips för att tillaga en mustig blåmusselpasta.
Från 2024. I detta avsnitt delar Catarina med sig av sina absolut bästa tips och trix för hur du skapar rätter till det perfekta minglet och bjuder in på Apres Ski efter en tur längdskidor. Vi får inspiration.
Från 2024. I det här avsnittet handlar allt för Donal om snabbhet, enkelhet och kraften i förberedelser – och han bevisar att lite hackande kan räcka långt.

Från 2024. Maya och Joe utforskar framtiden för svensk dryck.

Från 2011. Vad kan Pati lära sig från en världskänd Rarámuri-pianist och en mästare i chihuahuansk matlagning.
Från 2018. Bourdain reser till det orörda Big Bend i Texas nära Mexicanska gränsen. Ett ställe där männskan ställs mot naturen och nagturen ofta vinner.

Från 2023. Matresan når Piemonte, hemvist för flera legendariska röda viner. Här lagar Christian en snabb men oemotståndlig pasta – med.
Från 2024. Vad sägs om en sallad som är lika vacker som den är god? Följ med Marion till Medelhavet när hon skapar en färgstark Salad Niçoise.
Från 2017. James besöker Languedoc, känd för sitt vin och den rejäla kötträtten cassoulet.
Från 2013. Hur förvandlar man enkla ingredienser till något riktigt imponerande? Inspirerad av sina resor lagar Jamie Oliver fyllda dumplings, tacos.
Från 2025. Marion tar sig an tidsbesparande kycklingrecept – från en revolutionerande stek till Tantanmen Ramen – och visar att enkla måltider kan vara något alldeles extra.
Från 2017. Hur gör man cupcakes i hög fart.
Från 2023. Sachie upptäcker hur färsk lax fångas.
Från 2018. Teamet delar med sig av sina favorit episoder från åren med Parts Unknown.

Från 2020. Sofias matinspiration kommer från världens alla hörn och det ska vara smakrikt och lättlagat.
Från 2021. Gregg inleder sin resa runt Sydafrika med en safari i Amakhala i Östra Kapprovinsen. Han campar över natten och smakar på en traditionell gryta.

Från 2018. Mauri reser till Norrköping för att träffa Johannes Årsjö, Sveriges starkaste man. Utmaningen är att försöka äta lika mycket som honom under en dag.
Från 2017. James besöker Languedoc, känd för sitt vin och den rejäla kötträtten cassoulet.
Från 2013. Hur förvandlar man enkla ingredienser till något riktigt imponerande? Inspirerad av sina resor lagar Jamie Oliver fyllda dumplings, tacos.
Från 2025. Marion tar sig an tidsbesparande kycklingrecept – från en revolutionerande stek till Tantanmen Ramen – och visar att enkla måltider kan vara något alldeles extra.
Från 2017. Hur gör man cupcakes i hög fart.
Från 2023. Sachie upptäcker hur färsk lax fångas.
Från 2018. Teamet delar med sig av sina favorit episoder från åren med Parts Unknown.

Från 2020. Sofias matinspiration kommer från världens alla hörn och det ska vara smakrikt och lättlagat.