OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Sjuan

fredag den 23 februari

Det är kanalen för alla som vill fördjupa ett intresse - och upptäcka nya.

10 år yngre på 10 dagar

Det är dags för flera fantastiska förvandlingar när expertteamet hjälper Mike, som har lidit av dåligt självförtroende sedan en traumatisk bilolycka i tonåren. Hundfrisören Kathy lägger mer tid på sina hundar än på sig själv och behöver nu assistans.

Taronga Zoo

Två döskalleapor anländer till Taronga med ett tydligt mål - att para sig med så många honor som möjligt. Dessvärre slutar det hela med en bruten käke och ett besök på sjukhuset. Skötaren Jordan berättar om sitt speciella band till en gepard.

Veterinärerna

Berner sennenvalpen Uno lider av ledsjukdomen osteokondros och måste opereras. Kalle på Skånes djurpark försöker fånga in en renkalv som tidigare lidit av blodbrist på grund av en fästingsjukdom. Valpen Douglas har ätit sten och brutit av en tand.

Trädgårdsmästarna

Charlie beger sig till Stowmarket tillsammans med bröderna Rich för ett av deras tuffaste trädgårdsprojekt genom tiderna. En betongjungel ska omvandlas till en lummig familjeträdgård, men tiden är knapp och pengarna börjar sina.

En plats i solen

Den spanska solkusten och La Cala de Mijas är platsen där Shane och Sharon vill hitta sitt nya semesterboende. Ett radhus eller en lägenhet nära havet är deras dröm. Danni Menzies tar sig an utmaningen.

En plats i solen

Jonnie Irwin letar hus i södra Costa Blanca med Denise från Wigan och hennes vän Karen. De söker ett drömboende i Guardamar del Segura. Ultimat för Denise är att ha väldigt nära till stranden, men samtidigt vill hon ha tre sovrum.

Englands lyxigaste hotell

Känt som Europas första Grand Hotel, stod The Langham färdigt 1865 och innehöll de första hydrauliska hissarna i England. Här har gäster som Mark Twain, Oscar Wilde och Winston Churchill njutit av hotellets femstjärniga lyx.

Bild från filmen Golden Boy
Golden Boy

Kazim låser in Suna och Seyran i Sunas rum, vansinning över det faktum att Seyran inte kunde hålla kvar sin make i hemmet. Pelin och Ferit åker till Pelins landställe, där de hamnar i konflikt.

Bild från filmen Home and Away
Home and Away

Ziggy tvingas ta konsekvenserna av sitt dåliga uppförande, John och Marilyn försöker övertala Jett att stanna och Willow kämpar med de chockerande nyheterna om Dean.

Bild från filmen Home and Away
Home and Away

Dean kommer på en distraktion för Ziggy i form av en gammal bil att renovera och Robbo övertalar Jett att söka hjälp. Jasmine får en blackout när hon träffar Robbo, stressad av hans beslutsamhet att bli tillsammans igen.

Lilla huset på prärien

Mary måste hämta hjälp när en diligensolycka leder till att Adam fastnar och en gravid kvinna hamnar i fara, Laura och Albert erbjuder sina rivaler en bikupa.

Bild från filmen Det okända
Det okända

Mediet Pierre Hesselbrandt besöker Lena och Thommy och deras söner i Åkersberga utanför Stockholm. Makarna har tidigare haft en skeptisk inställning till det övernaturliga men efter att Lena en natt vaknade av att en man stod och betraktade henne vid sängen har de ändrat uppfattning.

Englands lyxigaste hotell

Här har storheter som Obama, Clinton och Beyoncé mötts av den gigantiska kristallkronan när de klivit in genom entrén. Om du unnar dig att bo i någon av taksviterna så ingår en personlig butler, en gratis bil och tillgång till en privat vinsamling.

Bild från filmen Privatdetektiverna Shakespeare & Hathaway
Privatdetektiverna Shakespeare & Hathaway

Frank och Lu blir kontaktade av Sebastians skådespelarvän Pollie som misstänker att hennes pojkväns död inte var någon olycka. För att hitta svar måste de titta närmare på en agentur som specialiserar sig på att hyra ut Shakespeare-föreställningar.

Mord ombord

Världens mest berömda kriminalförfattare befinner sig ombord, men när ett verkligt mord sker vid kryssningsstoppet i Lissabon, måste Jack och Kate ta till alla knep för att gärningsmannen snabbt ska avslöjas.

Bild från filmen Mord i paradiset
Mord i paradiset

Richard Poole går på en återträff på ett universitet men festen tar abrupt slut när en person blir mördad med en ishacka. Fallet visar sig vara extra känsligt och kriminalpolisen Humphrey Goodman skickas till ön för att bistå utredningen.

Bild från filmen Mord i paradiset
Mord i paradiset

Efter ett dödsfall under inspelningen av en zombiefilm kallas Humphrey och teamet in för att utreda fallet.

Ett fall för Frost

Frost kallas till platsen när ett par som återvänt från sin semester hittar ett lik i sin säng. Han har också händerna fulla med smuggling av utrotningshotade djur, just när han skulle vilja lägga mer tid på sin nya flamma.

Bild från filmen Repmånad eller hur man gör pojkar av män
Repmånad eller hur man gör pojkar av män

Det är dags för repmånad för Jonsson och hans gamla lumparkompisar. Men de tar inte det hela speciellt allvarligt. I stället passar de på att ha riktigt kul. Jonsson blir intresserad av Bea som jobbar i markan, ovetande om att hon är journalist.

Bild från filmen Det okända
Det okända

Mediet Pierre Hasselbrandt beger sig till Virsbo för att ta itu med en alltmer otrevlig närvaro. Kirsi låter sig först inte störas av den osynliga besökaren men när den kryper sig allt närmare inpå börjar hon uppleva närvaron som ett hot.

Bild från filmen Det okända
Det okända

Vendela Cederholm åker till Aspudden i södra Stockholm för att hjälpa Månica som driver en yogastudio. Hon låter sig inte skrämmas av de osynliga besökarna som finns på platsen men hennes elever är inte lika bekväma med situationen.

Bild från filmen Det okända
Det okända

Johanna och hennes familj har hittat hem på en gård med hästar och andra djur, men det finns även något annat på ägorna. Den nyfikna dottern Leah lyckas locka fram en stor dos av andlig aktivitet och nu behöver familjen hjälp av Camilla Öhrnberg.