torsdag den 25 december
Godare är en mat-kanal för alla foodies. Här sänds internationella och svenska matprogram för att inspirera kockar över hela landet.

Från 2024. Följ med Justine när hon lagar musslor på ett fantastiskt franskt slott och sedan reser till Brantome.

Från 2022. Gok delar med sig av sina bästa recept för en julmiddag.
Från 2025. Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare!
Från 2022. Till sin familjs julmåltid i år gör Jamie en härligt fräsch och syrlig rökt forellpaté.
Från 2024. Fira julafton med Donal och hans familj när de delar sina favorittraditioner.
Från 2024. I denna julspecial skapar Catarina ett magiskt julmingel med klassiska smaker i modern tappning.
Från 2018. Gordon, Gino och Fred beger sig ut på roadtrip-äventyr för att hitta de bästa ingredienserna och den bästa maten från olika länder.

Från 2023. Donal packar ihop familjen (och Max) för att tillbringa några mysiga dagar med vänner över julen.
Från 2020. Jamie's Cook-Ahead Christmas.

Från 2024. Följ med Justine när hon lagar musslor på ett fantastiskt franskt slott och sedan reser till Brantome.

Från 2022. Gok delar med sig av sina bästa recept för en julmiddag.
Från 2025. Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare!
Från 2022. Till sin familjs julmåltid i år gör Jamie en härligt fräsch och syrlig rökt forellpaté.
Från 2024. Fira julafton med Donal och hans familj när de delar sina favorittraditioner.
Från 2024. I denna julspecial skapar Catarina ett magiskt julmingel med klassiska smaker i modern tappning.
Från 2018. Gordon, Gino och Fred beger sig ut på roadtrip-äventyr för att hitta de bästa ingredienserna och den bästa maten från olika länder.

Från 2023. Donal packar ihop familjen (och Max) för att tillbringa några mysiga dagar med vänner över julen.
Från 2020. Jamie's Cook-Ahead Christmas.

Från 2024. Följ med Justine när hon lagar musslor på ett fantastiskt franskt slott och sedan reser till Brantome.
Från 2023. Idag står bröd och bakverk i fokus med läckra ostfyllda degknyten och en smulig semolina.
Från 2005. Anländer till London för att börja sitt matäventyr bestämmer sig Billy och Dom för att den första rätt de vill lära sig bemästra är utan tvekan Storbritanniens bästa rätt – Sunday Roast!
Från 2025. Coinneach upptäcker Lofotens vindtorkade torsk, skördar tång och bakar lokalt flatbröd.
Från 2024. Donal visar hur lite tid i köket idag kan betyda stressfria måltider i flera dagar.
Från 2018. Vad får du om du blandar cannabis-snacks, getyoga och en het skaldjursgryta?

Från 2011. Vad händer när Pati dyker in i den mystiska Mennonit-kulturen och deras berömda osttillverkning.

Från 2021. Tareq besöker Åre som förutom skidåkning är känt för sina lokala organiskt odlade mat.

Från 2023. Ännu en gång befinner vi oss i Sergios hemtrakter. Marche bjuder på en lättlagad förrätt.
Från 2023. Idag står bröd och bakverk i fokus med läckra ostfyllda degknyten och en smulig semolina.
Från 2005. Anländer till London för att börja sitt matäventyr bestämmer sig Billy och Dom för att den första rätt de vill lära sig bemästra är utan tvekan Storbritanniens bästa rätt – Sunday Roast!
Från 2025. Coinneach upptäcker Lofotens vindtorkade torsk, skördar tång och bakar lokalt flatbröd.
Från 2024. Donal visar hur lite tid i köket idag kan betyda stressfria måltider i flera dagar.
Från 2018. Vad får du om du blandar cannabis-snacks, getyoga och en het skaldjursgryta?

Från 2011. Vad händer när Pati dyker in i den mystiska Mennonit-kulturen och deras berömda osttillverkning.