OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

SVT Barn

lördag den 28 januari

På Barnkanalen finns det program för både unga och gamla barn.

Följ med på tokiga äventyr med Tintin eller Bröderna Dahl. Lär dig om djur och natur i Expedition Vildmark och Djurliv.

Bild från filmen Greta Gris
Greta Gris

Familjen Gris tar med en fisk till doktor Hamster för en kontroll.

Bild från filmen Regnbågsstadens hjälte
Regnbågsstadens hjälte

När Kokos hjärta börjar glöda rycker Regnbågsstadens hjälte ut för att hjälpa stora som små. Ruby är en glad sexårig tjej som älskar att hjälpa sina vänner i Regnbågsstaden. I varje avsnitt tar hon sig an ett nytt problem att lösa.

Charlie och Lola

Lola älskar rosa mjölk och hon älskar sin storebror Charlie. Men Lola är väldigt bestämd med vad hon tycker. Ibland försöker Charlie få henne att vara lite mer resonlig men det brukar inte gå så bra.

Bild från filmen Paddingtons äventyr
Paddingtons äventyr

Barnen vill bilda ett rockband tillsammans med Paddington och måste bestämma vilket instrument de ska spela.

Octonauterna

Kapten Sjöbjörn och hans besättning av octonauter och vegemaler bor tillsammans på havets botten. Deras uppdrag är att utforska, hjälpa och bevara havens alla varelser.

Bild från filmen Ricky Zoom
Ricky Zoom

Ricky misstar pappas nya räddningsredskap för en leksak, och Hank misstar Rickys leksak för det nya räddningsredskapet.

Bild från filmen Claude
Claude

Den baskerbärande hunden Claude och hans sidekick Herr Korvstrumpa är med om olika äventyr tillsammans.

Bild från filmen Lilla prinsessan
Lilla prinsessan

En tecknad serie om en nyfiken och vetgirig prinsessa. Om den lilla prinsessan inte får som hon vill blir hon arg.

Bild från filmen Greta Gris
Greta Gris

Greta och Georg springer och leker i trädgården, Karin Kanin går med dem och visar dem hur man hoppar, då dyker Lena Lamm upp och visar dem hur man skuttar Pedro dyker upp och utmanar dem att hoppa, studsa och skutta.

Bild från filmen Hej Jycke
Hej Jycke

Jycke är en stor, snäll hund som driver Ekorrklubben - en plats där barn deltar i alla slags aktiviteter, upplever äventyr och tjänar aktivitetsmärken längs vägen.

Max och Maja

Max stolthet skadas när han inte kan få till den speciella handskakningen Frankie har skapat, och han säger att han inte vill vara med i klubben. Eftersom hon inte vill att han ska känna sig utanför, lär Maja i hemlighet honom handskakningen medan de leker pirater.

Thomas och vännerna

Nia visar Thomas och Diesel hur mycket unik skönhet som finns i Sodor, vilket kommer väl till pass när de behöver växter för att försköna ett torg i Vicarstown.

Bild från filmen Stora maskiner
Stora maskiner

Betongbilen ska åka till ett bygge med flera tusen liter betong i tunnan. Tunnan måste snurra hela tiden annars kan betongen stelna och då blir den förstörd.

Lilla björn

Pompon är sex år, i björn-år. En liten björn som med sin bästis Rita ger sig ut i livet med stor fantasi, kreativitet och äventyrlighet.

Bild från filmen Pyjamashjältarna
Pyjamashjältarna

Pyjamashjältarna är beredda att samsas om Det mystiska berget, men Wolfy-barnen vill ha det för sig själva. Deras bråk upprör berget, så mycket att det hotar att rulla en stor sten över dem.

Nattens hjältar

Höstskaparen Gullöv får hjälp av nattens hjältar att få tillbaka sitt kraftkort som den elaka drottningen Minna tagit. Men de måste ta sig förbi vaktmonstret Tokay först.

Bild från filmen Smurfarna
Smurfarna

Kokettsmurfen försöker bota en finne med magi, men han förvandlas av misstag till en ödla.

