OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

V Film Family

torsdag den 18 juli

V Film Family sänder barnens favoriter som Astrid Lindgrens favoriter och Disney klassiker.

Bild från filmen Skämmerskans dotter
Skämmerskans dotter

Flickan Dina ärver sin mors övernaturliga förmågor som skämmerska, vilket innebär att hon kan se alla människors lögner, dåliga samveten och - inte minst - deras skuld och hon får dem att skämmas för sina mörkaste gärningar.

Den magiska valvporten

En ung delfin med aktiv fantasi räddar Fish Town från onda ålar och återförenas med sin far efter att han upptäckt en magisk båge som uppfyller önskningar.

Bild från filmen Dumma mej
Dumma mej

Mitt i en villaförort fylld av rosenträdgårdar omgivna av vita staket finns en svart villa. Omringad av en mindre armé av hantlangare finns Gru, mitt i planerandet av den största kuppen världen någonsin skådat. Han ska stjäla månen.

Barbie i Rock 'N Royals: Prinsessa på Rockäventyr

En musikal där Barbie är prinsessan Courtney, som byter plats med den kända rockstjärnan Erika. Två olika världar krockar när en förväxling gör att prinsessan Courtney får åka till Camp Pop och Erika till Camp Royalty.

Bild från filmen En Isbjörn i New York
En Isbjörn i New York

Isbjörnen Norm och hans tre lämmelkompisar tvingas ut i världen när deras hem börjar smälta. De hamnar i New York och Norm börjar om livet på nytt. Denna gång som en maskot på ett företag men han upptäcker snart att hans nya arbetsgivare är direkt ansvarig för förstörelsen av hans polarhem.

Boog & Elliot - Vilda vänner

Hjorten Elliott och tama grizzlybjörnen Boog är strandsatta i vildmarken och försöker ta sig tillbaka till säkerheten i ett naturreservat innan de blir fångade av en jägare.

Bild från filmen Morrhårspatrullen och jakten på konstgnagarna
Morrhårspatrullen och jakten på konstgnagarna

Den unga katten Vincent och musen Maurice flyr från en översvämning i en gammal cembalo som skickas till Sankt Petersburg, där den hamnar i Eremitaget. Där träffar Vincent en elitgrupp av katter som har skyddat konstverk från möss och andra skadedjur i århundraden. Vincent drömmer om att hitta en riktig kattfamilj utan att förlora Maurice som räddade hans liv, men han tvingas gömma sin vän som också har en liten svaghet - Maurice älskar att gnaga på målade mästerverk.

Bild från filmen Skämmerskans dotter
Skämmerskans dotter

Flickan Dina ärver sin mors övernaturliga förmågor som skämmerska, vilket innebär att hon kan se alla människors lögner, dåliga samveten och - inte minst - deras skuld och hon får dem att skämmas för sina mörkaste gärningar.

Bild från filmen No Hard Feelings
No Hard Feelings

På randen av att förlora sitt barndomshem upptäcker Maddie en spännande jobbannons: rika föräldrar som letar efter någon att dejta deras introverta 19-årige son, Percy, innan han börjar på college.Till sin förvåning upptäcker Maddie snart att den udda Percy inte är som han verkar.

Bild från filmen Sömnlös i Seattle
Sömnlös i Seattle

En nyligen förlovad kvinna, Annie, blir besatt av tanken att träffa den sörjande änklingen, Sam, som hon hörde prata om sin sorg på radion.

Bild från filmen Ghostbusters: Afterlife
Ghostbusters: Afterlife

En ensamstående mamma med två barn flyttar till en liten stad. Snart börjar de förstå att de har en koppling till de ursprungliga Ghostbusters - och att barnens morfar lämnat efter sig ett hemligt arv.

Bild från filmen Ticket to Paradise
Ticket to Paradise

Ett skilt par hamnar oväntat på ett gemensamt uppdrag: att hindra sin förälskade dotter från att göra samma misstag som de en gång gjorde.