tisdag den 23 december
Godare är en mat-kanal för alla foodies. Här sänds internationella och svenska matprogram för att inspirera kockar över hela landet.

Från 2025. Kocken Gregory Gourdet tar med sig haitiska smaker till Pamelas kök och lär henne konsten att blanda kryddor.

Från 2021. Petaluma i Sonoma County är känt som "San Francisco's brödkorg".

Från 2021. Tareq återvänder till sin hemtrakter för att skåda framtiden för det nordiska köket.

Från 2023. I detta avsnitt delar Anja med sig av det recept som charmade juryn i Sveriges Mästerkock.

Från 2023. I det sista avsnittet framhäver Justine Malaysias livliga natur och läckra godsaker.
Från 2020. Jamie's Cook-Ahead Christmas.
Från 2021. Från Durban tar Gregg en helikoptertur upp i Zuluriket i Trädgårdsprovinsen.

Från 2023. Det är dags för Italiens snabbaste region! Här blir det risotto.
Från 2023. Rick träffar Pip och Matt Smith med sin hjord på sexhundra röda hjortar på den nordkorniska gården.

Från 2022. Vad döljer sig bakom dörrarna till Monterreys traditionella bar.

Från 2025. Kocken Gregory Gourdet tar med sig haitiska smaker till Pamelas kök och lär henne konsten att blanda kryddor.

Från 2021. Petaluma i Sonoma County är känt som "San Francisco's brödkorg".

Från 2021. Tareq återvänder till sin hemtrakter för att skåda framtiden för det nordiska köket.

Från 2023. I detta avsnitt delar Anja med sig av det recept som charmade juryn i Sveriges Mästerkock.

Från 2023. I det sista avsnittet framhäver Justine Malaysias livliga natur och läckra godsaker.
Från 2020. Jamie's Cook-Ahead Christmas.
Från 2021. Från Durban tar Gregg en helikoptertur upp i Zuluriket i Trädgårdsprovinsen.

Från 2023. Det är dags för Italiens snabbaste region! Här blir det risotto.
Från 2023. Rick träffar Pip och Matt Smith med sin hjord på sexhundra röda hjortar på den nordkorniska gården.

Från 2022. Vad döljer sig bakom dörrarna till Monterreys traditionella bar.

Från 2025. Kocken Gregory Gourdet tar med sig haitiska smaker till Pamelas kök och lär henne konsten att blanda kryddor.

Från 2021. Säsongsavslutning. Familjen samlas för en sista storslagen festmåltid.
Från 2018. Gör dig redo för en festlig upplevelse! Kirsten Tibballs, även känd som Chokladdrottningen.
Från 2024. I dagens avsnitt dyker vi ner i hjärtat av Skåne, vi träffar Rögles Leon Bristed, stockholmaren som förälskat sig i Ängelholm.
Från 2024. Billy och Dom utforskar skidorten Verbier, njuter av vinteraktiviteter och ostbaserade rätter. De äter fondue i en igloo.
Från 2024. Julen fortsätter och Valerie beger sig i dagens avsnitt till gamla Enskede för att köpa de sista dekorationerna.
Från 2023. ad gör julen extra speciell i södra Italien? Gino avslutar sin resa med att utforska de festliga jultraditionerna och läckra maten från regionen.
Från 2022. Sill är inte bara till för midsommar! I detta avsnitt får du se Thomas laga matjessill på ett helt nytt sätt tillsammans med brynt smör och gulbetor.
Från 2024. Fira en festlig jul med Ainsley Harriott när han bjuder in gäster för att njuta av smakrik mat från annandag jul till nyår.

Från 2022. Mauri utforskar några av Sveriges mest udda restauranger i detta avsnitt, inklusive robotrestauranger, snabbmatsställen med oväntade twistar.

Från 2021. Säsongsavslutning. Familjen samlas för en sista storslagen festmåltid.
Från 2018. Gör dig redo för en festlig upplevelse! Kirsten Tibballs, även känd som Chokladdrottningen.
Från 2024. I dagens avsnitt dyker vi ner i hjärtat av Skåne, vi träffar Rögles Leon Bristed, stockholmaren som förälskat sig i Ängelholm.
Från 2024. Billy och Dom utforskar skidorten Verbier, njuter av vinteraktiviteter och ostbaserade rätter. De äter fondue i en igloo.
Från 2024. Julen fortsätter och Valerie beger sig i dagens avsnitt till gamla Enskede för att köpa de sista dekorationerna.
Från 2023. ad gör julen extra speciell i södra Italien? Gino avslutar sin resa med att utforska de festliga jultraditionerna och läckra maten från regionen.
Från 2022. Sill är inte bara till för midsommar! I detta avsnitt får du se Thomas laga matjessill på ett helt nytt sätt tillsammans med brynt smör och gulbetor.