Bild från filmen PAW Patrol
PAW Patrol

När DJ Rubble spelar upp sin senaste danslåt lockar han till sig en massa fladdermöss. Spy Chase och Rocky jobbar tillsammans med Ryder för att rädda tre fladdermöss.

Disneydags

Disneydags med bland annat Bumbibjörnarna och klassisk tecknad film.

Lilla Aktuellt lördag

Lilla Aktuellt lördag sammanfattar det viktigaste och mest spännande från veckan som gått.

Bild från filmen Ett fall för KLURO
Ett fall för KLURO

Har din bil någon gång börjat dansa, har ditt hus förvandlats till en rymdraket eller har siffrorna i din mattebok försvunnit spårlöst? Agenterna på KLURO löser problemen.

Bild från filmen Djupet
Djupet

Familjen Nekton träffar på en vit val och Ant är övertygad om att det är den legendariska Moby Dick, vilket väcker en monsterjägares intresse för att fånga djuret.

Ranchen

Lena, Anais, Angelo och Hugo delar alla samma intresse - hästar. På Lenas farfars gamla ranch sköter de sina hästar och hjälper även andra skadade djur.

Bild från filmen Space Nova
Space Nova

Det är år 2162 och rymdäventyren för tvillingarna Adelaide och Sid Nova är precis på väg att börja, på riktigt!

Bild från filmen Team Dronix
Team Dronix

Känslorna eskalerar i DroniX-teamet när Vicky blir trött på Bucks barnsliga beteende. Team Raptor försöker bli det bästa laget.

Vilse i Oz

Dorothy och vännerna seglar över öknen, men en oväntad omväg orsakar allvarliga problem.

Bild från filmen Heidi
Heidi

Heidis farfar är ute och klättrar, men han faller ner i en spricka och kan inte hittas. Heidi ger inte upp och är säker på att hennes farfar lever.

Våfflan

Doug är på väg hem och i förberedelse har Jess målat om hans rum. Simon bränner kakorna och Våfflan kollar till Folke.

Världen runt med Greta Gris

Greta är en bedårande och fräck liten gris som bor tillsammans med lillebror George, mamma Gris och pappa Gris. En dag när de är på väg till parken går bilen sönder. Fröken Kanin erbjuder sitt flygplan istället.

Lilla Aktuellt teckenspråk

Nyheter på teckenspråk för barn och ungdomar.

Kom igen pappa!

Syskonen Kaleb och Rebecka vill ha hjälp med sin pappa Robert. Han orkar inte vara med när barnen leker och så dricker han läsk i smyg när ingen ser. Därför har Kaleb och Rebecka kontaktat träningsproffset Maria Rooth.

NO-tv

Privatdetektiven Charlotte Holmes försöker lösa mysteriet med den trasiga burktelefonen. Hur ska hon få ljudet att färdas från den ena burken till andra? Uppfinnaren har skapat hörselkåpor av kanelbullar och i frågesporten diskuteras var ljud hörs bäst - i rymden eller på jorden.

Rädda världen

Sara ska rädda världen och sälja saker på loppis. Då kan andra barn köpa hennes begagnade grejer istället för nya - och så kan hon spara pengar. Men vad gör Sara med pengarna?

Coolaste kojan

Dag två och dags att få upp golv, väggar och fönster. Båda lagen funderar över geometriska former på varsitt håll i bygget, och dagens tävling består av ett stressigt geometripussel. Ett fint pris väntar för det vinnande laget.

Annedroider

Följ med på äventyr med Nick och hans vänner.

Bild från filmen Blue Water High
Blue Water High

Charley och Loren är oeniga. Bridget är inbjuden att göra några kampanjer.

Pyjamasklubben

En ny pyjamasklubb i en ny stad, men arvet från första serien är stort. Frankie, ledaren från första serien, lämnar över till sin kusin Charlie - som tillsammans med sina bästisar Jess, Maddy, Brooke och Tayla bildar en ny, egen, klubb.

Tracy Beaker kommer tillbaka

Tracy Beakers stora dröm är att bli författare, men när hennes metod att nå dit går emot fostermammans regler är hon plötsligt tillbaka på barnhemmet.

