OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

SVT Barn

tisdag den 28 maj

På Barnkanalen finns det program för både unga och gamla barn.

Följ med på tokiga äventyr med Tintin eller Bröderna Dahl. Lär dig om djur och natur i Expedition Vildmark och Djurliv.

Sara och Anka

Sara och Anka tror att de är på väg för att se en sjöko på djurparken, men bussen tar en överraskande omväg.

Bild från filmen Hej Jycke
Hej Jycke

Jycke klappar katten Enid. Ekorrarna vill också hitta djur att klappa. Roly vill klappa en fågel, men de flyger bara iväg. Betty hittar en sköldpadda, men han känns lite för hård. Happy försöker klappa en guldfisk - men den är lite för våt.

Bild från filmen Greta Gris
Greta Gris

Greta, George, mamma och pappa besöker en fantastisk barnfestival. Här finns många olika aktiviteter; Du kan både göra hantverk och lyssna på historier.

Bild från filmen Regnbågsstadens hjälte
Regnbågsstadens hjälte

När Kokos hjärta börjar glöda rycker Regnbågsstadens hjälte ut för att hjälpa stora som små. Ruby är en glad sexårig tjej som älskar att hjälpa sina vänner i Regnbågsstaden. I varje avsnitt tar hon sig an ett nytt problem att lösa.

Charlie och Lola

Lola älskar rosa mjölk och hon älskar sin storebror Charlie. Men Lola är väldigt bestämd med vad hon tycker. Ibland försöker Charlie få henne att vara lite mer resonlig men det brukar inte gå så bra.

Lu och Småkrypsgänget

Lu och Barnaby leker med såpbubblor. Barnaby blåser och Lu poppar bubblorna. När Lu också försöker blåsa misslyckas hon och tappar intresset. Barnaby försöker klara av båda uppgifterna.

Heja! Heja! Billy Bilsson

Billy oroar sig för att han har blivit för stor för att leka med sin favorit kusin, Cassie, när hon kör in för ett besök.

Bild från filmen Petronix
Petronix

Varhelst skurkar försöker stjäla åt sig ett djur någonstans i världen finns våra fyra superhjältar med högteknologiska hjälpredor där för att rädda dem!

Vegetasaurier

En bäbiskiwimamathus fastnar på en liten fläck med snabbt smältande snö och Ginger and the bäbisärtrexarna kommer på en smart plan för att få henne hem igen.

Bild från filmen Fåret Shaun
Fåret Shaun

Bitzer ser en tik och missar helt vad fåren hittar på.

Bild från filmen Greta Gris
Greta Gris

När Greta och Lena är uttråkade, hittar Pappa Gris en gammal låda med trädgårdsleksaker som de kan leka med.

Djuren på Djuris

Ingen lyssnar visst på Lonnie idag - och inte på varandra heller. Det blir picknick på gården när vännerna kan komma överens om utflyktsmål.

Bibz och djuren

Lodjuret kan vara väldigt svårt att få syn på. Men Bibz har tur och lyckas! Nu gäller det att smyga så att Bibz inte skrämmer bort lodjuret.

Bild från filmen Mumfie
Mumfie

Mumfie glömmer att träffa Boo Val och är säker på att han har förolämpat sin vän. Han försöker göra allt för att kompensera för det.

Smurfarna

När Gargamel lyckas övertyga Trögsmurf och Smurfbegonia om att han är snäll, bjuder de in honom på en fest i byn.

Pyjamashjältarna

Owlette blir bästa kompis med Luna Girl och låter henne beträda högkvarteret.

Bild från filmen Octonauterna
Octonauterna

En vilsen lotsfisk som äter havskladd städar octonauternas smutsiga guppar, men han är fortfarande hungrig.

Max och Maja

Det är en regnig dag i parken och Jamila plockar maskar. De kan inte tro det, men Jamila förklarar att hon måste rädda dem och ber Max och Maja att hjälpa. Till att börja med är de inte säkra, men kanske är maskarna bara lite slingriga.

Bild från filmen Heja! Heja! Billy Bilsson: Chrissy bakom ratten
Heja! Heja! Billy Bilsson: Chrissy bakom ratten

Vi saknar beskrivning för denna sändning.

Bild från filmen Biet Maya
Biet Maya

Maya smyger sig ut ur bikupan på natten för första gången. Hon lever ett äventyr med Villy och räddar dem från en groda och en uggla. Hon bestämmer sig sedan för att bo på ängen.

Karl, den pyttelilla riddaren

Karl lånar en ring för att använda den som en spelpjäs i ett brädspel men fel person får tag i smycket. Karl och Iris måste hitta ett sätt att få tillbaka den.

Bild från filmen Lilla prinsessan
Lilla prinsessan

Lilla prinsessan vill ha en bästa vän.

Tilde

Tilde är en tjej som tillsammans med sin hund och sina vänner utforskar världen med hjälp av sina teknikprylar.

Safirdrakens krafter

När Safirdrakarna hittar ett meddelande inuti en flaska där någon ber om hjälp, så inser de först inte att det kommer att leda dem till Mogos senaste uppfinning: en mekanisk drake utom kontroll.

