onsdag den 19 november
Godare är en mat-kanal för alla foodies. Här sänds internationella och svenska matprogram för att inspirera kockar över hela landet.

Från 2020. Mauri besöker fem vanliga hemmakockar och lät dem laga sitt lands nationalrätt. Så vilket nordiskt land har egentligen bäst mat - Danmark, Finland.
Från 2024. Skogens skatter står i fokus när Thomas tillagar en mustig svampsoppa och en läcker svampmacka.

Från 2021. Gino tar med sin son Rocco till sin barndomsstad, Neapel.

Från 2024. På den här resan upptäcker Maya och Joe Hallands oväntade dryckesscen. I Falkenberg blandar de cocktails på Skrea Matbruk.
Från 2013. Hur får man vardagsmaten att både smaka fantastiskt och kosta mindre? Jamie Oliver bjuder på smarta rätter som pastafrittata.
Från 2005. Billy och Dom är tillbaka på hemmaplan, redo att utforska vad den amerikanska västkusten har att erbjuda.

Från 2018. Vilka förändringar har format Uruguays matkultur de senaste åren.
Från 2025. Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare!

Från 2020. Mauri besöker fem vanliga hemmakockar och lät dem laga sitt lands nationalrätt. Så vilket nordiskt land har egentligen bäst mat - Danmark, Finland.
Från 2024. Skogens skatter står i fokus när Thomas tillagar en mustig svampsoppa och en läcker svampmacka.

Från 2021. Gino tar med sin son Rocco till sin barndomsstad, Neapel.

Från 2024. På den här resan upptäcker Maya och Joe Hallands oväntade dryckesscen. I Falkenberg blandar de cocktails på Skrea Matbruk.
Från 2013. Hur får man vardagsmaten att både smaka fantastiskt och kosta mindre? Jamie Oliver bjuder på smarta rätter som pastafrittata.
Från 2005. Billy och Dom är tillbaka på hemmaplan, redo att utforska vad den amerikanska västkusten har att erbjuda.

Från 2021. Kan man upptäcka hela världens ostkultur utan att lämna sin hemstad.
Från 2018. Vilka förändringar har format Uruguays matkultur de senaste åren.
Från 2025. Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare!

Från 2020. Mauri besöker fem vanliga hemmakockar och lät dem laga sitt lands nationalrätt. Så vilket nordiskt land har egentligen bäst mat - Danmark, Finland.
Från 2024. Skogens skatter står i fokus när Thomas tillagar en mustig svampsoppa och en läcker svampmacka.

Från 2011. I Tekit möter Pati Eliodoro Xicum.
Från 2024. Jamie lagar en måltid bestående av kyckling med ärtor.
Från 2024. Vill du utforska Bretagne och dess maritima kulinariska arv? Kocken Guillaume Brahimi tar oss med på en fascinerande resa.
Från 2024. Se hur smörstekt torskrygg i en delikat vitvinssås, serverad med fänkål och potatis, tillagas medan Thomas Sjögren delar sina bästa fisklagningstips.

Från 2025. Vad händer när mat, minnen och människor möts på samma plats? Eva Longoria firar sitt nya liv i Marbella med en fest fylld av lokala delikatesser.
Från 2025. Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare!
Från 2018. Chokladdrottningen är tillbaka för ännu en säsong av härligheter.

Från 2024. Justine besöker La Table Maison Lobbies för att avslöja hemligheter bakom lokala specialiteter. Ombord på båten tillagar Chef Leo en utsökt entré!
Från 2023. Gino utforskar Bari och träffar en gammelmormor som lär honom göra semolinapasta i orecchiette-stil.

Från 2021. I sin hemstad och det natursköna Skåne utforskar Tareq Taylor matvärlden.

Från 2021. Petaluma i Sonoma County är känt som "San Francisco's brödkorg".

Från 2011. I Tekit möter Pati Eliodoro Xicum.
Från 2024. Jamie lagar en måltid bestående av kyckling med ärtor.
Från 2024. Vill du utforska Bretagne och dess maritima kulinariska arv? Kocken Guillaume Brahimi tar oss med på en fascinerande resa.
Från 2024. Se hur smörstekt torskrygg i en delikat vitvinssås, serverad med fänkål och potatis, tillagas medan Thomas Sjögren delar sina bästa fisklagningstips.

Från 2025. Vad händer när mat, minnen och människor möts på samma plats? Eva Longoria firar sitt nya liv i Marbella med en fest fylld av lokala delikatesser.
Från 2025. Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare!
Från 2018. Chokladdrottningen är tillbaka för ännu en säsong av härligheter.

Från 2024. Justine besöker La Table Maison Lobbies för att avslöja hemligheter bakom lokala specialiteter. Ombord på båten tillagar Chef Leo en utsökt entré!
Från 2023. Gino utforskar Bari och träffar en gammelmormor som lär honom göra semolinapasta i orecchiette-stil.