Arthur & Excalibur

I en magisk tid, i ett mytomspunnet rike, kämpar de unga riddarna runt runda bordet för rättvisa, dygd och, ibland, ett gott skratt.

Super-duper-asgrymt!

Pojkarna skyndar sig till djurparken innan stängningsdags för att klappa det mjukaste, mest gosiga djuret där.

Andys akvatiska äventyr

Andy och Teja är redo för nya episka äventyr, den här gången med kopplingar till vatten. Häng med och utforska över hela världen för att hitta både kända och okända vattenlevande djur.

Bild från filmen Biet Maya
Biet Maya

En komocka har landat precis framför bikupan. Det är en katastrof eftersom drottningen ska ta emot andra drottningar ikväll. Ben och hans vänner bestämmer sig för att flytta bort komockan, men det är lättare sagt än gjort.

Charlie och Lola

Lola älskar rosa mjölk och hon älskar sin storebror Charlie. Men Lola är väldigt bestämd med vad hon tycker. Ibland försöker Charlie få henne att vara lite mer resonlig men det brukar inte gå så bra.

Bild från filmen Greta Gris
Greta Gris

Greta firar Gudruns födelsedag genom att hålla en undervattensfest och förvandla huset till en undervattensmiljö.

Bild från filmen Regnbågsstadens hjälte
Regnbågsstadens hjälte

Jessie är ledsen för att alla glömde årsdagen av hennes flytt till Regnbågsstaden. Ruby blir kock för att muntra upp henne och fira hennes speciella dag.

Tilde

Tilde är en tjej som tillsammans med sin hund och sina vänner utforskar världen med hjälp av sina teknikprylar.

Bild från filmen Fåret Shaun
Fåret Shaun

Bonden kastar ut Shaun och flocken från ladan så att den kan hyras ut.

Bild från filmen Mumfie
Mumfie

Mumfie och hens vänner tävlar mot Krank för att se vem som kommer att ersätta Kapten Ruby under hens frånvaro. Ruby organiserar några skicklighets och balans tester. Tester som inte verkar ha något att göra med en kaptens uppgifter.

En pappa på förskolan

Idag startar pappan och alla barnen ett rockband på förskolan. Men pappan börjar älska rock'n'roll-livet lite för mycket. Ladda för svett, tårar, scenskräck och en trasig gitarr.

Bild från filmen Bluey
Bluey

Bluey, Bingo och Missy leker pirater i hängmattan, och de måste samla allt mod de har för att stå emot både stormar och valattacker.

Karl, den pyttelilla riddaren

Karl lämnar sin vän Tyler för att leka med en ung byinnevånare. Warticious hoppar in på denna möjlighet att hämta Tyler, Karl lyckas rädda sin vän från häxans grepp.

Bild från filmen Pingu
Pingu

Pingas mjukiskanin ramlar ut genom fönstret efter att Pingu lagt den på fönsterbrädet.

Gordon & Paddy

Gordon och Paddy genomför sin fantastiska plan för att fånga tjuven. De har en huvudmisstänkt, den farliga Räven. Men efter att ha ätit många kakor för att hålla sig vakna om natten, hittar de någon annan än de hade tänkt sig.

Vilse i Oz

Dorothys utredning kring häxans försvinnande leder henne till en farm, där hon upptäcker en magisk pärla som avslöjar sanningen.

Sabotören på sommarlov

Chefen har bestämt sig för att avslöja vem den mystiska figuren som smugit omkring runt vid Fantasimaskinen är. Han ber Alex och Ida hjälpa honom att hitta ledtrådar.

Första dagen

Hannah är nervös och orolig över att träffa sina klasskamrater.

Pelle Päras pruttiga värld

Pelle räddar en åsna från hamnen och gömmer djuret i husbilen. Men läget kompliceras när åsnan äter upp ett par glasögon.

Pipas & Douglas

Roliga kortisar med de skojiga artisterna Pipas och Douglas.

Värsta bästa kompisarna

Oskar och Alex överraskar bästa kompisarna Folke och Erik med två actionspäckade och superknasiga dagar. Flygdrömmar går i uppfyllelse, största chokladbollen någonsin och en helt ny sport.