OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

V Film Family

måndag den 22 juli

V Film Family sänder barnens favoriter som Astrid Lindgrens favoriter och Disney klassiker.

Dumma mej 2

Superskurken Gru lever nu ett trivsamt familjeliv med sina tre adopterade flickor Margo, Edith och Agnes. Allt är frid och fröjd tills någon börjar kidnappa hans minioner och Antiskurkligan knackar på dörren.

Bild från filmen Shrek - Nu och för alltid
Shrek - Nu och för alltid

Efter att Bullerskaft lurat honom att ingå ett avtal befinner sig Shrek i en annan version av landet Långt långt borta, en version där han och Fiona aldrig möttes.

Fåret Shaun - Filmen

Fåret Shauns rackartyg gör så att bonden blir inlåst i en husvagn och det vill sig inte bättre än att den plötsligt rullar iväg ända till den stora staden. Shaun, Bitzer och flocken bestämmer sig för att lämna gården och försöka rädda honom.

Bild från filmen Barbie i en sjöjungfrusaga 2
Barbie i en sjöjungfrusaga 2

Barbie spelar surfproffset Merliah från Malibu. Hon är en helt vanlig tonåring, men en dag avslöjas en chockerande familjehemlighet: hon är egentligen en sjöjungfru!

Bild från filmen Bling
Bling

Sam är en ödmjuk mekaniker på nöjesparken RoboWorld. Han ägnar sin tid åt att bygga robotar och drömma om sin barndomskärlek Sue, som är nyhetsankare på stadens största tv-kanal. När Sam får för sig att det krävs en blingring och ett skådespel för att Sue ska börja intressera sig för honom, så bestämmer han sig för att uppvakta henne på alla hjärtans dag. Men Sams planer krossas när skurken Oscar dyker upp med sin egen super-blingring.

Pelle Kanin

Pelles fejd med Mr McGregor eskalerar till oanade höjder, medan de kämpar både om bondgårdens trädgård och om sin godhjärtade, djurälskande grannes tillgivenhet.

Bild från filmen Monsterfamiljen - Ingen är perfekt
Monsterfamiljen - Ingen är perfekt

Familjen Wishbone kan tyckas vara väldigt vanliga, men på ett sätt är de helt unika - de kan lika snabbt som oväntat förvandlas till monster! När vänner till familjen kidnappas av monsterjägaren Mila Starr måste de komma till undsättning. Dags för lillebror Max att bli en varulv och storasyster Fay en mumie, medan mamma omvandlas till en vampyr och pappa till Frankensteins monster. Men det visar sig snart att Mila arbetar på uppdrag av sina stränga föräldrar.

Dumma mej 2

Superskurken Gru lever nu ett trivsamt familjeliv med sina tre adopterade flickor Margo, Edith och Agnes. Allt är frid och fröjd tills någon börjar kidnappa hans minioner och Antiskurkligan knackar på dörren.

Bild från filmen Easter Sunday
Easter Sunday

En man återvänder hem för att fira påsken med sin upproriska, grälande, ätande, drickande, skrattande och kärleksfulla familj.

Bild från filmen Jerry & Marge Go Large
Jerry & Marge Go Large

När pensionerade Jerry upptäcker ett matematiskt kryphål i Massachusetts lotteri börjar han och hans fru Marge dra in vinster för att återuppliva deras lilla hemstad.

Bild från filmen Delivery Man
Delivery Man

En före detta spermadonator får flera år efter sitt senaste bidrag veta att han är far till hundratals barn. Chocken blir ännu större när det visar sig att många av barnen nu vill träffa honom.

The Switch - Pappa på burk

Kassie och Wally är bästa vänner men det Kassie inte vet är att Wally är förälskad i henne. Kassie bestämmer sig för att skaffa barn med hjälp av en donator.