Bild från filmen Heidi
Heidi

Heidi skickas för att hjälpa en ung tjej i rullstol som heter Klara, men har svårt att hantera alla regler. Trots det blir Heidi och Klara bra vänner.

Cleo löser fallet

Under en diplomatisk resa till London blir husdjurssuveränen från staden Kairo offer för en oförklarlig stöld under sitt besök i Buckingham Palace.

Bild från filmen Djupet
Djupet

En ubåt är instängd på en häpnadsväckande plats. Nektons inleder ett utarbetat och farligt räddningsuppdrag för att rädda människorna där inne.

Vilse i Oz

Dorothy, West, Ojo och Toto är på väg för att ta tillbaka den stulna magin när de plötsligt tillfångatas av Fitz. De blir tvungna att samarbeta för att kunna besegra en grupp Growleywogs.

Super-duper-asgrymt!

Lennon lär sig hur man hoppar på moln men en elak delfin förstör dagen. Gluko och Lennon lär känna honom så småningom.

Rita med Will

Will ritar den roliga Michelangelo med sin favoritmat - pizza. Proffstips: Försök att skapa dina egna fantastiska hjältar.

Bild från filmen Space Nova
Space Nova

Luna Ports säkerhetssystem fungerar inte, så Novas besöker Pamela Barnacle, systemets skapare, vid hennes privata asteroid.

Gigantosaurus

Bill önskar att Giganto hade försvunnit för alltid efter att han fått sin kokosnötslunch förstörd.

Andys dinosaurie-äventyr

Andy reser 220 miljoner år tillbaka i tiden, då den flodhästliknande Placerias levde sida vid sida med dinosaurierna.

Vad händer med återvinningen? - meänkieli

Allt som har en sladd eller batterier ska återvinnas som elavfall. En trasig sladd till en mobilladdare kan komma till stor nytta - här får du veta hur det går till.

Så funkar Sverige - meänkieli

Vi förklarar hur den svenska demokratin fungerar i praktiken och vad skillnaden mellan riksdag och regering är. Hur går det till när det är val?

Snipp, Snapp, Snut och tråkmånsarna

Snipp, Snapp och Snut vill flyga men hur? De har varsin idé men kanske går det bättre om de samarbetar?

Monsterbarnvakterna

Esme och Roy tar med sig Tillie till mataffären.

Modiga kaniner

Kaninfamiljen ger sig ut på äventyr med sin kaninbuss och på vägen träffar de nya vänner.

Ellinor undrar så

Ellinor och vännerna hjälper herr tvättbjörn med hans skylt till bageriet. Ellinor ser fram emot skolans plantdag - tills att hon får med sig en kaktus hem.

Andys förhistoriska äventyr

Andy ger sig ut på ännu ett förhistoriskt äventyr på jakt efter den lilla leptictidium. Ett lurvigt däggdjur som hoppade omkring i Europas skogar för femtio miljoner år sedan.

Andys akvatiska äventyr

Det har kommit en ny invånare till Safari World, en åtta månader gammal afrikansk elefant som heter Elly. Jen informerar Andy om att Elly är föräldralös och hoppas att de befintliga afrikanska elefanterna ska ta hand om henne.

Lilla ridskolan - romani gurbeti

Idag lär Ina oss hur man ryktar en häst. Vilka olika typer av borstar det finns och vad man ska tänka på vid ryktning. Sedan blir det ridlektion med Anneli, vi ska få lära oss att styra bättre, göra balansövningar och rida över bommar.

Lilla ridskolan - romani gurbeti

Idag kommer hovslagaren Nils till stallet. Han har jobbat som hovslagare i över 17 år och berättar varför det är så viktigt att hästen får rätt hovvård. Sedan är det longering på Curro!

Lilla ridskolan - romani gurbeti

Idag får Tilde, Alina, Alicia och Juni lära sig mer om hästens utrustning. Vad behöver man egentligen för olika saker för att kunna rida på en häst? Sedan blir det en härlig uteritt där vi får lära oss om allt som är viktigt att kunna.

Super-duper-asgrymt!

Lennon och Gluko hjälper solen och månen att kommunicera med varandra. Duon får nämligen den briljanta idén att de kan ta solens och månens plats under tiden.

Ranchen

Lena och Angelo tränar inför tävlingarna och Samanthas yngre bror Kevin vill gärna hjälpa dem att förbereda sig, men hans entusiasm är mer av ett irritationsmoment.

Bild från filmen Malory Towers
Malory Towers

Gwen blir upprörd när hon luras till att anmäla sig till lacrosselaget, men irritationen blir kortlivad när hon upptäcker att Mary-Lou behöver hennes hjälp.

Bild från filmen Theodosia
Theodosia

Theo råkar förvandla sig själv till en gammal dam. Hon försöker förvandla sig tillbaka innan någon märker det.

100 Saker Att Göra Före High School

När rektor Hader ställer in det årliga Halloween-firandet på skolan bestämmer sig CJ för att bota rektorns hat för Halloween. Under tiden genomgår både Crispo och Fenwick kostymrelaterade kriser.

