OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

V Film Family

tisdag den 16 juli

V Film Family sänder barnens favoriter som Astrid Lindgrens favoriter och Disney klassiker.

Bild från filmen Croodarna
Croodarna

Världens första familj tvingas lämna sin trygga grotta och ger sig iväg på sitt livs resa. Under färdens gång upptäcker familjen en helt ny värld fylld av fantastiska varelser och vackra landskap som förändrar deras liv för alltid.

Monster House

Tre ungdomar hävdar att grannhuset är en levande varelse som vill dem illa, men inga vuxna tror på dem.

Bild från filmen Monsterfamiljen
Monsterfamiljen

Familjen Wishbone är långt ifrån lyckliga. Emma kämpar på med sin bokhandel, överarbetade make och två missförstådda tonåringar, medan hon försöker vara den perfekta mamman. På en halloweenfest blir de förtrollade och förvandlade till en vampyr, en mumie, en varulv och Frankensteins monster. Nu måste Emma försöka hålla ihop sin monsterfamilj och lösa gåtan med förtrollningen.

Bild från filmen Victor och Josefine: Resan till Snackistan
Victor och Josefine: Resan till Snackistan

Ernest och Celestine återvänder till Snackistan och upptäcker att musik har förbjudits. Snart får de sällskap av nya vänner, bland annat en maskerad hämnare, för att försöka rätta till denna orättvisa.

Husdjursligan

Roger är en herrelös hund som bor i den hypermoderna storstaden Robo City. Roger och den eleganta men bortskämda tamkatten Belle tvingas slå sig samman mitt i kaoset under en invasion av robotar som ska ta över deras hemstad. Katten och hunden är allt annat än kompisar, men nu måste de lägga alla sina fördomar och skillnader åt sidan för att rädda sina älskade hem.

Asterix & Obelix: I drakens rike

Våra två oskiljaktiga hjältar följer med prinsessan Sass-Yi, för att rädda hennes mamma och befria hennes land. Därmed börjar en stor resa och ett ännu större äventyr. Men Caesar och hans mäktiga armé, törstiga efter en ny erövring, är också på väg mot Drakens rike.

Bild från filmen Dora and the Lost City of Gold
Dora and the Lost City of Gold

Dora har spenderat större delen av sitt liv med att upptäcka djungeln, men hon var ändå inte förberedd för det största äventyret hittills - gymnasiet. Tillsammans med en grupp tonåringar och apan Boots, ger sig Dora ut för att rädda sin föräldrar och lösa mysteriet bakom den försvunna staden av guld.

Bild från filmen Jumanji: Welcome to the Jungle
Jumanji: Welcome to the Jungle

Fyra tonåringar upptäcker ett gammalt tv-spel de tidigare aldrig hört talas om och blir snabbt fängslade av spelets djungelmiljöer. De antar spelfigurernas personor: spelnörden Spencer blir en orädd äventyrare, sportfånen Fridge förvandlas till ett geni, den populära tjejen Bethany blir till en medelålders manlig professor och den väna Martha transformeras till en tuff krigare. De inser snart att målet med att spela Jumanji inte är att vinna - det är att överleva.

Bring It On

Två rivaliserande cheerleadingtrupper hamnar i konflikt när den ena truppen anklagar den regerande cheerleadingkaptenen för att ha kopierat deras koreografi.

Bild från filmen Wedding Daze
Wedding Daze

Den unge Anderson har gett upp hoppet om att finna den rätta sedan han förlorat sin flickvän. Efter att hans kompis utmanat honom att försöka hitta en ny kärlek friar han till första bästa tjej...

Bild från filmen The Truman Show
The Truman Show

Truman är helt ovetandes om att hela hans liv, från det att han föddes, är arrangerat, fångat av dolda kameror och utsänt som TV-show över hela världen.