OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

SVT Barn

fredag den 2 juni

På Barnkanalen finns det program för både unga och gamla barn.

Följ med på tokiga äventyr med Tintin eller Bröderna Dahl. Lär dig om djur och natur i Expedition Vildmark och Djurliv.

Greta Gris

Greta Gris åker till stranden med sin familj och bygger ett stort sandslott med sina vänner.

Charlie och Lola

Lola älskar rosa mjölk och hon älskar sin storebror Charlie. Men Lola är väldigt bestämd med vad hon tycker. Ibland försöker Charlie få henne att vara lite mer resonlig men det brukar inte gå så bra.

Regnbågsstadens hjälte

När Kokos hjärta börjar glöda rycker Regnbågsstadens hjälte ut för att hjälpa stora som små. Ruby är en glad sexårig tjej som älskar att hjälpa sina vänner i Regnbågsstaden. I varje avsnitt tar hon sig an ett nytt problem att lösa.

Max och Maja

Max och Majas vän är ovillig att spela upp en saga för dem och kommer med massa ursäkter. Max och Maja inser att deras vän känner sig obekväm med att göra något de tycker är lätt.

Hej Jycke

Ekorrarna leker i klubbhuset när Norrie upptäcker en spindel i klädlådan. Överallt dit Norrie går tycks spindel följa efter. Det är lite läskigt! Jycke och ekorrarna bestämmer sig för att släppa ut spindeln, men nu hittar de inte honom nånstans.

Daniel Tigers kvarter

Daniel Tiger och hans vänner lär sig om känslor och sådant genom sång och fantasi.

Greta Gris

Greta och hennes vänner är i deras klubbhus. De bestämmer sig för att starta en detektivklubb, och när Greta Gris förlorar sina bilnycklar har de ett riktigt mysterium att lösa.

Fåret Shaun

Bonden kommer hem med en pokal gjord av en kokosnöt, men han upptäcker snart att det är svårare att få upp kokosnöten, än vad han hade anat. Shaun och Bitzer tar sig an utmaningen och provar alla knep de kan tänka sig.

Simon

Simon är en modig, liten kanin, men inte alltid. Tur att han har vänner och föräldrar som stöttar honom!

PAW Patrol

Paradens jätteballonger har slitit sig och flugit iväg, så nu måste valparna rädda ballongerna, paraden och borgmästare Överdängare.

Pyjamashjältarna

När the Wolfies löper amok, tvivlar Gekko på att han har vad som krävs för att vara god, medan Kevin inte är säker på att han vill vara elak.

Bluey

Bluey och Chloe ger sig ut på ett äventyr för att rädda lekplatsriket från en girig drottning.

Milo

Milo, Affe och Lärka följer med Leonard Lizard som arbetar på stormarknaden, men konstiga ljud i butiken börjar skrämma bort kunderna.

Beccas Gäng

Det är en regnig dag och delar av gänget börjar bli rastlösa över att vara inne. Becca, fast besluten att göra inomhusmiljön spännande, skapar en magisk berättelse som håller dem alla underhållna.

Paddingtons äventyr

Paddington vårdar en sjuk duva så att den blir frisk, men kan han släppa taget?

Octonauterna

När Taxan råkar bli slukad av en valhaj beger sig octonauterna in i den enorma fisken för att rädda henne.

Ricky Zoom

Ricky ombeds att vara barnvakt och han låter inte barnet åka på några av de spännande åkattraktionerna i äventyrsparken.

Biet Maya

Det är drottnings-jubileum. Maya måste dekorera drottningens spira men den försvinner i en av Kurts bollar. Hur ska hon kunna hitta den?

Miss Moon

Miss Moon är en barnflicka med magiska krafter. Riddare, drakar och flygande skateboards blir plötsligt en naturlig del av Jonnas, Lous och lille Jons vardag.

Heidi

Peter vill att Heidi följer med till ängen, men hon vill inte lämna Klara ensam. Då frågar han om hon vill följa med till trädhuset nästa dag.

Vilse i Oz

Dorothy, Toto och Glinda måste fly från det målade fängelset och samla sina vänner innan minnet av dem raderas för evigt.

