OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Sjuan

fredag den 2 juni

Det är kanalen för alla som vill fördjupa ett intresse - och upptäcka nya.

Bild från filmen Love it or list it
Love it or list it

Brittiskt livsstilsprogram från 2022. Kirstie och Phil beger sig till London för att hjälpa Rachel och Tim att bestämma sig för om de ska flytta ut på landet eller stanna kvar i stan. Rachel längtar efter natur medan Tim föredrar att stanna kvar nära vänner och familj i London. ,.

Trädgårdsmästarna

Brittisk trädgårdsserie från 2018. Charlie och bröderna Rich står inför en stor utmaning när de försöker skapa en exotisk trädgård till Liz och Mike. Paret har influerats av sina resor till Jamaica, och de är tydliga med vad de vill ha. Något som ställer till det för experterna. ,.

Veterinärerna

Svensk dokumentärserie från 2016. Kalle och hans kollegor på Skånes djurpark stöter på problem när de ska flytta några visenter. Katten Cindy får sin svans opererad och pudeln Axl blir kastrerad. Cecilia tvingas ge dåliga nyheter till franska bulldoggen Elvis husse och matte. ,.

Hundar utan hyfs

Brittisk realityserie från 2020. Rueger är en ungersk vizla som inte verkar vara intresserad av att följa en enda regel. Snarare verkar han vara av uppfattningen att han är chefen i huset. Ruegers husse och matte lever mitt i en mardröm och behöver all hjälp de kan få. ,.

Bild från filmen En plats i solen
En plats i solen

Brittisk livsstilsserie från 2022. Charente. Simon och Lawrence har semestrat i franska Charente i 20 år och drömmen har alltid varit ett eget semesterboende i området. Nu ska den drömmen förhoppningsvis bli verklighet, med Jasmine Harmans hjälp. ,.

Bild från filmen En plats i solen
En plats i solen

Brittisk livsstilsserie från 2022. Charente. Sara Damergi tar sig an uppgiften att hitta det perfekta semesterboendet till Suzi och Andrew från Barnsley. De söker efter en lantlig fastighet med tre sovrum, med gångavstånd till butiker. Kommer Sara att lyckas hitta rätt?. ,.

Bild från filmen Love it or list it
Love it or list it

Brittiskt livsstilsprogram från 2022. Kirstie och Phil träffar en mor och dotter som funderar på om de ska flytta eller renovera. Mamma Abi har svårt att slita sig från alla minnen i deras nuvarande hus medan Maddy hoppas på en nystart i livet för Abi, i ett nytt hus med större trädgård. ,.

Bild från filmen Home and away
Home and away

Australisk dramaserie från 2018. Ziggy insisterar på att Brody blundar för Simones verkliga avsikter. Mason får några nedslående nyheter. Dean gör en formidabel upptäckt.

Bild från filmen Home and away
Home and away

Australisk dramaserie från 2018. Simone erkänner sina sanna känslor. Palmers resplaner äventyras. Kommer Mason att kämpa för att rädda sin medicinska karriär?

Bild från filmen Mord och inga visor
Mord och inga visor

Amerikansk dramaserie från 1991. For Whom The Ball Tolls. Jessica tar hjälp av en gammal vän när hon undersöker det mystiska dödsfallet av ägaren till tre radhus i New York. Stadens parkeringslagar ger Jessica en ledtråd. ,.

Lilla huset på prärien

Amerikansk dramaserie från 1978. Judd Larrabee anklagas för att ha bränt ner Jonathan Garveys lada efter att de grälat, men frågan är om han verkligen är den skyldige. ,.

Bild från filmen Det okända
Det okända

Svensk ockultserie från 2016. Lillaröd. Mediet Terry Evans beger sig till Lillaröd för att hjälpa Sara och Martin som berättar att en närvaro försöker jaga bort dem från deras gård. Den höll till en början till i ladan men till slut tar den mystiska närvaron hela övervåningen i besittning. ,.

Bild från filmen House
House

Amerikansk dramaserie från 2008. Both Sides Now. House och teamet tar sig an ett komplicerat fall där en patients vänstra och högra hjärnhalva agerar oberoende av varandra. Det har lett till att patienten har två helt olika personligheter och inte alltid kan kontrollera sina förehavanden. ,.

Bild från filmen Harry Wild
Harry Wild

Irländsk kriminalserie från 2022. Best laid schemes. Harry, Fergus och Lola fastnar på puben under en våldsam storm. Isoleringen är total när de plötsligt hittar ett kidnappningsoffer i en baklucka på pubens parkering. Mannen släpps fri, men samtidigt inser Harry att kidnapparen måste vara i närheten. ,.

Hundar utan hyfs

Brittisk realityserie från 2020. Vakthunden Teddy har svårt att göra skillnad på vänner och fiender vilket ställer till en hel del bekymmer. Labradoodlen Willow älskar sin matte Nicky men tillåter henne inte att göra några hushållssysslor. I sju år har Willow förbjudit städningen. ,.

Bild från filmen Mord i paradiset
Mord i paradiset

Brittiskt kriminalserie från 2011. Predicting murder. En voodookvinna förutspår sitt eget mord och vem som kommer att utföra det. Poole är dock skeptisk och tror att sanningen går att hitta i ett olöst fall som rör en försvunnen person. ,.

Bild från filmen Mord i paradiset
Mord i paradiset

Brittiskt kriminalserie från 2011. Missing a body?. En blodig kvinna kliver in på polisstationen och erkänner att hon har mördat sin make. Men eftersom det inte finns något bevismaterial är Poole osäker på vad han ska åtala henne för. ,.

Bild från filmen Miss Marple
Miss Marple

Brittisk kriminalserie från 2013. Endless night. När miss Marple hjälper sin vän Majorie korsas hennes väg med Mike som drömmer om att bygga sitt eget hus. När han träffar den amerikanska arvtagerskan Ellie slår kärleken till och nu kan Mike äntligen uppfylla sin dröm. Men enligt en bybo vilar en förbannelse över marken de byggt huset på. ,.

Bild från filmen Legally blonde 2
Legally blonde 2

Amerikansk komedi från 2003. Advokaten Elle ska gifta sig och vill bjuda sin hunds mamma till bröllopet. En detektiv spårar henne till ett kosmetikaföretag som utför djurförsök Elle blir bestört och vill få igenom en lag mot djurförsök, men får i stället sparken. Elle är dock inte den som ger sig i första taget.

Bild från filmen Monica Z
Monica Z

Svenskt drama från 2013. Från telefonist i Hagfors till jazzsångerska i New York. Filmen skildrar jazzikonen Monica Zetterlunds liv på 60-talet. Hela vägen upp till berömmelsen men också genom hennes stormiga kärleks- och familjeliv.

Bild från filmen Judys domstol
Judys domstol

Amerikansk realityserie från 2019. Amerikansk realityserie. Med sin rättframma stil tar domare Judith Sheindlin upp autentiska fall i sin rättssal. Hon är hård men rättvis, och alltid fast besluten att alltid skipa rättvisa och avkunna snabba domar. ,.