OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Sjuan

lördag den 28 januari

Det är kanalen för alla som vill fördjupa ett intresse - och upptäcka nya.

Veterinärerna

När hunden Sally drabbas av ett krampanfall visar det sig att hon lider av en allvarlig kärlmissbildning. Den otursförföljda hästen Tuva har en svårdiagnostiserad skada. På Skånes djurpark ska Kalle och Caroline utföra ett annorlunda experiment på parkens rävar.

Veterinärerna

Kalle på Skånes djurpark försöker fånga in parkens två lodjursungar. Jens måste vara stadig på handen när han opererar den lilla hunden Pixie och den nervösa hunden Fritz behöver opereras på grund av en oroande utväxt på tandköttet.

Bild från filmen Love Island Sverige
Love Island Sverige

Passion, dramatik och romantik i överflöd väntar när charmiga unga singlar skickas på sitt livs kärleksäventyr i hopp om att hitta den rätta. Men för att få stanna i paradiset måste singlarna också vinna tittarnas hjärtan.

Husjägarna - Danmark

Sara hjälper Pernille och Carsten och Pernilles föräldrar att hitta ett generationsboende i Odense. Christian befinner sig i Ølstykke där han letar hus tillsammans med Martine och Claus som söker efter en idyllisk plats att starta en familj.

Husjägarna - Danmark

Christian hjälper Ditte och Henrik att hitta deras första hus. Paret har förälskat sig i en mycket speciell fastighet men frågan är om deras budget kommer att räcka? Sara hjälper ett äldre par som vill ha ett mindre boende.

Trädgårdsmästarna

Hos en familj i Weston-super-Mare finns en bakgård som sett sina bästa dagar men nu ska det bli ändring på det. Med en liten budget ska trädgårdsmästarna designa en välkomnande och praktisk yta. Bakgårdens form och underlag ställer dock till det.

Bild från filmen Mord och inga visor
Mord och inga visor

Jessica Fletcher går på en fest i Kentucky där man firar ett prisbelönt engelskt fullblod när en grannfejd leder till mord.

Bild från filmen Mord och inga visor
Mord och inga visor

Jessicas nya granne Bonnie Hastings återförenas med sin pappa som försvann för 20 år sedan i samband med ett bankrån. När han hittas mördad faller misstankarna på Bonnies make David men Jessica tvivlar på att det är han som är den skyldige.

Bild från filmen Amazing Hotels
Amazing Hotels

Nästa hotell på Monica och Giles resa är Swinton Estate i Yorkshire, som en gång i tiden varit hem till Lord och Lady Masham. Huset bjuder på engelsk, lantlig charm och en chans för gästerna att känna historiens vingslag.

Arvingarnas sommar - fest på Lassemans altan

Det blir ännu en somrig och festlig kväll på altanen när Lili & Susie, Frida Green och Kennet Andersson kommer på besök. Dans på Brännö Brygga och vattenpistolskamp står på schemat. Dessutom bjuder mästerkocken Sofia Henriksson på sommarpizza.

Morden i Brokenwood

När Ray Neilsons fru Debbie hittas död ute i skogen upptäcker poliserna att hon dött av giftet från en inhemsk spindelart. Ray har börjat med guidade turer för turister och ingen av hans konkurrenter är särskilt ledsna över att Debbie är borta.

Bild från filmen Bingolotto
Bingolotto

Elisa och Maja Kristina Strömstedt gästar Lotta Engberg och Stefan Odelberg i Bingolottostudion. Det bjuds också på spännande Bingospel såklart.

Bild från filmen Mord i paradiset
Mord i paradiset

Jacks romans med Anna blommar samtidigt som Jack och hans kollegor utreder ett mystiskt mord på en tävlingscyklist.

Bild från filmen Vi hade i alla fall tur med vädret igen!
Vi hade i alla fall tur med vädret igen!

Nästan 30 år har gått och Gösta och Gun är pensionerade. Den här sommaren ska de resa till sonens bröllop i Göstas nyinköpta husbil. Gun vill egentligen flyga men går till slut med på att ta bilen och Gösta lovar att inte stressa upp sig...

Bild från filmen Love Island Sverige
Love Island Sverige

Passion, dramatik och romantik i överflöd väntar när charmiga unga singlar skickas på sitt livs kärleksäventyr i hopp om att hitta den rätta. Men för att få stanna i paradiset måste singlarna också vinna tittarnas hjärtan.

Bild från filmen En dag
En dag

Dexter och Emma lär känna varandra dagen innan de skall ta sin examen. Efter den dagen tillsammans, den 15 juli, känner båda att en vänskap byggs upp. I över 20 år träffas Dexter och Emma på just denna dag för att se vad som hänt i deras liv.

Bild från filmen Downsizing
Downsizing

Downsizing föreställer sig en värld där norska forskare, som en lösning på planetens överbefolkning, uppfinner ett sätt att krympa människor till en dryg decimeters längd och därpå föreslår en 200-årig global övergång från stort till smått. I en miniatyrvärld räcker pengarna längre, och drömmen om ett bättre liv lockar medelklassmannen Paul Safranek och hans fru Audrey att ge upp sina stressiga liv i Omaha för att istället starta ett nytt miniliv.