OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Sjuan

onsdag den 17 juli

Det är kanalen för alla som vill fördjupa ett intresse - och upptäcka nya.

10 år yngre på 10 dagar

Jackie har gått igenom flera sorger i sitt liv, vilket visar sig ordentligt i hennes ansikte. Fyrabarnsmamman Charlotte har inte haft tid att ta hand om sig själv. De båda går igenom varsin fantastisk förvandling med hjälp av vårt expertteam.

Bild från filmen Love in the Flesh
Love in the Flesh

De sex nya singlarnas ankomst har skakat om tillvaron för paren och intresse visas för andra på flera olika håll. På kvällen är det dags för våra par att öppna upp sig om hur de känner för varandra efter fyra dagar i huset.

Världens bästa veterinär

Perserkatten Simba har blivit påkörd och 11-årige Kian är orolig för sitt älskade husdjur. Hunden Cato har en tumör i sin ena tass och frågan är om Noel lyckas rädda den från amputering. Den unge staffen Tynee har ont i armbågarna.

Veterinärerna

Puduhjorten Odezie har börjat halta. Golden retriever-hannen Dino ska få en knöl bortopererad. Bondkatten Walle har haft en ögoninflammation. Den spanska vattenhunden Tjärna ska kastreras och dvärgschnauzern Tiger Woffs kan ha fått borrelia.

Det stora träslaget

Med motorsåg tar sig deltagarna an den nästa utmaningen som är att skapa djurskulpturer. Det blir en utmaning på både deras styrka och kreativitet när de kämpar om en plats vidare i tävlingen.

Trädgårdsmästarna

Trädgårdsmästarna får ett brev från tio år gamla Oliver som vill att de bygger en BMX-bana i hans familjs trädgård. Föräldrarna har gått med på cykelgalna Olivers idé, så länge det finns något i trädgården för dem också.

En plats i solen

Trish drömmer om ett semesterboende på södra Cypern och med sig som hjälp har hon systern Ann. Hon är ute efter ett boende med två sovrum där hon kan njuta av soliga dagar med familj och vänner. Jean Johansson tar sig an utmaningen!

Love it or list it Australien

Ciara och Andrew köpte sin timmerstuga för fyra år sedan, när de bara hade två barn. Nu är de en familj på sex personer och de börjar växa ur hemmet. Bör de sälja, eller renovera?

Bild från filmen Golden Boy
Golden Boy

Seyran är medveten om att Sultan har berättat något för Kazim som han inte borde veta. Hon söker upp Sultan tillsammans med Gülgün. Ifakats försök att få ihop Suna och Kaya verkar äntligen ge resultat när Suna tar initiativ till en kyss.

Bild från filmen Mord och inga visor
Mord och inga visor

Jessica Fletcher undersöker en konditionstränare som får Cabot Coves kvinnor att svettas. Hon upptäcker att hans mystiska bakgrund kan kopplas till mordet på en bedragare.

Lilla huset på prärien

Pappa Ingalls måste placeras i karantän och skärmas av från resten av familjen då en tyfusepidemi sveper över Walnut Grove.

Bild från filmen Det okända
Det okända

Anna Englund och hennes man Magnus bor med sina tre döttrar i en villa på landet utanför Österbybruk. I huset pågår det ständigt märkliga fenomen, men när aktiviteten nästan orsakar en brand får familjen nog och kontaktar Det okända.

Love It or List It UK

Dawn tycker att deras hem är väldigt opraktiskt men hennes partner Paul älskar det. Medan Kirstie föreslår en total renovering har Phil kollat upp en hel del andra alternativ.

Det stora träslaget

Nio deltagare återstår i tävlingen och nästa utmaning blir att tillverka en vacker klocka som ska vara inspirerad av en viktig tid i deras liv. I den tekniska utmaningen blir det blomtema när rosor ska tillverkas från ett träblock.

Bild från filmen Mord och inga visor
Mord och inga visor

Jessicas första förläggare, och tidigare förälskelse, Preston Giles släpps från fängelset efter att ha avtjänat ett straff för mord. Men det dröjer inte länge innan han anklagas för att ha knivhuggit en av cheferna på sitt företag.

Trädgårdsmästarna

Michael och Gloria i Deeside vill att deras trädgård ska förvandlas till ett afrikanskt paradis. Dessutom är det av högsta vikt att den är anpassad för deras son Christophers rullstol.

Bild från filmen Husjägarna
Husjägarna

Kirstie och Paul träffar två par av förstagångsköpare, alla engagerade och spända på att hitta sina första hem innan bröllopsklockorna klingar. Det blir en kamp mot tiden i en bostadsmarknad där inget kan tas för givet.

Bild från filmen Hudson & Rex
Hudson & Rex

En börsguru blir av med hela sin förmögenhet vilket leder till en intensiv jakt på tjuven. För Charlie och Rex blir det ett fall fullt av överraskningar.

Bild från filmen Hudson & Rex
Hudson & Rex

En lastbil med extremt explosiv last kapas av ett gäng orädda brottslingar. Tiden är knapp för Charlie och Rex. Ska de hinna fånga gärningsmännen innan lastbilen flyger i luften?

Ambulans: kod röd

Ett av ambulansteamen behöver arbeta snabbt för att försöka rädda en man som fått ett hjärtstillestånd. Senare blir läget kritiskt för en motorcyklist som krockat med en bil, mitt på motorvägen.

Onda andars hus

Före detta polisen Joe Mignano gifter sig med sin barndomskärlek Danika men onda krafter som huserar i deras hus hotar familjelyckan. De kontaktar en välkänd spökjägare för att få bukt med det skrämmande problemet.

Bild från filmen Det okända
Det okända

Mediet Pierre Hesselbrandt beger sig till Krokek där familjen Falkenlind upplever märkliga fenomen. Saker flyttar på sig, dörrar låses upp av sig själva och en mystisk skepnad visar sig för flera i familjen.

Bild från filmen Love in the Flesh
Love in the Flesh

Efter två turbulenta dagar spirar kärleken för vissa, medan situationen ser sämre ut för andra par. Under kvällen dyker plötsligt sex nytillskott upp, vilket leder till att testet direkt blir tuffare. Kommer någon att skifta intresse mot en annan?

Onda andars hus

Dana Walters dröm om att öppna en kostymbutik men planerna hindras av att att byggnaden hon just köpt tycks hemsökas av onda andar. När situationen blir allt farligare måste Dana ta hjälp av en synsk spiritualist för att få ut andarna.