fredag den 5 december
Godare är en mat-kanal för alla foodies. Här sänds internationella och svenska matprogram för att inspirera kockar över hela landet.

Från 2023. I Veneto tar Christian och Sergio sig an en något splittrande rätt, med anor äldre en själva Vendig.
Från 2023. Michelin-kocken Jason skapar fruktfokuserade rätter som fikon med balsamico och honung.

Från 2023. Detta avsnitt inleds med en uppfriskande soluppgångsvandring upp till Ria Lookout i Sabah.

Från 2020. Mauri besöker några av de smartaste personerna i hela Sverige för att se vad de äter under en dag.
Från 2024. Catarina visar hur du skapar en gnistrande vinterfest med stil. Med enkla dukningstips, lätta förrätter.
Från 2024. Kocken och tv-personligheten Donal Skehan delar med sig av sina bästa matlagningstips för att skapa en välsmakande middag.
Från 2018. Gordon, Gino och Fred beger sig ut på roadtrip-äventyr för att hitta de bästa ingredienserna och den bästa maten från olika länder.

Från 2011. Vad krävs för att bemästra ranchlivet i Chihuahuan.
Från 2018. Bourdain gör en personlig resa genom detta tidigare bohemiska New York-område, när han möter, delar måltider och reflekterar med musik-.

Från 2023. I Veneto tar Christian och Sergio sig an en något splittrande rätt, med anor äldre en själva Vendig.
Från 2023. Michelin-kocken Jason skapar fruktfokuserade rätter som fikon med balsamico och honung.

Från 2023. Detta avsnitt inleds med en uppfriskande soluppgångsvandring upp till Ria Lookout i Sabah.

Från 2020. Mauri besöker några av de smartaste personerna i hela Sverige för att se vad de äter under en dag.
Från 2024. Catarina visar hur du skapar en gnistrande vinterfest med stil. Med enkla dukningstips, lätta förrätter.
Från 2024. Kocken och tv-personligheten Donal Skehan delar med sig av sina bästa matlagningstips för att skapa en välsmakande middag.
Från 2018. Gordon, Gino och Fred beger sig ut på roadtrip-äventyr för att hitta de bästa ingredienserna och den bästa maten från olika länder.

Från 2018. Bourdain gör en personlig resa genom detta tidigare bohemiska New York-område, när han möter, delar måltider och reflekterar med musik-.

Från 2023. I Veneto tar Christian och Sergio sig an en något splittrande rätt, med anor äldre en själva Vendig.
Från 2017. Hur förnyar Bourgogne sina mattraditioner? James besöker vingårdar och senapfält och skapar rätter med Bourgognes kulinariska skatter.
Från 2025. Hur skapar man lyxig mat med enkla grejer från skafferiet och frysen.
Vi möter Oliver i hans intensiva vardag bland restauranger och familj.
Från 2025. Marion besöker Inala i södra Brisbane, där hennes barndoms matinköp med mamma började. Hon utforskar nudelgatorna.
Från 2017. Vad händer när James Martin kombinerar god mat med oväntade utmaningar? Han gästas av Amy Childs och Sat Bains för att laga Singapore-krabbor.
Från 2022. I det första avsnittet får Paul smaka på den bästa tacosen han någonsin ätit, gör en Pan Dulce och testar på att äta tarantula.
Från 2021. Gregg flyger till Upington – porten till Kalahariöknen. Härifrån följer han Oranjefloden till de spektakulära Augrabiesfallen.
Från 2021. Den här gången lagar Ayla Canpunar sina bästa rätter till frukost, lunch, kaffe, middag och dessert.
Från 2025. Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare!
Från 2017. Hur förnyar Bourgogne sina mattraditioner? James besöker vingårdar och senapfält och skapar rätter med Bourgognes kulinariska skatter.
Från 2025. Hur skapar man lyxig mat med enkla grejer från skafferiet och frysen.
Vi möter Oliver i hans intensiva vardag bland restauranger och familj.(c)
Från 2025. Marion besöker Inala i södra Brisbane, där hennes barndoms matinköp med mamma började. Hon utforskar nudelgatorna.
Från 2017. Vad händer när James Martin kombinerar god mat med oväntade utmaningar? Han gästas av Amy Childs och Sat Bains för att laga Singapore-krabbor.
Från 2022. I det första avsnittet får Paul smaka på den bästa tacosen han någonsin ätit, gör en Pan Dulce och testar på att äta tarantula.