onsdag den 10 december
Godare är en mat-kanal för alla foodies. Här sänds internationella och svenska matprogram för att inspirera kockar över hela landet.
Från 2022. I det första avsnittet får Paul smaka på den bästa tacosen han någonsin ätit, gör en Pan Dulce och testar på att äta tarantula.

Från 2021. Gino reser med sin svåger och svägerska till Cilentokusten.

Från 2024. Säsongen börjar på Gotland, där Joe besöker Långmyre vingård och utforskar vin på öns karga kalkstensjord. Samtidigt jagar Maya, som är gravid.
Från 2025. Hur skapar man lyxig mat med enkla grejer från skafferiet och frysen.
Från 2005. Dominick visar Billy runt i sin hemstad Manchester, firar stadens kultur och mat, och umgås med sin familj och sina vänner.

Från 2022. Gok delar med sig av sina bästa recept för en julmiddag.
Från 2018. Hur kan man fånga Hong Kongs förlorade charm i en värld av ständig förändring.
Från 2025. Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare!
Från 2022. I det första avsnittet får Paul smaka på den bästa tacosen han någonsin ätit, gör en Pan Dulce och testar på att äta tarantula.

Från 2021. Gino reser med sin svåger och svägerska till Cilentokusten.

Från 2024. Säsongen börjar på Gotland, där Joe besöker Långmyre vingård och utforskar vin på öns karga kalkstensjord. Samtidigt jagar Maya, som är gravid.
Från 2025. Hur skapar man lyxig mat med enkla grejer från skafferiet och frysen.
Från 2005. Dominick visar Billy runt i sin hemstad Manchester, firar stadens kultur och mat, och umgås med sin familj och sina vänner.

Från 2022. Gok delar med sig av sina bästa recept för en julmiddag.
Från 2018. Hur kan man fånga Hong Kongs förlorade charm i en värld av ständig förändring.
Från 2025. Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare!
Från 2022. I det första avsnittet får Paul smaka på den bästa tacosen han någonsin ätit, gör en Pan Dulce och testar på att äta tarantula.

Från 2011. Vad gör Motul till en historisk pärla i Yucatán? Pati smakar Doña Evelias berömda ägg.

Från 2023. I dagens avsnitt testar Mauri på att tacka ja till ett slumpmässigt direktmeddelande varje dag i en vecka. Han åker till Finland med Pirjo.
Från 2024. Vill du upptäcka Bordeauxs bästa viner och gourmetmat? Följ kocken Guillaume Brahimi på en lyxig resa genom Bordeaux.
Från 2024. Det har blivit dags att träffa förra årets svenska mästare, Luleå HF målvakt, Joel Lassinantti.
Från 2024. Catarina tar oss med ut i vinterlandskapet och bjuder på en smakrik lunch i det fria med tunnbrödsrulle och sin egen bästa varma choklad.
Från 2018. Konditor och chokladmästare Kirsten Tibballs ger ett antal praktiska tips och tricks för överlägsen hembakning.

Från 2024. Följ med Justine till Sorges för att utforska tryffelns magi genom jakt, provsmakning och autentiska smakkombinationer.

Från 2021. Tareq Taylor reflekterar över sina matäventyr i programserien Nordic Cookery.
Från 2023. Vad döljer sig i Basilicatas orörda landskap? Gino reser till Pollino, Italiens största nationalpark, på hästryggen och upptäcker cruschi.
Från 2023. Dante lagar fettuccine alfredo med Gina och söker efter den perfekta osten i de italienska bergen.

Från 2023. I dagens avsnitt av Godare knackar på bjuder stjärnkocken på musselsoppa, tagliata och citronswiss, kan det bli annat än lyckat?

Från 2011. Vad gör Motul till en historisk pärla i Yucatán? Pati smakar Doña Evelias berömda ägg.

Från 2023. I dagens avsnitt testar Mauri på att tacka ja till ett slumpmässigt direktmeddelande varje dag i en vecka. Han åker till Finland med Pirjo.
Från 2024. Vill du upptäcka Bordeauxs bästa viner och gourmetmat? Följ kocken Guillaume Brahimi på en lyxig resa genom Bordeaux.
Från 2024. Det har blivit dags att träffa förra årets svenska mästare, Luleå HF målvakt, Joel Lassinantti.
Från 2024. Catarina tar oss med ut i vinterlandskapet och bjuder på en smakrik lunch i det fria med tunnbrödsrulle och sin egen bästa varma choklad.
Från 2018. Frossa i chokladmagi när Chokladdrottningen imponerar ännu en gång! Kirsten presenterar sin ångade moussetårta, en chokladig rom-baba med sting.

Från 2024. Följ med Justine till Sorges för att utforska tryffelns magi genom jakt, provsmakning och autentiska smakkombinationer.

Från 2021. Tareq Taylor reflekterar över sina matäventyr i programserien Nordic Cookery.
Från 2023. Vad döljer sig i Basilicatas orörda landskap? Gino reser till Pollino, Italiens största nationalpark, på hästryggen och upptäcker cruschi.