OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Sjuan

tisdag den 16 juli

Det är kanalen för alla som vill fördjupa ett intresse - och upptäcka nya.

Bild från filmen Love in the Flesh
Love in the Flesh

Efter två turbulenta dagar spirar kärleken för vissa, medan situationen ser sämre ut för andra par. Under kvällen dyker plötsligt sex nytillskott upp, vilket leder till att testet direkt blir tuffare. Kommer någon att skifta intresse mot en annan?

Världens bästa veterinär

Lola är en Newfoundlandsvalp som älskar vatten och är tränad att hjälpa till vid räddningsinsatser. Men dessvärre har det slitit på hennes kropp. Golden retrievern Sandy har en missbildad framtass och labradoren Moogi har problem med armbågarna.

Veterinärerna

Den franska bulldoggen Maja har ett blåsljud på hjärtat. Bondkatten Sotis har fått näthinnelossning på båda ögonen. Cavalier king charles spanieln Eros lider av den kroniska sjukdomen syringe mylonite och dvärgschnauzern Evita kan vara dräktig.

Det stora träslaget

Det är dags för en ny tävling som kan vara den den svåraste hittills. Föremålet som ska skapas är en stol, vacker nog att kunna bli en klassisk möbel. När domarna sedan bedömer det färdiga resultatet avslöjar de en chockerande nyhet.

Trädgårdsmästarna

Richard och Darren letade efter ett hus med en liten trädgård men råkade köpa ett hus med motsatsen. Nu vill de återskapa känslan från sin smekmånad i New York genom att ta inspiration från parkprojektet the High Line i the Meatpacking district.

En plats i solen: sommarsol

Robert och Diana Tyler har sålt sitt hem och begett sig till Dordogne i Frankrike. Nu tar de hjälp av Sara att hitta sitt drömhus och frågan är om hon kommer att lyckas hjälpa det hemlösa paret.

Love it or list it Australien

Anna och Terence behöver mer plats för sig själva och sina två tonåringar. Terence vill köpa något nytt till familjen, medan Anna vill göra det bästa av ytan de har. Andrew och Neale kallas in för att bidra med sin expertis.

Bild från filmen Golden Boy
Golden Boy

Ferit kommer hem full och bekänner för Ifakat att han ska bli pappa men att Seyran inte är barnets mamma. Ifakat avfärdar det på grund av Ferits berusade tillstånd. Ifakat tar hem Sultan igen och varnar henne att inte avslöja något.

Bild från filmen Mord och inga visor
Mord och inga visor

Jessica Fletcher utreder en koppling mellan en välgörenhetsidkare som stjäl juveler på sin fritid och mordet på en chaufför.

Lilla huset på prärien

Doc Baker blir kär i Mrs Oleson när han vårdar hennes släkting.

Bild från filmen Det okända
Det okända

Mediet Camilla tar reda på vad som pågår hemma hos familjen Friberg i Växjö. När Petra och hennes dotter Bella bodde i en stuga på landet upplevde de märkliga fenomen.

Love it or list it Australien

Ciara och Andrew köpte sin timmerstuga för fyra år sedan, när de bara hade två barn. Nu är de en familj på sex personer och de börjar växa ur hemmet. Bör de sälja, eller renovera?

Det stora träslaget

Det är dags för ett nytt gäng deltagare att påbörja tävlingen om att bli Storbritanniens bästa finsnickare. På två dagar ska de tillverka ett matbord som är inspirerat av ett valfritt land.

Bild från filmen Mord och inga visor
Mord och inga visor

Jessica Fletcher undersöker en konditionstränare som får Cabot Coves kvinnor att svettas. Hon upptäcker att hans mystiska bakgrund kan kopplas till mordet på en bedragare.

Bild från filmen Frankie Drake Mysteries
Frankie Drake Mysteries

Frankie och hennes team undersöker om en man som friats från ett fruktansvärt mord faktiskt är oskyldig. Men vem är mannen som säger sig vara en släkting till offret?

Bild från filmen Ambulansen
Ambulansen

Nattskiftet sätter igång på SOS-alarm och för ambulanspersonalen. Ett team skickas ut för att hjälpa en man som setts gå på spåren nära en tågstation. Temperaturen i London har blivit nollgradig och ambulanspersonalen hjälper en man som har halkat.

Bild från filmen Hawaii Five-0
Hawaii Five-0

En person som var patient hos en terapeut blir mördad och Steve hittar bevis som pekar på att terapeuten var inblandad i brottet.

Bild från filmen Hawaii Five-0
Hawaii Five-0

Danny får i uppdrag att beskydda en modell från Victoria's secret. Max och Sabrina hamnar i en livsfarlig situation när ett bankrån inte går som planerat.

Ambulans: kod röd

En man som nyss genomgått en hjärtoperation börjar få svårt att andas och tillkallar hjälp. Sjukvårdarna skyndar sedan för att hjälpa en man som fallit från en stege, rakt ner på en betongbotten.

Onda andars hus

Dana Walters dröm om att öppna en kostymbutik men planerna hindras av att att byggnaden hon just köpt tycks hemsökas av onda andar. När situationen blir allt farligare måste Dana ta hjälp av en synsk spiritualist för att få ut andarna.

Bild från filmen Det okända
Det okända

Mediet Andreas Österlund hjälper Eva och hennes dotter Evelina i Rånäs som plågas av underliga fenomen. När Evelina en natt börjar blöda kraftigt efter ett besök av en skrämmande skepnad får de nog.

Bild från filmen Love in the Flesh
Love in the Flesh

Det är dag två i huset och det är dags för paren att gå på sina första dejter i det verkliga livet. Kommer gnistan att hålla även när det inte finns skärmar och filter att gömma sig bakom? Senare gör en person ett chockerande avslöjande...

Onda andars hus

Sandra och Isidor Nuno upptäcker onda andar i sitt hem i Chicago. Andarna tycks fokusera på deras två döttrar och i ren desperation tar de kontakt med en spirituell krigare för att besegra demonerna som lurar i mörkret.