Djupet

Ombord på ubåten Aronnax fortsätter familjen Nekton att värna om haven och dess invånare. Antes tid går dock mest åt till att försöka tyda Ephemychrons alla symboler. Kan de visa vägen till det försvunna Lemurien?

Ranchen

Lena, Anais, Angelo och Hugo delar alla samma intresse - hästar. På Lenas farfars gamla ranch sköter de sina hästar och hjälper även andra skadade djur.

Team Dronix

På grund av sina dåliga betyg riskerar Buck att bli utsparkad från skolan om han inte klarar nästa examen. När Kevin försvinner under det praktiska uppdraget gör DroniX-teamet allt för att rädda honom.

Space Nova

Planeten Luna Port får ett överraskande besök av en annan rymdstation. Adelaide och hennes bror har tagit på sig en speciell uppgift.

Safirdrakens krafter

Efter att Mogo stulit alla månkakor på Midhöstfesten, måste Ko Ni samla all sin kraft för att hålla dem från att gå sönder.

Gigantosaurus

När alla anklagar Giganto för att ha skadat sjön, försöker de små dinosaurierna att bevisa att han är oskyldig.

Andys dinosaurie-äventyr

Andy reser tillbaka till Iberomesornis tid. Hans uppdrag är att hitta några blå fjädrar för att ersätta de han av misstag tappade bort på museet. Men kommer han att lyckas i tid innan museet öppnas?

Pinos dagbok - ukrainska

Pinolina undrar varför ingen har tid att leka med henne. Varken Pino, Pingvinen eller Katten. Är det en överraskningsfest som Pino och vännerna håller på att förbereda, eller?

Pinos dagbok - ukrainska

Det är många som behöver hjälp idag och Pino kör hit och dit med sin fixarbil. Men orkar han hjälpa alla?

Djur som förändrar världen - ukrainska

Sedan valjakten förbjöds finns det idag många fler av de stora valarna i haven. De är på väg att bli viktiga både som rovdjur och som stora, ruttnande lik på havsbotten. Här möter vi ett av de djur som kan påverka klimatförändringarna.

Lilla prinsessan

En tecknad serie om en nyfiken och vetgirig prinsessa. Om den lilla prinsessan inte får som hon vill blir hon arg.

Modiga kaniner

Kaninfamiljen ger sig ut på äventyr med sin kaninbuss och på vägen träffar de nya vänner.

Abel och Fant

Vännerna lagar konstiga hopkok när blixten slår ner. Abels röra förvandlas till en dryck som får honom att bli längre och Fants får henne att bli kortare. Till en början är de mycket nöjda med sin nya storlek, men de fortsätter att växa och krympa.

Pippi Långstrump

Pippi reparerar den gamla luftballongen som hennes pappa har lämnat på vinden i Villa Villekulla. Två tjuvar stjäl Pippis väska med guldpengar.

Andys förhistoriska äventyr

Håll i hatten - Andy ska ut på nya äventyr! Den här omgången till olika förhistoriska åldrar och arter.

Ellinor undrar så

Ellinor och hennes vänner försöker få sin racerbil att gå snabbare genom att ändra dess form. Den vikarierande läraren har svårt att skilja på tvilling-getterna.

Tilde

Tilde är en tjej som tillsammans med sin hund och sina vänner utforskar världen med hjälp av sina teknikprylar.

Beccas Gäng

Becca och vännerna skapar ett tre små grisar-flak inför dagens stora parad.

Våfflan

En gammal vän tar med sig sina två hundar för att leka med Våfflan. Evie känner sig lite utelämnad tills Våfflan lugnar henne.

Lilla Aktuellt skola

Direktsända nyheter för barn och ungdomar.

Lilla Aktuellt teckenspråk

Nyheter på teckenspråk för barn och ungdomar.

M.I. High

Agenterna upptäcker en mystisk lucka i Lost-stil på skolgården. De hittar en apparat, designad av KORP, som kan skapa supersoldater och Frank råkar förvandlas till en farlig och åbäkig FRANK-enstein!

