OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

V Film Family

söndag den 21 juli

V Film Family sänder barnens favoriter som Astrid Lindgrens favoriter och Disney klassiker.

Bild från filmen Madagaskar 2
Madagaskar 2

Djuren från New Yorks Central Park Zoo försöker i denna uppföljare ta sig från Madagaskar tillbaka till New York, men istället hamnar de i Afrika, där Alex träffar resten av sin familj.

Asterix: Den magiska drycken

Tillsammans med Asterix och Obelix ger sig druiden Miraculix ut på en resa för att säkra byns framtid. De letar efter en ny ung lovande druid som de kan lära göra den magiska drycken, och som vanligt blir det både roligt och spännande.

Bild från filmen Minioner: Berättelsen om Gru
Minioner: Berättelsen om Gru

I mitten av 1970-talet växer Gru upp i en förort, mitt i en uppsjö av fjädrar i håret och utsvängda jeans. Gru är ett stort fan av en grupp superskurkar känd som Grymlingarna. Han funderar ut en plan som ska se till att han blir tillräckligt ond för att få vara med i gruppen. Lyckligtvis får han en viss kaosartad backup från sina lojala följare, Minionerna.

Bild från filmen Smurfarna: Den försvunna byn
Smurfarna: Den försvunna byn

En mystisk karta leder Smurfan och hennes vänner Glasögonsmurfen, Klunssmurfen och Muskelsmurfen ut på ett spännande äventyr genom den Förbjudna skogen. Målet: den största hemligheten i smurfarnas historia.

Bild från filmen Shrek - Nu och för alltid
Shrek - Nu och för alltid

Efter att Bullerskaft lurat honom att ingå ett avtal befinner sig Shrek i en annan version av landet Långt långt borta, en version där han och Fiona aldrig möttes.

Bild från filmen Barbie i en sjöjungfrusaga 2
Barbie i en sjöjungfrusaga 2

Barbie spelar surfproffset Merliah från Malibu. Hon är en helt vanlig tonåring, men en dag avslöjas en chockerande familjehemlighet: hon är egentligen en sjöjungfru!

Fåret Shaun - Filmen

Fåret Shauns rackartyg gör så att bonden blir inlåst i en husvagn och det vill sig inte bättre än att den plötsligt rullar iväg ända till den stora staden. Shaun, Bitzer och flocken bestämmer sig för att lämna gården och försöka rädda honom.

Bild från filmen Madagaskar 2
Madagaskar 2

Djuren från New Yorks Central Park Zoo försöker i denna uppföljare ta sig från Madagaskar tillbaka till New York, men istället hamnar de i Afrika, där Alex träffar resten av sin familj.

Det är aldrig för sent, Larry Crowne

Larry Crowne är en sympatisk men ytterst vardaglig man som kämpar med sin ensidiga vardag. Trots att han är skuldsatt upp över öronen bestämmer han sig att börja studera igen efter att han utan förvarning fått sparken.

Tillbaka till framtiden

Marty McFlys liv är som vilken tonårings som helst. Det vill säga fram till den dagen då han råkar förflytta sig, med hjälp av uppfinnaren Docs tidsmaskin, till år 1955.

Bild från filmen Easter Sunday
Easter Sunday

En man återvänder hem för att fira påsken med sin upproriska, grälande, ätande, drickande, skrattande och kärleksfulla familj.

Bild från filmen Jerry & Marge Go Large
Jerry & Marge Go Large

När pensionerade Jerry upptäcker ett matematiskt kryphål i Massachusetts lotteri börjar han och hans fru Marge dra in vinster för att återuppliva deras lilla hemstad.