OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

V Film Family

fredag den 21 juni

V Film Family sänder barnens favoriter som Astrid Lindgrens favoriter och Disney klassiker.

Fåret Shaun - Filmen

Fåret Shauns rackartyg gör så att bonden blir inlåst i en husvagn och det vill sig inte bättre än att den plötsligt rullar iväg ända till den stora staden. Shaun, Bitzer och flocken bestämmer sig för att lämna gården och försöka rädda honom.

Bild från filmen Mästerkatten
Mästerkatten

Mästerkatten har nio livsäventyr att utforska när han sluter upp med två kompanjoner för att stjäla en gås som lägger gyllene ägg.

Bild från filmen Hotell Transylvanien 2
Hotell Transylvanien 2

Dracula oroar sig över att hans barnbarn Dennis, till hälften människa och till hälften vampyr, inte uppvisar några vampyrdrag alls. Således bestämmer sig Dracula för att sätta Dennis i monster-bootcamp.

Bild från filmen En Isbjörn i New York
En Isbjörn i New York

Isbjörnen Norm och hans tre lämmelkompisar tvingas ut i världen när deras hem börjar smälta. De hamnar i New York och Norm börjar om livet på nytt. Denna gång som en maskot på ett företag men han upptäcker snart att hans nya arbetsgivare är direkt ansvarig för förstörelsen av hans polarhem.

Barbie och den hemliga dörren

Barbie spelar Alexa, en blyg prinsessa som upptäcker en hemlig dörr i kungariket och stiger in en fantastisk värld av magiska varelser och överraskningar. Där möter hon sjöjungfrun Romy och älvan Nori som berättar att en regent vid namn Malucia försöker ta all magi i landet. Se vad som händer när Alexa hittar modet att stå upp för det som är rätt och lär sig att vänskapens kraft är långt mer värdefull än magi.

Bild från filmen Morrhårspatrullen och jakten på konstgnagarna
Morrhårspatrullen och jakten på konstgnagarna

Den unga katten Vincent och musen Maurice flyr från en översvämning i en gammal cembalo som skickas till Sankt Petersburg, där den hamnar i Eremitaget. Där träffar Vincent en elitgrupp av katter som har skyddat konstverk från möss och andra skadedjur i århundraden. Vincent drömmer om att hitta en riktig kattfamilj utan att förlora Maurice som räddade hans liv, men han tvingas gömma sin vän som också har en liten svaghet - Maurice älskar att gnaga på målade mästerverk.

Bild från filmen Spider-Man: Into the Spider-Verse
Spider-Man: Into the Spider-Verse

Du kanske tror att du känner till historien om Spider-Man, men du har aldrig tidigare sett något som liknar det här! Följ med in i Spider-Mans universum och möt en väldigt unik Miles Morales och en hel värld med andra Spider-hjältar som slår sig samman för att rädda sina världar.

Bild från filmen No Hard Feelings
No Hard Feelings

På randen av att förlora sitt barndomshem upptäcker Maddie en spännande jobbannons: rika föräldrar som letar efter någon att dejta deras introverta 19-årige son, Percy, innan han börjar på college.Till sin förvåning upptäcker Maddie snart att den udda Percy inte är som han verkar.

Bild från filmen Vad kvinnor vill ha
Vad kvinnor vill ha

Nick Marshall är en framgångsrik mansgris, som tycker att han är varje kvinnas dröm. När han efter en olycka får den egendomliga förmågan att höra vad kvinnor egentligen tänker, är hans lycka gjord.

Bild från filmen Jerry & Marge Go Large
Jerry & Marge Go Large

När pensionerade Jerry upptäcker ett matematiskt kryphål i Massachusetts lotteri börjar han och hans fru Marge dra in vinster för att återuppliva deras lilla hemstad.

Bild från filmen Jumanji: Welcome to the Jungle
Jumanji: Welcome to the Jungle

Fyra tonåringar upptäcker ett gammalt tv-spel de tidigare aldrig hört talas om och blir snabbt fängslade av spelets djungelmiljöer. De antar spelfigurernas personor: spelnörden Spencer blir en orädd äventyrare, sportfånen Fridge förvandlas till ett geni, den populära tjejen Bethany blir till en medelålders manlig professor och den väna Martha transformeras till en tuff krigare. De inser snart att målet med att spela Jumanji inte är att vinna - det är att överleva.