De Magiska Tingens Byrå

Kyra har ledigt från magiskolan, så hon och Mathilda umgås och spelar en vänskapsmatch i basket. När Mathilda bjuder in Darra anar hon en koppling och låter dem spela en mot en.

Piratöarna

Tre syskon skannas av misstag in i ett dataspel. Där dras de in i ett äventyr fyllt av pirater på jakt efter en skatt. Piraterna tror att de märkliga främlingarna kommit för att lägga beslag på skatten och planerar att stoppa dem till varje pris.

Big Top Academy

Nicholas använder sin amulett för att upptäcka en hemlig text och lär sig om en mystisk händelse från det förflutna.

Bernies äventyr

Att vara en eremitkrabba på havets botten är inget kul, särskilt inte när ens bästis bor uppe på land!

Den ostoppbara gula yetin

Gustav föreställer sig ett dammonster med smak för människor. Ett sjömonster myser med Gustav i tron att han vill ta med henne på middag, med Osmo och Rita som huvudrätt.

Ett fall för KLURO

Har din bil någon gång börjat dansa, har ditt hus förvandlats till en rymdraket eller har siffrorna i din mattebok försvunnit spårlöst? Agenterna på KLURO löser problemen.

Charlie och Lola

Lola älskar rosa mjölk och hon älskar sin storebror Charlie. Men Lola är väldigt bestämd med vad hon tycker. Ibland försöker Charlie få henne att vara lite mer resonlig men det brukar inte gå så bra.

Greta Gris

Medan mamma njuter av en spadag utforskar pappa, George och Peppa resten av köpcentret.

Regnbågsstadens hjälte

När Dunderfot glömmer att posta inbjudningar till sitt kalas tänker Ruby ut en plan för att hinna få ut dem i tid.

Lilla prinsessan

En tecknad serie om en nyfiken och vetgirig prinsessa. Om den lilla prinsessan inte får som hon vill blir hon arg.

Fåret Shaun

Shaun har ansvaret för gården när bonden och Bitzer åker iväg.

Bolibompa: Draken och Trudeluttmysteriet

Trudelutten spelas på natten och väcker Draken, som börjar bygga på någonting i trädgården.

Daniel Tigers kvarter

Daniel Tiger och hans vänner lär sig om känslor och sådant genom sång och fantasi.

Petronix

Emma får ansvar för ett uppdrag och har svårt att erkänna sin nervositet för resten av teamet, vilket sätter alla i fara.

LasseMajas detektivbyrå - Tågrånarens hemlighet

Lasse och Maja har fått sin detektivbyrå nedlagd av polischefen i närliggande Kristinelund när Klara söker upp dem. Hon behöver hjälp med att bevisa att hennes pappa Ferdinand är oskyldig till tågrånet han dömts för. Lasse och Maja ser nu sin stora chans att få upprättelse, att visa att de visst kan lösa brott! Snart ska ett nytt kassaskåp fullt med pengar transporteras med tåget. Det finns många misstänkta och de börjar komma något på spåren.

Grizzy och lämlarna

Grizzy vill testa chokladpålägget som han hittar i skogsvaktarens skåp.

Sändningsuppehåll

Sändningsuppehåll.

Mini-Agenterna

Någon har brutit sig in på Krimsta tandläkarmottagning och stulit alla tandläkarnas verktyg, och nu kan ingen i Krimsta laga sina tänder. Mini-Agenterna skyndar sig till platsen för att snabbt försöka lösa brottet.

Klassen

Zacke och Sam är varandras motsatser men båda har lika starka viljor och är övertygade om att deras åsikt om hur skoltidningen ska skötas är den rätta. Kan de trots olikheterna få ihop ett bra samarbete?

Klassen

Zacke och Sam är varandras motsatser men båda har lika starka viljor och är övertygade om att deras åsikt om hur skoltidningen ska skötas är den rätta. Kan de trots olikheterna få ihop ett bra samarbete?

Pippi Långstrump

Två tjuvar besöker Pippi och försöker stjäla hennes guldpengar men när Pippi berättar åt dem att Herr Nilsson sover i rummet bredvid, blir de rädda och springer sin väg. På kvällen bjuder Pippi in Tommy och Annika till sin födelsedagsfest.