Blue Water High

Charley är framgångsrik i en surfingtävling men lär sig att framgång har ett pris.

Bild från filmen Big Top Academy
Big Top Academy

Celeste och Ella försöker återskapa en Violetta Firth-uppfinning. Axel och Chase löser ett fall åt Ms Martel och Max kämpar för att hålla sin hemlighet om prisnomineringarna från Nicholas.

Pinsamheter

Taylor vinner ett race med hjälp av Mystic Marj. Familjen flyttar till Skottland.

Den ostoppbara gula yetin

Rita hittar bevis på att hennes hjältinna, Emma Erton, är den verkliga grundaren av Winterton, men Anders och hans minions får tag i beviset.

Rita med Will

Will skapar en robot med massor av detaljer för att göra den unik. Proffstips: du kan lägga till många fler detaljer själv.

Bild från filmen Ett fall för KLURO
Ett fall för KLURO

Har din bil någon gång börjat dansa, har ditt hus förvandlats till en rymdraket eller har siffrorna i din mattebok försvunnit spårlöst? Agenterna på KLURO löser problemen.

Ricky Zoom

Ricky har blivit utvald att utföra ett stort stunt på skolans ramp, men trots ihärdig träning är han rädd för att misslyckas.

Charlie och Lola

Mamma och pappa låter Charlie och Lola campa på gården. Charlie är helt upprymd av tanken på vilda djur, överlevnad och att leva på landet, men Lola är inte lika säker.

Bild från filmen Greta Gris
Greta Gris

Morfar gris lär Greta och Georg hur man spelar golf, Greta tycker att det är tråkigt tills de ser en färgglad minigolfbana.

Bild från filmen Regnbågsstadens hjälte
Regnbågsstadens hjälte

Klipp är förkrossad när hennes favoritklänning får en reva precis före hennes stora fest. Ruby blir modedesigner och hittar den perfekta lösningen på Klipps katastrof.

Bild från filmen Fåret Shaun
Fåret Shaun

Bitzer och Shaun ser på gamla filmer.

Astrid är storasyster

Idag har Adrian namnsdag så Astrid ska köpa en present till honom. Men vad vill en lillebror egentligen ha? Det är inte alltid helt lätt att vara storasyster.

Greta Gris

När Greta bestämmer sig för att gå uppför den stora kullen under familjens vandring på landsbygden, försäkrar Pappa Gris henne att den hårda klättringen kommer att vara värt det.

Bild från filmen Bing
Bing

Kajsa lär Bing och Soola hur man hoppar hopprep, men Bing slår benet och förstår inte varför Soola är bättre. Kajsa visar honom att han med hjälp av sina vänner också kan hoppa.

Charlie och Lola

Mamma och pappa låter Charlie och Lola campa på gården. Charlie är helt upprymd av tanken på vilda djur, överlevnad och att leva på landet, men Lola är inte lika säker.

PAW Patrol

Paw Patrol är en serie för de lite yngre tittarna om sex modiga valpar: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble och Skye. Tillsammans bildar de Paw Patrol som leds av den tioårige pojken Ryder.

Joy

Joy är 7 år och bor med sin familj i Slåtterberga. En dag får hon en önskeburk som man kan prata med och lätta sitt hjärta för. Oftast leder det till att, det man funderar på, eller tycker är lite jobbigt, löser sig.

Lilla Aktuellt

Nyhetsprogram för barn och unga.

Barnen längs Sidenvägen

Kaw är en fattig 11-årig flicka från Klong Toey i Thailand som drömmer om att bli popstjärna. Med hjälp av sin stöttande bästa vän och ett möte med sin favoritpopstjärna törs Kaw följa sin dröm och uppträda på en lokal konsert.

Uppdrag skolväg

Alphonsine vaknar klockan fyra för att hinna göra hushållssysslor på morgonen. Hon kokar ris och sopar golvet. Därefter väcker hon sin faster som ska gå till skolan för att sälja mat åt skolbarnen. Själv får Alphonsine inte längre gå i skolan.

Livet på botten

Saul glömmer Yasmines födelsedag. Förklädda till hajar försöker Al, Kat och Raz terrorisera djuraffären.

Sändningsuppehåll

Sändningsuppehåll.

Bild från filmen Agenterna
Agenterna

Den enastående akrobaten Maxima Broné skadas under ett träningspass på Cirkus Krimör. Men vad alla först trodde var en olyckshändelse visade sig vara en riggad fälla och när ett hotmeddelande dyker upp så befarar cirkusen att något ännu värre kommer att hända. Att en olycka sällan kommer ensam får våra agenter själva uppleva i detta fall, med ett minst sagt fartfyllt slut.

Killar

Viggo och Aron hittar sura gubbens plånbok och försöker ge tillbaka den till honom.

Sommarskuggan nr 9

Sommarskuggan är infångad av skurkarna. Nu kan superskurken sätta sin plan i verket.

Sändningsuppehåll

Sändningsuppehåll.